Back to one.

197 5 1
                                    

~ Kumori's Pov. ~

Ik had de coördinaten van de Akatsuki base uitgesproken en we kwamen er.'Laura, aanschouw... Dit is de Akatsuki.' zei ik. Het zint me niet, Kumori... Het ziet er eng uit! Maar neen! Het is daar gezellig!

Ik stapte verder, naar de grote steen die de doorgang blokkeerde. Ik maakte handgebaren met chakra en de grote steen bewoog. Ik ging naar binnen en zag mensen me aankijken.'.. Kumori..' Ik zag daar mijn broer, Jirou. Ik glimlachte.'Tada ima.' zei ik.'O kaeri, nee-chan!' riep Jirou blij en rende naar mij toe. Ik omhelsde hem en voelde zijn armen ook rondom mij slaan.'Ik heb je gemist, nee-chan!' Ik grinnikte.'Nyaha! Ik jou ook, nii-chan!' zei ik.'Isao plant om je te vermoorden voor je erfenis.' Ik bleef glimlachen, ook al wist ik dat mijn oudere broer Isao me vermoorden wou. Ik ging met mijn hand door zijn haar.'Kumori! Wat doe jij hier, verraadster?' riep Isao. Ik keek hem met een stalen blik aan.'Waar is Kobayashi Aoi?' vroeg ik.'In haar kamer.' zei Konan. Ik knikte, duwde met mijn schouder tegen Isao. Kumori, je broer is eng... Hij wilt me ook vermoorden, Laura. Kumori.. Moeten we niet dan een strategie opstellen om hem zo te vernietigen? Dat kan niet Laura, hij is Pain zijn linkerhand. Pain is de baas van Akatsuki.. Ik hoorde Laura zuchtten en zwijgen.

Ik klopte aan bij Aoi's kamer.'Binnen~!' Wel zij is blij. Ik opende de deur en haar blik veranderde nadat ze me zag.'Ah, onze Lau-' 'Aoi-chan! Long time no see!' zei ik.'Ku- Kumori!' bracht ze er beangstigd uit. Ik grinnikte.'Nyahahaha!' lachte ik. Ik zette me op haar bed, naast haar.'Aoi, ik wil je graag om een gunst vragen.' Ze keek me verrast aan en knikte.'De welke?' vroeg ze.'.. Heb je genoeg chakra? Moet je morgen op een missie of zo?' Aoi keek me achterdochtig aan.'.. Neen.' antwoordde ze. Ik knikte.'Goed.. Ik weet niet of je het weet, maar ik besta uit twee personen. Kumori en Laura.' vertelde ik haar. Ze knikte.'En we wouden je vragen of je-' 'Of ik jullie naar één persoon kan brengen?' gokte ze. Ik knikte. Ze glimlachte klein.'Ik stond toch bij jou in het krijt.. Ik zal het voor jou doen.' zei ze.'Bedankt, Aoi.' bedankte ik haar en glimlachte.

Aoi had een rare cirkel getekend waarin ik  moest staan.'Je blijft stilstaan en je herhaalt de woorden die ik zeg.' zei ze. Ik knikte. Ze deed handgebaren met chakra en stak haar handen vooruit.'Oh heilige Godin,' 'Oh Heilige Godin,' herhaalde ik.'als een gift gekregen,' 'als een gift gekregen,' herhaalde ik.'twee uit één is wat past,' 'twee uit één is wat past,' herhaalde ik.'leen mij de kracht om deze twee personen in één lichaam één persoon te maken!' riep ze.'leen mij de kracht om deze twee personen in één lichaam één persoon te maken!' herhaalde ik. De kekkai was volledig en er was een lichtblauwe glans die erover scheen. Aoi's rechterhand werd groen en ze richtte die naar mij.'Kai!' riep ze en ik voelde mij plots een beetje.. Misselijk.'Blijven staan, Kumori!' moedigde ze me aan. Ik bleef moedig staan en hield me in om niet in te zakken. Onze gedachten worden... Één... Ja Laura, ze worden... Één...

Na een hele ritueel dat Aoi uitgevoerd had, viel ik flauw en sliep ik voor uren.

Ik opende mijn ogen en keek naar mijn lichaam. ..Laura? Kumori? WIJ ZIJN EEN!'Nyahahaha!' lachte ik en zette me recht. Aoi kwam de badkamer uit.'Je bent terug, Kumori.' zei ze. Ik knikte.'Herinner jij je andere zaken?' vroeg ze. Ik herinnerde me de zaken dat Laura mee had gemaakt.'Ja, zo te zien zijn Naruto en Kiba verliefd op haar. Uhm, meer gezegd: mij.' Aoi grinnikte. Ik stond op en strekte me uit.'Zo, wat nu?' vroeg Aoi.'Eens zien hoe klein onze bevolking geworden is.' zei ik droog. Aoi zuchtte. We gingen Aoi's kamer uit en ik zag dat Akatsuki zeer klein geworden was: Kisame, Tobi, Konan, Pain, Aoi en ik bleven maar over. Ik zuchtte en zette me in de zetel.'Kumo-chan!' riep Tobi hyper.'Rot op Tobi, je maakt me irritant.' snauwde ik. Hij verstopte zich achter Kisame.'Dus, je hebt toch Itachi's ketting genomen?' vroeg Kisame en glimlachte. Ik knikte.'Hij had me beloofd dat hij mij zijn ketting ging geven als hij dood was. En hij is nu effectief..' Ik stopte met praten en keek weg.'Luister Kumori, Itachi zag dit allemaal als een deel van zijn plan. Je moet Sasuke nu niet vermoorden.' zei Kisame.'Weet je wel hoe dierbaar hij was... Voor mij?' vroeg ik. Kisame zuchtte en knikte.'Ik hield me zoveel in, ik wou hem niet boos krijgen door mijn gevoelens voor hem op te biechten. Ik wist wel dat als ik het ging opbiechten dat hij mij ging afwijzen. Ik hield deze gevoelens voor mijn eigen en hield hem maar als een sensei, een broer.' vertelde ik en begon te huilen.

~ This Isn't Madness, This is Naruto! ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum