Hoofdstuk 22

665 23 2
                                    

'Eef, ik weet dat je hier staat te wachten. Ook heb ik gezien dat je al in mijn slaapkamer bent geweest maar toch wil ik je vragen om mee te komen naar mijn slaapkamer,' glimlachte hij. Verbaasd knikte ik al had ik wel een beetje het idee dat hij hetzelfde ging zeggen als wat ik tegen hem wilde gaan vertellen. Ik liep dan ook achter hem aan de trap op en volgde hem zijn kamer in. Hij had het nog wat romantischer gemaakt waardoor ik helemaal smolt.
'Nu Tanja en Frank ons niet meer in de weg staan wil ik nog een laatste keer proberen om je hart te veroveren en jou mijn meisje te kunnen noemen. Zoals je ziet heb ik het romantisch gemaakt al komt de echte romantiek straks van mij af, vanuit mijn hart. En ik hoop dat je ervoor open staat om me nog een keer de kans te geven en mijn liefde voor je te verklaren en te laten zien hoeveel ik van je houdt,' zegt hij met een zenuwachtige toon in zijn stem. Zonder erover na te denken loop ik naar hem toe en druk mijn lippen op de zijne. Zoals verwacht kust hij me gelijk terug waarna hij me zachtjes tegen de muur aanduwt en zijn handen over mijn zij laat gaan. Genietend laat ik mijn handen door zijn haar gaan. Waarom heb ik niet eerder toegegeven, dit gevoel is geweldig.

Samen sluiten we wat later de zoen af. Met een grote glimlach kijk ik hem aan. Ook hij kijkt met een grote glimlach terug.
'Ik hou van je,' zeg ik dan toch voor het eerst de woorden die al zolang in mijn hoofd zitten. Zolang dat ze erom schreeuwden om gezegd te worden en nu was het eindelijk gebeurt. Zijn glimlach werd nog groter.
'Ik ook van jou,' zegt hij terug waarna ik hem even zie twijfelen. Met mijn hand breng ik zijn warrige haar weer in model.
'Zeg het maar, waar twijfel je over,' moedig ik hem aan om te vertellen waar hij mee zit.
'Misschien gaat het veel te snel voor je maar ik zou graag samen met jou opzoek gaan naar een huisje voor ons twee. Het lijkt met niet ideaal om samen met onze twee exen in een huis te wonen en zo een relatie op te bouwen,' vertelt hij dan zacht. Ik loop naar het bed toe en ga erop zitten. Mijn hand strek ik uit naar Wolfs die hij aanpakt waarna ik hem richting bed trek. Hij begrijpt de hint en gaat op bed zitten waarna ik op zijn schoot kruip. Zijn hoofd hangt wat omlaag. Ik leg een vinger onder zijn kin en dwing hem om me aan te kijken.
'Floris Wolfs, je hebt helemaal gelijk. Wij gaan samen opzoek naar een huisje. En dan kunnen we ons leventje samen op gaan bouwen,' glimlach ik naar hem.
'Dan ben jij vanaf nu mijn meisje, mijn vriendinnetje?' Lachte hij verlegen. Gretig knik ik.
'En jij mijn vriend, wat droom ik hier al lang van,' zeg ik waarna ik mijn lippen op die van hem druk. Al snel tilt Wolfs me op en legt me voorzichtig op bed. Langzaam gaan alle kleren uit waarna ik de beste nacht in mijn leven beleef waarvan ik weet dat die zich nog vaak zal gaan beleven.

Samen een - Flikken MaastrichtWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu