Benim bir planım var..

26.3K 492 49
                                    

MEDYADA:EFE (Eflinin sortına atladığı çocuk)

Ben Aras beyin omzunda öylece dururken, onlar konuşuyodu resmen hemde hareketli bi şekilde. Resmen sarsılıyodum yaw. Aras bey "ne diyosun ya sadece Canın bakıcısı"dedi. Bunun üzerine çocuk"ne diye kızı kovalıyodun ozaman"diye sorunca bi sessizlik oldu sanırım ne diyeceğini bilemedi. Bunun üzerine ben devreye girdim ve "pardon, müsait bir yerde inebilirmiyim.. "Dedim. Bunun üzerine çocuk kahkaha atmaya başladı. Aras beyse "sen konuşma ssnle bi hesabım var"dedi. "Aman be sende bırak ya ben bi çalışanım ve canın nerde olduğunu bile bilmiyorum onu bulmama lazım. "Dedim. Aras bey hızla beni yere bırakıp "Can nerde sen bilmiyomusun"diye sordu. Hayır gibi dudağımı büzüp omuzlarımı yukarı kaldırdım ellerimle. Şuan tanımadığım çucuğa arkam dönüktü. Çocuğa yüzümü dönmemle donup kalaması bir oldu. Fısıltılı bir şekilde "teyze"dedi. Bende "ne teyzesi ya ben senden küçüğümdür bi kere. "Diye çıkıştım. Bune canım böyle. Çocuk resmen üzerime atlayarak sarıldı bana. Derince kokumu içine çekiyodu. Aras beye baktığımda kaşları çatık bize bakıyodu. Sonra "Bırak lan kızı annem değil o. "Diye çıkıştı. Çocuk beni bırakıp Arasa döndü ve "Aynı teyzem gibi ve kokusuda benziyo ona. "Deyip tekrar atak yaparak sarılıyoduki, Aras bey engel oldu. "Lan ne sarılıp duruyon kıza istemiyo belki. "Dedi. Bense şaşkınlıkla Aras beye bakarak, "Bunu sizmi söylüyosunuz "dedim. Aras bey kaşları çatık, "ben yaparım ben patronunum"dedi. Tam bişey diyecekken mutfaktan cırlama sesi geldi. Hızla koşarak mutfağa gittik. Ortalık un içindeydi ve o Sürtük karı yerdeydi. Can'sa kadına bakarak sırıtıyordu. Cana bişiy olmadığını ve sırıttığını görünce bende sırıtmaya başladım. Aras beyler sürtüğü kaldırırken bende yavaşça canın yanına gittim. Dizlerimin üstüne çöküp kollarımı açtım. Sonrada sessiz olması için işaret parmağımı dudaklarıma götürdüm ve göz kırptım. Yavaş ve sessiz adımlarla yanıma geip kollarımın arasına girdi. Bende onu kucağıma alıp arkamı döndüm ve tam mutfaktan çıkıyodukki, Aras bey"Can ve Eflin nereye? "Diye sordu. Cana Alt dudağımı dişlerimin arasına alarak şimdi bittik bakışı atınca kafasıyla beni onayladı. Yavaşça arkamızı dönüp ikimizde sevimlice gülümsemeye başladık...

Şuan ne mi oluyo Canın odasında yatağına oturmuş, Aras beyin konuşmasını dinliyoduk. Resmen çocuk gibi azarlıyor bi. Yani tamam Canı anladım ben ne alaka. Yok neymiş bi daha böyle şeyler görmicekmiş. Bla bla bla.. Neyse sonunda çıkıp gittiğinde cana çakmasıniçin elimi uzattım oda çaktı. Sonra gülüşüp birbirimize sarıldık.
Şimdi sıra Can da bakalım napmış bizim sürtüğe. Cana dönüp sırıttığımda nediyeceğimi anlamış olmalı ki konuşmaya başladı. "Ya ne iyi yaptım. Pislik bana abin benim olucak senide o bakıcını da kovdurucam buradan dedi bende elime ne geçerse üzerine fiırlatıp onu yere düşürdüm. Sonrada üstüne un döktüm. "Dedi. İlk anlattıklarıyla kaşlarım çatılsa da sonunda anlattıklarıyla sırıtmaya bitirincede kahkaha atmaya başladım. Kahkaha durdurunca Cana dönüp "bir planım var. O sür.. yani hizmetçiyi buradan gönderebiliriz, ne dersin. "Diye sordum. Can sevinçle ellerini çırpıp "tamam! tamam! Olur! Hadi anlat! "Dedi. Bende "Bak şimdi sen.. "

Arkadaşlar gif atamıyorum ya nasıl atıcam bilmiyorum..

BAKICI' MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin