Madde(!)

13.8K 303 39
                                    

Bazı mesajlara cevap veremiyorum, kusura bakmayın. Hepsi yüklenmiyo bir sorun çıkıyo. Neyse iyi okumalar

Canın çığlığıyla kafalarımız birbirimize döndü ve gözlerimiz buluştu. Korkuyla birbirimize bakmaya başladık. Koşarak salona girdik. Ama ne olduğunu anlamadım. Can orta yaşlı bi kadının kucağında etrafa gülücükler saçıyodu.

Canın yanına ilerleyipyüzünü ellerin arasına aldım. Yanağına öpücük kondurup sıkıca sarıldım. Oda bana sarıldı. Kadına dönüp baktığımda şok olmuş bana bakıyodu. Ne oldu ki şimdi. Dur bi dakaa en mantıklı soruyu soriyim, 'Bu kadın kim?'.kaşlarımı çatmış kadına bakarken. Aras yanımıza geldi. Kadını kolundan dürtüp: Teyze sen ne zaman geldin? Diye sordu.

Demek teyzesiymiş. Canı bırakıp ayağa kaktım. Sonra kendimi koltuğa bıraktım. Kadın: A-aras bu bu, nasıl, yani...kardeşim... Diye bişiler söyledi. Ah tabi şu benzeme mevzusu. Aras bana bakıp iç çekti. Sonra: Çok benziyo diymi. Dedi. Bende yanına ilerleyip: merhaba efendim, ben eflin Canın bakıcısıyım. Dedim. Can oradan atlayıp: sevgilimsin diye beni düzeltti. Ben de gülümseyip olumluca kafa salladım. Arasın teyzesi ayağa kalkıp: merhaba canım bende sevda bu afacanların teyzesi, Efenin annesiyim. Dedi. Aaa Efe nerde acaba şimdi sevda hanım deyince fark ettim. Neyse kadına gülümseyip, : memnun oldum sevda hanım. Dedim.

Sevda hanım bana kaşlarını çatıp: kız öne öyle sen bana sevda teyze de. Dedi. Bende ona gülümseyip ' peki ' dedim. Sonra : müsadenizle canla yukarı çıkıp duş alalım sonra da yatırıyım, biraz yoruldumda. Diye sonunda baskı uyguladım ve Arasa baktım. Oda bana sırıtıyodu. Gözlerimi devirip Cana ilerledim. Elini tutup yukarı çıkmaya başladık.

****

Eğlenceli bi banyodan sonra Cana pjamalarını giydirdim. Yatağa girince bende yatağa oturup sırtımı başlığa dayadım. Cana bi tane hikaye anlattım. Uyuduğunu fark edince anlına öpücük kondurup ayağa kalktım. Odadan çıkıp kendi odama ilerledi. Gerçekten yorulmuştum.

Hemen banyoya girip küveti doldurdum. İçine çilekli duş jelimi sıkıp köpürttüm. Soyunup içine girdim. Yarım saatlik bi düşün ardından, çıkıp siyah iç çamaşırlarımı ve mini siyah bornozumu giydim. Bonyadan çıkıp kapıyı kapattım. Kafamı kaldırmamla karşımda efeyi gördüm. Bi dakika nolmuş ona gözlerinin çevresi kıpkırmızıydı, ve hafif yalpalanıyodu. Ama tam sarhoş değil gibi.. Bş dakika yoksa yoksa madde falan mı kullanıyordu. Korkuyla gözlerim kocaman olmuş ona bakıyodum. Üzerime doğru gelince hızla kenara çekildim. Tökezleyip düştü. Ama yerden kalkamıyodu. Sanki gücü çekilmişti.

Yanına ilerlediğinde homurdanarak yerden kalkmaya çalışıyodu. Sonunda kalkınca beni belimden tutup kendine çekti. Şaşkınca ona bakarken o gözlerini kapatıp açıyodu. Ayılmaya çalışır gibi. Geri geri yürütüp duvarla ardına aldı beni. : Efe kendine gel annemle aras aşağıda bak hadi onların yanına git. Diye ikna etmeye çalışıyodum. Elleri bornozumun açıkta bıraktığı bacağıma gelip okşamaya başladı. Önümde diz çökünce ne yaptığını anlamaya çalıştım. Bornozumun iplerini çözünce onu durdurmaya çalıştım. Ama başarılı olamadım. Ellerimle hala engellemeye çalışırken " ÇEK ELLERİNİ!" diye kükredi korkuyla ellerimi kendime çektim. Söylediği şeyle şok oldum.

" Şimdi uzun zamandır istediğim bişeyi yapıcam... Tadına bakıcam" dedi. Dili göbek deliğimle, eli kilodumun lastiğiyle buluşunca ilk kaldım öyle. Sonra göğsüne tekneyi geçirdim. Zaten fazla güçlü olmadığından geriye doğru devrildi. Hızla önümü kapatıp odadan çıktım. Koridorda koşarken onunda peşimde yalpalanarak koştuğunu fark ettim. Sert bir cisme çarpmamla geriye doğru düşecekken, beni yakalayıp arkasına çekti. Arastı bu. Efeye en sertinden bi yumruk geçirince Efe yere serildi. Sonrada sızıp kaldı. Daha fazla dayanamayıp ağlamaya başladım. Aras bana dönüp elini uzatınca. Eline vurup" Yaklaşma! " diye bağıdım. " dokunma bana " diye tıslayıp koşarak odama gittim. Tabi yanından geçerken Efeye tükürmeyide unutmadım. Odama girip üzerime askılı-şort pjamalarımı giydim. Saçlarımı kurutup taradım. Sonrada yatağa girdip uyuya kalmışım.

BAKICI' MWhere stories live. Discover now