Sana ders olsun

25K 440 50
                                    

Arkadaşlar herkes aynı şeyi yazdığı için buradan cevap veriyim. Uygun oldukça yazıyorum. Olmayınca gece uyumuyorum yazıyorum😘😘

EFE'NİN AĞZINDAN:
Gece eflini düşünmekten uyuyamamıştım. Bu kızı kimseye kaptırmayı düşünmüyorum. Aslında bazı sorunlarım var bunlardan bi taneside ilaç mevzusu. Ama bunu size söylemeyi düşünmüyorum. 😜( biraz merak edin.) Uyuyamayacağımı anlayınca kalkıp mutfağa indim. Su içip tekrar odama dönerken. Eflinin  odasının önünde durdum. Yavaşça içeri girip Efline baktım. Ama gördüğüm şeyle şok oldum. Aras, Eflin, Can birlikte uyuyolardı. Hem de dip dibe. Sinirle soludum. Yavaşça yanlarına ilerledim. Eflin Cana sarılmış, Arasta Efline sarılmıştı. Hatta sarılmayı bırak kızın sırtıyla bütünleşmişti.  Eflinin kalçaları Arasın erkekliğine yapışmıştı. Ellerimi yumruk yapıp gözlerimi kapattım. Eflinin bacağına doğru elimi uzatıp dokundum. Ama küçük bi dokunmadan bile etkilenmiştim. Elimi kalçalarına çıkardım. Kıpırdamasıyla elimi hızla çektim. Şimdiden sertleşmiştim. Anlaşılan bugün banyo yapmadan uyuyamıcam. Odadan çıkacakken durdum. Dolabın yanına ilerleyip açtım. Çekmeceyi açıp iç çamaşırlarına baktım. Bi tanesini alıp kokladım. Yeni olmalıydı. Hiç kokusu yoktu. Yan taraftaki valiz dikkatimi çekti. Sanırım boşaltmamıştı. Çantayı açıp en altlara baktım. Elime geçen ebru desenli bikiniyi alıp çantayı düzelttim. Detarjanla onun kokusunun karışımıydı. Evet bu bende kalsın. Detarjan kokusu daha ağırdı. Ama olsun. Hızla odadan çıktım. Kendi odama girdim. Şimdi banyo yapmalıyım. Elimdeki bikiniyi koklayarak banyoya girdim.

EFLİN'İN AĞZINDAN:
Sabah uyandığımda karnımın üstün ağırlık ve belime  sımsıkı sarılmış kollarla uyandım. Ama gerçekten fazla sıkıyodu, zor nefes alıyodum. Kafasıda ne ağırmış ya. Hafif kıpırdadım. Göbeğim hafif açılmıştı. Nefes aldıkça, göbeğime değiyodu sıcak nefesi. Elinin birini belimden yani altından çıkarıp baldırıma koydu. Sonra kaldırıp göğsüme koydu. Lan napıyo bu adam resmen uykusunda bile sapık ya. Hafif göğsüme bastırıp kafasını elinin hizasına çıkardı. Cana baktığımda hala uyuyodu, bize arkası dönüktü. Tekrar Arasa döndüğümde kafasını kaldırmıştı yani burnu çeneme değiyodu. Bu sefer göğsümde olan elini açıkta kalan göbeğime koydu. Kazağımın içine elini sokup baş parmağıyla okşadı. Bu uyumuyo mu? Yüzüne eğilip baktım. Kaşları çatık uyuyordu. Bi insan uykusundadamı çatık kaşla durur. Elimi kaldırıp kaşının ortasına koydum. Yukarı kaldırıp tipine baktım. Diğer elime ağzımı kapatıp kıkırtımı sessizce geçirmeye çalıştım. Ama hafif sarsılıyodu güldüğüm için. Bi anda gözlerini açıp üstüme çıkması bir oldu. Onun korkusuyla ağzımdan bi 'hıhh' diye bi ses çıktı.
"Napıyodun sen az önce?" dedi. Biraz daha korkutur bi tonda demişti. O suratı tekrar gözümün önüne gelince gülmeye başladım. Dudakları dudaklarıma değene kadar yaklaştı. Gözlerimi kocaman açıp ağzımı kapattım. Bu sefer o sırıtmaya başladı. Kazağımın içindeki eli hareket etmeye başladı. Biraz okşadıktan sonra elini çıkarıp baş parmağını yaladı. Ben şaşkınca ona bakarken, tekrar elini kazağımın içine soktu. Göbek deliğimin etrafında gezdirdi. Elimle kolunu tutup çekmeye çalıştım. Sesimide çıkaramıyodum, can uyanıcak diye. Arada bi cana bakıyor sonra işime devam ediyordum. Böyle olmayacak napsam acaba. Aklıma gelen fikirle sinsice sırıttım. Ellerimi kaslarına götürüp dolaştırdım. Onun elleride  benden cesaret almış gibi eteğimin altına girdi. Kendini üzerimden hafif kaldırarak eteğime baktı. Elleri özel bölgemde dans ediyordu. Kilodumun lastiğine geldiğinde hızla onu diğer tarafa iterek sırt üstü düşürdüm. Üstüne çıkıp oturdum. Şaşkınca bana bakıyodu.
(Şey bulamadım siz YouTube yazın AŞK LAFTAN ANLAMAZ KALK ÜSTÜMDEN oradaki gibi oluyor konuşma falan değil kız da sarhoş değil 😂)
Ya Aras efendi öyle değil böyle şaşırtılır insan. Neyse şuan sıkıntı büyük. Altımda etek var ve ben bacaklarım iki yana açık şeyinin üstünde oturuyorum. Ve o sertlik.. Bişey demiyorum başka. Sertlikten rahatsız olduğum için kaslarının üstüne doğru sürünerek oturdum. Elleri hemen kalçamın iki yanından tutup beni geri ittirdi. Yani sertliğin üstüne. Zorla gülümseyip zevk alıyomuş gibi yaptım. Sonra ellerimi kaslarından çekip bi dakika işareti yaptım. Ayağımdaki ayakkabıyı çözüp bağcığını çıkardım. Ayakkabıyı ayağımdan çıkarıp yere bıraktım. Bırakırken sanki kaçacakmışım gibi beni tutup üstüne bastırıyodu. Diğer ayakkabıyoda çıkarıp bağcığını çıkardım. Onuda diğer ayakkabının yanına koydum. O da yine aynı işlemi yaparak beni kendine bastırdı. Ama bu sefer fazla sert bastırmıştı, bu yüzden inledim. Benim inlememi duyunca gözlerini kapatıp dişlerini sıktı. Sonra derin bi nefes alıp gözlerini açtı. Resmen simsiyah olmuştu. Bu kadar mı etkilenmişti yani. Ellerini önüme koydum. Bi bağcıkla ellerini bağlamaya başladım. Şaşkınca ban bakıyodu eğilip çenesine öpücük kondurdum. Bu onu oyalardı. Ellerini bağlamayı bitirip yatağın başlığındaki demir işlemelerine  dayadım. Diğer bağcıkla elini ve demiri birbirine bağladım. Şuan elleri tepeden bağlanmış bi şekilde duruyordu. Cana baktığımda hâlâ uyuyordu. Tekrar Aras dönüp kaslarına dokundum. Gözlerini kapatıp hırlamaya benzer bi ses çıkardı. Dur sen daha dur bu yaptığım sana güzel bi ders olucak. Alt dudağımı dişlerimin  arasına alıp hafif ısırdım. O bana ne demişti dün 'bütün her yerinde damgamı taşıyacaksın' sen şimdi görürsün. Yavarşa eğilip boynunu ısırdım. Baya da ısırdım ama o zevkle inledi. İze baktığımda kesin moraracaktı. Çenesi ile yanağına küçük öpücükler kondurdum. Ellerini zorlamaya başlamıştı. Keyifle sırıtıp kulağına doğru yol aldım tam kulağına bişiler diyecekken kulağımın kemiğine dilini değdirip öptü. Resmen yaladı adam nasıl bi zevke geldiyse.

BAKICI' MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin