tadı damağımda

17.8K 319 32
                                    

Elimi uzatıp: Ben Ayaz. Dedim. Önce elime bakıp sonra yüzüme baktı. Elini uzatıp: bende Eflin. Dedi. Canı kucağından indirip elini tuttu. Can onu koltukların oraya sürükledi sonra birlikte oturdular. Ben de karşısındaki tekli koltuğa oturdum. Cam elini eflinin bacağına koyarak: Hadi sevgilim hemen imzala da Yukarı çıkalım oyun oynarız. Dedi.

Eflin şaşkınca cana bakıp gülümsedi. Bakışlarını kağıda çevirip Eline Kalemi aldı canım ısrarları ile okumadan imzaladı. Tabii ben bunun etkisiyle Sırıtma ya başladım. Canım evleni bırakmayacağını anladığımda canı yukarı odasını toplamaya gönderdim. Iki mırın kırın ettikten sonra Yukarı çıktı.

Ayağa kalkıp eflinin yanına oturdum anında bakışları bana döndü. Sonra utanmış olacak ki bakışlarını kağıda çevirdi. Ben de kağıda bakıp Sırıtma ya başladım Çünkü şu an elimdeydi.

Üzerine doğru eğilip fısıltıyla mafya olduğumu elimden kurtulamayacağını söyledim. Kurtulursam her türlü seni bulurum ve öldürürüm diye tehdit ettim. Korkmuş olacak ki beni kafasıyla onayladı.

Eğer kaçarsan deyip beklemeye başladım O da korkuyla bana bakıyordu. Içeri hızla yaklaşan Ayak seslerini duyunca korku ile ayaklarını kendine çekti. Bu hareketle dizlerini benim göğsüme yaslamış oldu. Elimi Karnının üstüne koyarak onu geriye yatırdım şu an sırtı koltukla bütünleşmişti. Ayakları hala yukarıda olduğu için dizlerinin altından Ellerimi geçirip ona doğru ittirdim. Bilmem ne kalçaları havalanmıştı. Hızlı altına yerleşip bacaklarını bıraktım. Ellerimi kalçalarına yerleştirdim ve okşamaya başladım. Beni gerçekten delirtiyodu.

Şaşkınca bana bakıyorken ayak bileklerinden yakalayıp iki yanımdan geriye doğru attım tam bacak arasında yerleştim. Kendimi hafiften yukarı kaldırma anla Gözlerini Sımsıkı kapatması bir oldu. Şimdiden sertleşmiştim. Beni nasıl bu kadar etkisi altına aldığını hala şaşırıyorum. Altımda debelenme başlayınca bileklerini yakalayıp kafasının üstünde birleştirdim. Canı ilk öpücüğünün onda olduğunu söylemesi çok şaşırtmıştı beni Çünkü çok güzel bir kızdı. Tabii bu beni daha da heyecanlandırıyor du. Dudaklarını doğru eğildiğimde Gözlerini Sımsıkı kapatıp yan tarafa çevirdi kafasını. Sonra tekrardan gözlerini açıp bana canın adını sordu. İlk baş şaşırmıştım sonradan adını söylediğimde çığlık atarak canı buraya çağırmaya çalıştı. Elimle ağzını sımsıkı kapatarak çenesine emmeye başladım. Can koşarak aşağı indiğinde Tınaz'dan çıkmış gibi hızlı üzerinden kalktım. Sohbet Gırgır şaka derken onlar yukarı çıktılar. Kendi odama ilerleyip üzerime eşortmanları mı geçirdim. Adımlarımı canım odasına yönlendirdim.

BAKICI' MWhere stories live. Discover now