Friends appear as enemies?

222 4 0
                                    

~ Laura's POV ~ 

Ik opende mijn ogen. Ik voelde steken in mijn lichamen, ik had hoofdpijn, pijn aan mijn benen en armen. Ik kreunde van de pijn en kon me nog met veel geluk rechtzetten.'.. Naruto?' vroeg ik en keek rondom me. De kamer was vrij donker. Ik wou mijn voeten terugtrekken, maar voelde dat ze vastgeketend waren.'Heh? Wat gebeurd er hier?' vroeg ik. Ik hoorde voetstappen.'Wel, dierbare erfgename van de Toushirou Clan, jij zit hier vast tot je dierbare prins je komt redden.' zei iemand. Ik zag bloedrode ogen naar mij staren.'W- Wat?!' vroeg ik, ik was best geschrokken. Ik zag een grijns in de donker.'Waarschijnlijk weet ze er niets meer van, ze komt van een andere dimensie.. Zo te zien.' zei iemand anders. Crap, ik ga hier denk ik lang zitten..

~ Naruto's POV ~ 

Ik had al aangeklopt bij Kakashi-sensei, Yamato-taichou, Iruka-sensei en bij Ero-sennin. Ik rende naar de Hokage en kwam binnen, zonder aan te kloppen.'HOKAGE-SAMA! LAURA IS ONTVOERD!' riep ik. Ze stond recht, ze was geschrokken.'Team Kakashi! Jullie hebben een nieuwe missie! Ga Laura terughalen!' riep ze. Ik knikte en ging Sakura en Sai halen.

We waren er allemaal en vertrokken meteen.'Kakashi-sensei, waar zou Laura kunnen zijn?' vroeg Sakura.'Ik heb daarom Kiba gevraagd om mee te komen.' zei Kakashi. Ik vond het maar raar dat Kiba zo maar randomly meekwam.'Kiba, vind je de geuren van Laura?' vroeg Kakashi. Ik keek Kiba aan met een bezorgde blik, ik was echt bezorgd om mijn huisgenoot. Kiba keek van mij naar Kakashi.'Ja, Akamaru heeft geuren van haar opgespoort.' zei hij en ging voorop met zijn hond, Akamaru.

~ Kiba's POV ~ 

Ik was voorop met Akamaru. Het was allemaal één grote verrassing(niet een echte verrassing, meer een shock) voor mij. Ze hadden mij weer zo laat uit mijn bed gehaald, niet dat ik echt sliep, maar ik was gewoon kapot. Ik hoorde de zovelen belgerinkel, deurgeklop en raamgeklop. Als ik de deur dan opendeed.. Ik zag het nog voor mij, die scenario. Kakashi hield zich vrij kalm, maar ik wist wel dat hij ook over zijn toeren was. Ik had me natuurlijk zo snel mogelijk klaar gemaakt, Akamaru geroepen en het huis verlaten voor Laura te redden.

Ik zuchtte en zag Naruto plots naast me.'Het doet me ook pijn, Kiba.' zei hij. Zijn ogen waren ook vol pijn.'Ik vraag me af wie haar zou willen hebben..' zei ik dan.'Wie weet haar "broer".' zei hij en toen hij zei "broer" deed hij die overdreven haakjes teken.'Broer?' vroeg ik. Naruto knikte.'Laura leerde iemand kennen, de foto dat ze mee had van de Hokage.. Dat is haar broer, zo te zien. Zij heeft hem al een paar keer gezien, hij vroeg zelfs aan haar om met hem mee te komen.. Ik vraag me echt af of het die Jirou is..' zei hij, Naruto keek boos voor zich.

'Als het die Jirou is, dan maak ik zijn gezicht gelijk aan de grond!' riep Naruto boos. Ik knikte en kreeg die zelfde norse gezichtsuitdrukking.'Ik zou hem van de vloer laten eten!' riep ik. Naruto grijnsde en knikte. We gingen wat sneller verder en zocht naar Laura's geuren die ons naar haar konden leiden.

Het was al een tijdje dat we liepen, maar ik veronderstelde dat Akamaru ons naar de juiste plek bracht.'Kiba, ben je zeker dat we goed lopen? Ik heb het gevoel dat we in rondjes lopen..' zei Kakashi dan.'Ik weet het zelf niet meer! Ik riek overal Laura's geur!' barstte ik uit.'Kalm Kiba, concentreer je op het minst vage geur.. Okay?' Sakura's stem liet me een beetje kalmeren. Ik zuchtte en concentreerde me op Laura haar geur.

~ Iemand's POV ~ 

Ik grijnsde en zag hoe dat de team leaf ninja's zo in rondjes liepen. Ik grinnikte.'Hoe zielig.. De redders van de Toushirou erfgename lopen maar in rondjes.'Vrouw Aoi, de erfgename is wakker geworden.' zei mijn zusje. Ik keek haar aan.'Liefje, laat aniki eens buiten.. Dat hij wat plezier heeft met ons erfgenaampje. Maak ook haar enkelbanden los. Ik wil graag wat andere entertainment hebben dan in cirkel lopende leaf idioten.' zei ik en zuchtte. Ze knikte.'Hai, onee-san!' zei ze en vertrok. Ik gaf ze nog een blik, grijnsde en stapte naar de deur.

~ This Isn't Madness, This is Naruto! ~Where stories live. Discover now