Canın çığlığı

18.8K 378 21
                                    

Sabah uyandığımda  Arasın çenesi göğsümde bana bakıyodu. Uyandığımı görünce sırıtmaya başladı. Ona 'ne var' bakışı atınca yine o sertliği hissettim. Yok artık sabah sabah... Kaşlarımı çatınca anlamış olacakki kaşlarını yukarı kaldırıp"ne? Bunu hep sen yapıyorsun."dedi. Sertliğini tam özel bölgenin üzerine getirip kendini yukarı kaldırdı. Hafif aşağıya kayıp üzerime uzandı. Sürtünerek yukarı çıkınca hayretle gözlerim açıldı. Napıyo bu. Bi kaç kere daha aynı hareketi yapıp gözleri kapalı iç çekmeye başladı. Arada bir de alt dudağını ısısrıyodu. Ya bu adam ne sapık ya.. Ellerimi kaldırdığımda bir anda gözlerini açınca korkuyla geri  kendime çektim. Çenemin iki yanında duruyorlardı. Kendini üzerime bırakınca nefesim kesildi. Ellerimde onunla benim aramda kalmıştı. Elleriyle saçımı geriye attı. Kendini bi anda aşağıya çekip özel bögeme kadar indirdi kafasını. Şaşkınca ona bakarken eli bana giydirdiği kendi tişörtün uçlarında gezdirdi. Bacağıma dokunarak yukarı katladı. Özel bölgeme kadar katlayıp açıkta kalan yerleri öpmeye başladı. Bu.. Bu gerçekten çok farklı hissettirmişti. Sonradan engellemek istedim ama hareket edemiyodum resmen.özel bölgemin yakınlarına ıslak öpücükler konudurmaya başladı. Dilini etrafında gezdirdi. Fena halde inlememek için kendimi kasıyodum. Tişörtü biraz daha katlayıp göğüslerinin altına kadar getirdi. Özel bölgeme burnunu sürtüp derince soludu. Vallaha sapık bu adam... İç çamaşırımın üzerinden ısırınca ağzımdan inleme kaçtı. İşine devam edip göbeğimi yalayıp emmeye başladı. Göbek deliğinin etrafında dilini gezdirdi. Bu bana zevk veriyordu. Canın bağırış sesini duyunca ikimizde ilk kaldık. Sonra hızla kalkıp canın odasına daldık. Can ter içinde kalmış sayıklıyodu. Arasla birbirimize bakıp yanına yaklaştım. 'Anne 'diye sayıklıyodu. Onu böyle görünce canım çekilmişti sanki. Aras elini tutmuş sakinleştirmeye çalışıyodu. Yatağa çıkıp canın yanına yattım. Cana sarılıp kulağına şarkı mırıldanmaya başladım. Anında sakinleşip bana sarıldı.

Şarkı bitince Arasa baktım pür dikkat yüzündeki minik tebessümle bizi izliyordu. Aras kalkıp canın diğer yanına yattı. Yaklaşıp elini belime attı. Hafif okşamaya başladı. Bende canın saçlarına kafamı gömüp derince solumaya başladım. Aras anlıma öpücük kondurunca şaşkınca ona baktım. Hayret sapıkça bişey yapmamıştı. Can yavaşça uyanınca beni görüp günaydınlaştı. Sonra abisini görünce önce şaşkınca baktım sonra kaşlarını çatıp "mahrimiyet diye bişey var yani. Ne bu böyle odamıza girmiş yatağa yatmış."  dedi. Onun bu söylediğine kahkaha attık. Sonra Aras Canı gıdıklamaya başladı. Bende onlara bakıp gülümsedim.
Aras bi anda durunca bande durup ona baktım. Sinsice sırıtıyodu. Ellerimi kaldırıp " yoo.. Hayır.Aras" hızla kalkıp koşarak odadan çıktım. Arasta peşimden. Aşağıya inip mutfağa girdim. Ordanda bahçeye çıktım. Bi anda belime dolanan kollarla çığlığı bastım. Baktığımda ama bu Aras değildi. Efeydi. Ben ona şaşkınca bakarken. O bana sırıtarak bakıyodu. "Yaa.. Efe bırak Arasa yakalanıcam şimdi yaa" diye cırlamaya başladım. Efe yüzünü buruşturup "kızızm ne bağırıyon ya" dedi. Ben tekrar debelenmeye başladım tabi. "Yaa Efe yaa" diye sızlanmaya başladım. Efe belimden tuttuğu için ayaklarım yerden kesilmişti. Bende salladım ayaklarımı. Bi yandanda mızmızlanıyodum. Bi anda kapıdan Aras çıkınca çığlığı basıp daha çok debelenmeye başladım. Efenin boynuna dönebildiğim kadar ellerimi doladım. Kendimi yukarı çektim. Ellerini gevşetince hızla ayaklarını kendime doğru çektim. Efe bi elini bacaklarımın altına koyup diğer elinize sırtıma koydu. Ben yine bağırmaya başladım"yaa Aras gelme ya"diye bağırıyodum. Aras ilk şaşırdı sonra kaşlarını çatıp üzerinize doğru geldi. Daha çok bağırıp sımsıkı tutundum efeye. Aras ellerini belime koyup çekmeye çalıştı ama efeyi okadar sıkı tutuyodumki oda sarsılıyodu. Efe "bıraksana kızı gelmek istemiyo." dedi. Aras "sen karışma, kızım bıraksana elin adamına ne sarılıyon." diye tısladı. Bende "ama gıdıklamıycana söz ver" dedim. Tabi biz hâlâ aynı durumdaydık. Aras beni çekiyo,efeyide ben. Aras" tamam kızım bırak ya"dedi. Aniden elimi bırakınca Aras dengesini kaybedip yere düştü. Tabi benide üstüne çekti. Şuan sırt üstü bildiğin Arasın göğsünde yatıyodum. Ben şaşkınca kalmışken, Aras ellerini belime dolayıp oturur pozisyona geçti. Bende şuan Arasın kucağında oturuyormuş gibi gözükükoyorum. Gözlerim kocaman olmuş ellerimle ağzımı kapatmıştım.

BAKICI' MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin