Team #12!

156 7 14
                                    

Tsunade keek me aan en hoestte."Het blijkt dat jij hen kent, Prinses Kumori," veronderstelde ze. Ik gromde, waarom noemt ze me plots 'prinses Kumori'? Ik knikte."Ja, ik ken ze, Tsunade-sama." "..Vanwaar?" Ik zuchtte, keek hen drie aan en daarna Tsunade."Ze komen van mijn wereld, zij drieën zijn mijn vrienden." antwoordde ik. Tsunade knikte en zuchtte."Prinses Kumori, kan ik op je rekenen?" Ik moest de drie hier trainen tot genins. Ik zette me recht."Hai, Tsunade-sama!" zei ik. Ze glimlachte en keek mij aan."Ik breng ze alle drie eerst naar het ziekenhuis voor onderzoek en dan mogen zij drieën kennismakingsronde doen." ".. Maar we kennen elkaar al." zei Tess. Tsunade keek haar aan en erna mij."Geef ze ook maar gewoonlijke namen waaraan ze zullen moeten wennen." Ik knikte."Hai, Tsunade-sama." "Shizune, breng jij de drie naar het ziekenhuis? Ik kom zo af, ik moet nog zaken bespreken met Sakura en Prinses Kumori." Shizune knikte, begeleidde de drie uit het kantoor, naar het ziekenhuis. Ik draaide me naar Tsunade om."Wat wou u nog bespreken, Tsunade-sama?" vroeg Sakura beleefd."Sakura, je bent een heel goede leerlinge van mij, je beheert de medical ninjutsu perfect. Ik wil dat je later één van de twee meisjes medical ninjutsu aanleert." Sakura knikte."Zal ik doen, Tsunade-sama." zei ze. Tsunade glimlachte naar Sakura en keek mij dan aan."Kumori, ik verwacht van jou het dubbele. De jonge man en één van de twee meisjes trainen tot top shinobi's die zich kunnen verweren en die kunnen aanvallen." Ik knikte."Hai, Tsunade-sama!" zei ik. Weer glimlachte ze."Goed! Jullie twee mogen doorgaan." 

Sakura en ik waren uit het kantoor van de Hokage en Sakura keek me aan."Dus je kent ze, hm?" Ik knikte."Sakura-cha~n!" We keken beide achterom en zagen Naruto aanrennen."Ah, Kumori!" zei Naruto toen hij afremde."Wat is er Naruto?" vroeg Sakura."Kumori is jounin geworden!" "Echt?!" riep Sakura. Ik glimlachte en bloosde."J-ja.." zei ik. Sakura vloog me om de hals."Dat is echt geweldig! Dat gaan we vieren vanavond!" "Zeker dat, dattebayo!" riep hij en rende dan verder."Wel Sakura, ik ga mijn toekomstige team bezoeken in het ziekenhuis." zei ik. Sakura knikte en liet me vertrekken naar het ziekenhuis.

Eenmaal daar, vroeg ik aan een verpleegster waar Shizune was. Ze wees me de weg en ik volgde ze braafjes."Ah, Prinses Kumori!" Ik keek om en zag Shizune."Waarom noemt iedereen mij nu 'prinses'?" vroeg ik."In het boek van jouw clan bleek er dat er informatie is verschenen. Tsunade had ze gelezen en ze zag dat jij de prinses van de Toushirou clan bent. Jij bent de enige met een kekkei genkai en dan niet hetzelfde zoals je broers." Ik zuchtte en knikte."Goed dan. Waar zijn de drie?" "Daar in die kamer." Ik knikte en opende de deur."GEEN NAALDEN!" riep Lisa."Take it easy, Lisa." Ze zuchtte toen ze mij zag."Laura, je bent echt veel veranderd." zei Tess."Ja, echt veel." gaven Lisa en Chris Tess gelijk. Ik glimlachte."Wel ja, sinds dat ik verdwenen was moest ik vechten en veel leren om me te kunnen beschermen tegen enige vijanden." "Hoe noem je nu eigenlijk?" vroeg Chris."Mijn echte naam hier is Toushirou Kumori, de Prinses van de Vijf elementen." zei ik."Prinses dan ook nog!" zei Lisa. Ik glimlachte nerveus."Ja.. Veel kan ik er niet aan doen." De deur ging open en ik keek Shikamaru aan."Kumori-san, ik moet met je spreken." Ik knikte."Jongens, niets doms doen, goed? Ik moet nog zaken met jullie bespreken." De drie knikten. Tesamen met Shikamaru ging ik naar buiten en keek ik hem aan."Kumori.." Hij toonde de drie boeken die hij in zijn hand vast had. Verrast keek ik ernaar."Wat is ermee?" vroeg ik."Probeer ze straks eens te lezen." Ik keek Shikamaru aan en zuchtte."Ik weet het, je bent nu een jounin en dat wordt gevierd, maar het moet." Ik knikte."Hopelijk is het interessant." "Zeer. Je zal zien." zei Shikamaru en ging het ziekenhuis uit. Ik keerde naar de kamer van de drie en keek hen aan.

"Yosh! Chris, Lisa, Tess, jullie zullen vanaf nu shinobi's zijn. Voor degene die niet weten wat een shinobi is, een ninja." zei ik."AWESOME! Ik word een ninja!" riep Lisa hyper. Ik lachte en Chris ook. Tess keek me meer... Afvragend aan."Wat is er, Tess?" ".. Kunnen we niet op de één of andere manier terugkeren?" vroeg ze. Ik schudde mijn hoofd."Terugkeren naar onze wereld is zoals verrijzen uit de dood, Tess." Ze zuchtte."Ik mis mijn familie en deel van mijn vrienden nog steeds hoor, je moet niet denken dat ik harteloos ben." "Jij hebt waarschijnlijk hier familie!" zei ze, het leek op roepen."Ja, een broer die aan mijn kant staat en mijn oudere broer die mij achterna jaagt voor mij te vermoorden, gewoon voor een erfenis!" riep ik terug. Tess keek me verrast aan. Ik zuchtte.

~ This Isn't Madness, This is Naruto! ~Where stories live. Discover now