Ama...Seni pislik!

33.9K 506 23
                                    

MEDYADA :EFLİN, ARAS(TEMSİLİ)

Sabah yanağımdaki ıslak öpücüklerle uyandım. Gözlerimi açmadan kafamı Canın yattığı tarafa çevirdim. Bir gözümü açıp baktım ama Can yoktu. Bi anda üstüme bırakılan ağırlıkla inlemeyle derin nefesin karışımı bi ses çıktı dudağımdan. Kafamı düz çevirip gözlerimi açtığımda üstümde bi adet Aras beyle karşılaştım. Ben ona gözlerim kocaman açılmış bakarken, o sırıtıyodu. Bu sefer kaşlarım çatılmıştı. Bir yandan onu itmeye çalışıyodum. "Kalkarmısınız lütfen, ne yapıyosunuz? (!)"üstüme ağırlığını takrar verince nefesim kesildi. Zar zor " k..kalkın... Lütfen"deyip derin derin nefesler alıyodum. Ağırlığını çekince bol bol nefes aldım. Yüzünü yaklaştırınca ağzım şaşkınlıkla açıldı. Oda ağzını aralamıştı ve aşağıdan yukarı dudaklarını dudaklarıma sürttü.

Sonra dudaklarıma yumuldu.

(Kızın karşılık vermediğini düşünün.)
O beni iştahla öperken ben öylece kalmış ne olduğunu anlamaya çalışıyodum. Dudaklarımın aralık olmasını fırsat bilmiş dilini ağzımda dans ettiriyodu. Sonradan Dank etti lan öpüyo hâlâ beni.. Tüm gücümle ittim. İşe yaradımı peki.. Hayır. Bir süre debelendim işe yaramadı. Bende bıraktım kendimi ama ona karşılık vermiyodum. Dudağımı ısırınca acıyla inledim. Sonunda nefesim bitince tekrar itmeye çalıştım ama sanki susamışta suyu dudaklarımdan içiyodu. İyice nefesim sıkışınca, konuşmaya çalıştım. Elleri bacaklalarımda kalçamda geziyodu. Sonunda anlamış olacak ki dudaklarını çekti dudaklarımdam. Derin derin nefes alıp öksürmeye başaldım. Hâlâ üstümden kalkmamış. Şuan dizlerini iki yanıma koymuş üstümde ağırlığını vermeden oturuyodu. Sonunda nefeaim düzene girince kaşlarım çatık Aras beye baktım. Sırıtıyodu pislik. "İlk öpücüğünü ben aldım"dedi. Ne ah hayır olamaz... Ağlıcam şuan. "Ama.. Seni pislik"diye bağırıp vurmaya başladım. Aras bey hemen üzerimden kalkıp kahkaha atarak odadan çıktı. Bende yatağın içine oturup somurtuyordum. "Ahh. Gerizekalı, hödük, mal, orangutan suratlı ördek.. "Ben ona saydırırken ayağı kalkıp banyoya girdim aynaya bakınca dudağımın şiştiğini ve kızardığını gördüm. Çıldırıcam ya. Rutin işlerimi halledip çıktım. Valizimi açtim. İçinde siyah bi tayt ve yarım, bol, siyah           t-shirt giydim. Ayağımada siyah beyaz spor ayakkabılarımı giydim.

Şuan aşağıya inmek istemiyorum

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Şuan aşağıya inmek istemiyorum. Neyse kimseye gözükmeden mutfağa kaçarım ben. Evet evet en iyisi o. Kapıyı yavaşça açtım ve sağa sola baktım. Kimsenin olmadığını görünce derin bi nefes verdim. Aşağıya inmeye başladım. Oh kazasız belasız mutfağa gelebildim. Mutfağa girmemle şaçımdan çekilmem bir oldu..

Biraz merak edin nolcak 😘😜😂

BAKICI' MDove le storie prendono vita. Scoprilo ora