Sürtük!

13.6K 289 16
                                    

Gece yarısı aşağıdan gelen seslere uyandım. Konuşma sesleri geliyordu. Üstüme uzun ince bir hırka alıp aşağı inmeye başladım. Yanımada parfümümü almıştım. Salona girince gördüklerimle şok oldum. Aras koltukta oturmuş bi sürtüğüde kucağına almış sırıtıyodu. Benimle oynamıştı. Beni Sürtük gibi görüyodu. Bi anda kızı öpmeye başlamasıyla parfüm elimden düştü. Şuan hayalkırıklığı yaşıyodum. İkisininde bakışları bana dönmüştü. Aras hızla ayağı kalkınca kız yere düştü.

"Araaass napıyoğsun yağğ" diye cırlayınca yüzümü buruşturdum. Seside kendi kadar iğrençti. Aras bana doğru yalayarak yürümeye başlayınca koşarak yukarı çıktım. Arkadan hem sesleniyo hemde yetişmeye çalışıyodu. Hızla canın odasına girdim. Kapıyı kilitledim. Aras yavaşça kapıyı tıklatıp" Eflin bak seğn yanlış ağnladığn, aç kapığyı konuşağlım biğğ" diye sarhoşça konuştu. Ben ses vermeyince " eniğnde sonuğnda çıkığcaksığğn yarın konuğşucaz bu konuğyu" dedi. Sonra uzaklaşan adım sesleri. Canın yanına ilerlerken kızın sesleri geldi. Sonra dış kapı kapanma sesi. Ve sesler kesildi. Sanırım ya gönderdi yada birlikte gittiler.

Şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Aldatılmış gibi. Yani seviyorummu bilmiyorum ama bana olan hareketlerinden sonra bu hareket.. Yani bana değer veriyor sanmıştım. Sonunda gözlerim karanlığa yenik düştü. Ve gelsin uyku..

Sabah boynuma konulan öpücükle uyanmıştım.can ban sevimlice bakıyodu. Bende onu öpüp "günaydın sevgilim" dedim. Oda ban günaydın deyip kalktı. Bende kalkıp " hadi giyinip yemeğe gidelim" dedim. Can ellerini çırparak banyosuna girince bende gelerek kapıya gittim kilidi açıp dışarı çıktım. Ama Ayağım bişeye takılınca yere serildim. Ama bu aras. Napıyon burda. Sızmış dünden sonra demekki. Ayağa kalkıp Yavaşça yanına gittim. Ayağımla dürttüm. Uyanmayınca bende hala dünden kalma kırgınlıkla bacağına tekmeyi geçirdim. Hızla uyanınca kafasını da kapı pervazına çarptı. Daha fazla kendimi tutamayıp gülmeye başladım. Bana kaşlarını çatmış bakınca bende daha çok gülmeye başladım. Bende zorla gülmemi durdurdum. Ayağa kalktı yavaşça bende geri adım attım. Bana doğru gelmeye başlayınca hızla odama girdim. Kapıyı kapatmaya çalışırken arkamdan itti. Kapı arkadaki duvara çarptı. Bu sefer hızla banyoya girdim. Kapıyı kapatıp kilitlerken, bi anda açıldı. "Çık dışarı, çık" diye bağırmaya başladım.

Ama beni taktığı söylenemez. Hızla belinden yakalayıp kendine bastırdı. Acıyla yüzümü buruşturdum. Dudaklarına hamle yapınca kafamı yana çevirdim. Bu sefer derin bi nefes veriphafif doğruldu. Bu hareketle ayaklarım yerden kesildi.

Ama o bunu hiç takıyo gibi değildi. Ellerimi omuzlarına vurmaya başladım. Bi yandanda bırakmasını söylüyodum. "Bak sarhoştum. Farkında bile değildim. Aklındaki saçma fikirleri sil. Gerçekten" diye devam ederken. Ben yinede yüzüne bakmıyodum. Yanağıma kondurduğu buseyle donup kaldım. Çok narin bi dokunuştu ve hoşuma gitmişti. Yinede bakmadım. Banyodan çıkıp odaya girdi. Tabi bende girmiş oldum. Hala kucağındayım.

"Ya bırak ben yürürüm." diye sızlanınca beni biraz daha yukarı kaldırdı. Yatağa yatırp üstüme uzandı. Napıyo bu adam. Sinirle" ya kalk can giyinir birazdan benimde giyinmem lazım yemek yiyicez" dedim. Ama o beni takmadan ağırlığını üstüme verip kollarını belime doladı. Nefesim sıkıştı ya. Omuzlarında dürtünce" eflin bak zaten yerde uyuya kalmışım bırakta bi uyku çekiyim." dedi. " banane benmi dedim eve kız al sonra orada uyu diye" dedim. Ve itmeye çalıştım. Pek fayda etmiyordu ne yapacağını bilmiyordum. Aşağıdan gelen sesle kurtulduğumu anladım.

BAKICI' MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin