Hoofdstuk 21

660 20 2
                                    

Verbaasd kijken Frank en Tanja me aan.
'We ruilen dus eigenlijk van man?' Zegt Tanja lachend. Zuchtend knik ik. Nog steeds bang om Frank te kwetsen.
'Ik heb het zo erg geprobeerd tegen te houden omdat ik je niet wilde kwetsen Frank maar ik kan het niet ik hou enorm veel van Floris,' lucht ik dan toch mijn hart. Frank staat op en komt naar me toegelopen.
'Luister Eva, ik ben hier degene die jou pijn gedaan heeft omdat ik iets met Tanja begonnen ben terwijl wij nog samen zijn. Ik weet dat het niet fair is en het spijt me ook echt dat ik niet eerlijk ben geweest. Ik hou nog veel van je maar dat is meer als beste vrienden. Waarschijnlijk geldt dat ook voor jou. Dus kijk niet naar mij, verover Floris en wordt gelukkig met hem dan doe ik dat met Tanja, goed?' Haalt hij me over om voor Floris te gaan. Langzaam knik ik.
'Dan is het nu over tussen ons?' Vraag ik voorzichtig. Hij knikt even en slaat dan zijn armen om me heen.
'We blijven toch wel beste vrienden?' Vraagt hij.
'Tuurlijk, dan spreken we gewoon gezellig met zijn vieren af om te dineren of iets anders te doen,' zeg ik met intussen een gerust gesteld gevoel. Totdat er tot me doordringt dat Floris nog helemaal niet de mijne is.
'Misschien wil hij me wel helemaal niet meer, ik heb hem zo vaak afgewezen dat hij nu waarschijnlijk wel klaar met me is,' zucht ik. Tanja staat ook op en komt naar mij en Frank toegelopen.
'Ik neem Frank vanavond mee naar de bioscoop of we gaan wandelen, dan kan jij Floris voor je winnen is dat een goed idee?' Kijkt ze me vragend aan.
'Als jullie dat zouden willen doen,' glimlach ik. Misschien is er dan toch nog wat hoop voor me.
'Je kan dit Eef ga ervoor!' Moedigen ze me nog aan waarna ik naar boven ren om me snel om te gaan kleden.

Wat later ben ik helemaal klaar voor vanavond. Tanja en Frank hebben net laten weten dat ze vertrokken zijn en ik het rijk voor me alleen heb samen met Wolfs. Vanavond moet het gebeuren anders ga ik hem nooit meer voor me kunnen winnen.
'Floris, kan je even naar beneden komen?' Roep ik hem. De gasten kunnen het toch niet horen dus ik kan hard roepen.
'Floris!' Roep ik wat harder als ik niks hoor. Als hij dan nog niet komt besluit ik naar zijn kamer te gaan. In een keer loop ik naar binnen. Blijkbaar is hij niet op zijn kamer. Wel staan er allemaal kaarsen en rode rozen. Dan moet hij dus wel in de badkamer zijn. Zonder aankondiging loop ik naar de badkamer en doe de deur open. Daar staat hij zichzelf te bekijken in de spiegel.
'Hoorde je me niet roepen?' Vraag ik hem terwijl hij me nog geschrokken aankijkt om het feit dat ik ineens de badkamer in kom.
'Nee sorry ' glimlacht hij terwijl hij er wat ongemakkelijk bijstaat.

'Kom je zo naar beneden, ik heb een verassing voor je,' verbreek ik na een tijdje de ongemakkelijke stilte. Ik verlaat meteen de badkamer zodat hij zich aan kan kleden. Ik ga alvast klaarstaan in de keuken en wacht tot hij komt. Dan hoor ik voetstappen de trap af komen. Zenuwachtig kijk ik erheen. Zou hij het zijn of toch een gast?

Heeee, ik ga dit verhaal binnen 5 delen afronden! Ik heb er niet zoveel inspiratie meer voor zoals jullie misschien wel gemerkt hebben. Jullie hebben dus nog voor ongeveer 5 delen leesplezier!

Samen een - Flikken MaastrichtOnde histórias criam vida. Descubra agora