Benim ol saddece benim !

18.8K 398 162
                                    

  

mert parayı ödedikten sonra birlikte şirkete girdik. Mert kolunu omzuma atmıştı. Danışmaya yürüdüğümüzde kadın sürtük edasıyla önce merti süzüp "Mert bu kim ? "diye sordu. Mert kıza  dönüp  "sanane şeyme sen kendi işine bak eflin benim misafirim " dedi. Bende kıza abimi kimseyle paylaşmam bakışı attım. Ortada duran koltuklara gelip oturduk. Biraz sohbet ettikten sonra Mertin telefonu çaldı. Ayağa kalkıp birazdan geleceğini söyleyerek uzklaştı.

bi süre sonra merti o sürtükle konuşurken gördüm. Kıskançlık damarlarımda gezmeye başladı. Ayağa kalkıp başka yöne ilerlemeye başladım. Asansörü çağırıp beklemeye başladım. Asansör gelince içinde birinin daha olduğunu farkettim. Gençti. Bende asansöre binip kenara çekildim. çocuk yüzüme dikkatle bakıyodu. Kafamı çevirip gögöze geldiğimizde bide yüzsüzce sırıtıp elini uzattı. "merhaba adım hakan yeni misin seni burda hiç görmemiştim. "dedi. bende elimi uzatmadan  "eflin.. ve hayır burda çalışmıyorum. sadece birine ziyarete geldim. "dedim. çocuk hafif bozulsada  elini indirip tekrar gülümsedi.  "Anladım. " bir kaç kat çıktıtan sonra indim. Ya ben nereye gidiyorum. Neyse biraz geziyim bari. biraz daha ilerlerken bi anda ağzıma kapanan elle kendimi ışığı kapalı ortamın tamamen karanlık olduğu bi odada buldum.

Nolduğunu şaşırmıştım. Şaşkınlığı uzerimden atınca çırpınmaya başladım. ama işe yaramıyodu. Biraz sonra masa gibi bişeye oturttu. Kendiside önümdeydi. Bu oda neden bu kadar karanlık. Ellerimi yumruk yapıp göğsüne indirmeye başladım.

Bi eliyle bacaklarını aralayıp arasına girdi. Kendimi geri atıp tekmelemeye çalıştım. Ama fazla geri gitmemi engelliyordu. Çünkü diğer eli belini kavramıştı. Belini bırakınca kendimi geri ittim. Ama o da benle birlikte üzerime yatmıştı. Elini yavaşça çekip dudaklarıma yumuldu. Hırsla öpüyodu. Hatta öpmüyo sömürüyodu. Kafamı sağa sola sallamaya çalışınca belimde olan eli çenemden kafamı sabitledi.

Bi süre sonra nefesim sıkışmaya başladı. ittirmeye çalıştım rahat nefes alıyım diye ama bırkmıyodu. Ağzımın içinde konuşmaya çalıştım. Diliyle ağzımı aralamaya çalışıyodu. ve sanırım dudaklarıma sürte sürte soyulmuştu. Belki nefes alırım diye ağzımı araladım. şuan resmen onun ağzından nefesimi alıyodum ve ağzında naneyle sigara karışımı bi tat vardı. Ağzım aralanınca direk dili ağzımı istila etmeye başladı. ve sanırım bayılıcam nefessizlikten. Gözlerim kaymaya başlayınca sanki anlamış gibi geri çekildi.

Fazla geri çekilmemişti. Ağzımın içinde nesef alıyodu. Nefeslerimiz birbirine karışmıştı. Zorlukla  "lütfen bırak gidiyim. kimseye bişey demem lütf- " dudağıma kondurduğu buseyle cümlem yarıda kaldı. gözlerim dolmuştu. üzerimden kalkınca bende hızla kalkıp kenara çekildim. gözlerim biraz daha alışmıştı karanlığa. Ama yine de yüzünü seçemiyodum. sanırım ardiye gibi biyer burası. O yüzden bu kadar karanlık. üzerime geldiğini görünce diğer tarafa kaçtım.  "Eflin benim. Seni çok özledim. Gitme.. "dedi. Ama bu A-Arastı.  "s-sen na-nasıl böyl-böyle bişey ya-yaparsın  " diye tısladım.  "iğreniyorum senden. "diyip kapıdan çıktım. ne zamandır ağladığımın farkında değildim.

Asansörün önünde beklerken kolumun tutulmasıyla feleğim şaştı. Aras kolumdan tutmuş çekiştiriyodu. hızla başka bi odaya girdik. ben bağırınca tabi çalışanların bakışları bize dönmüştü. Ama arasın umrunda değildi. Odaya girince Aras beni içeri ittirdi. Kapıyıda üzerimize kilitledi.  "Artık dayanamıyorum Eflin. BENİM OLMANI istiyorum. Sadece bana gül sadece benle konuş istiyorum. Geceleri birlikte uyuyalım istiyorum. Herşeyinle benim ol istiyorum. herşeyinle.. " deyip beni kendine çekti. ne diyeceğimi şaşırmıştım. Öylece yüzüne bakıyodum.

Benim şaşkın halime masum bi tebessümle karşılık verip anlıma buse kondurdu. Ben hala şaşkınca yüzüne bakıyodum. Bu sefer şakaklarıma  sonra çene kemiğime oradan boynuma doğru öpücükler ilerledi. Elleriyle  belimden kendine bastırıyodu. Sertliği hissedince kötüye gittiğini anladım olayı. Boğazıma dil darbeleri atıyodu. hızla onu üzerimden ittim. Bana şaşkınca bakınca  " o sabahki haller neydi öyle. ee madem benimle sevgili olmak istyosun tribimide çekiceksin.  "deyip  kenardan bakış attım. bana parlayan gözlerle bakıp sarıldı. Öyle çok sıkıyodu kş nefes alamıyodum.

Çığlığı basınca geri çekildi ve endişeyle yüzüme bakmaya başladı.  "dünkü olayı unutmadım o kızı eve getirmicektin. sabahki olayıda anlatman için 10 saniyen var " diyip gözlerimi kıstım.

Bana gergince bakıp "ya gerçekten sarhoştum farkında değildim. Seni görünce aklım başıma geldi. Zaten hemen gönderdim. Bugünkü olayda sana ilgimi kimseye göstermemeliyim zarar görmemen için. " dedi. Bende fazla uzatmadan  tamam gibi bişeyler zırvaladım. Ama bu tribi yiyecek bugünkü davranışıyla beni çok kırmış ve korkutmuştu.  "Niye böyle bişey yaptın çok korkuttun beni.  "diye kısık sesle söylenince anlamış olacakki  "özür dilerim. dün de fazla göremedim bugünde bana ters tepki verince sarılıp öpemedim ve fazla özlemiş olabilirim. "dedi.

Bende anlayışla karşıladım. birlikte çıktık odadan eve gitmek için baya geç olmuştu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 12, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BAKICI' MWhere stories live. Discover now