Yürüyüş, piknik

15.3K 309 41
                                    

Eflinden devam:

Oyun oynarken ikimizde sıkılmıştık. Aklıma gelen fikirle kızla ayağı kalktım. Can bana böldü bakışı atınca: hadi kalk gidiyoruz. Dedim

Can hızla ayağı kalkıp : Nereye? Diye bağırdı. Bende ellerimi çırpıp: Ormana.. Yürüyüş yapıp piknik yapcaz. Dedim.

Can ellerini çırparken ona elini uzattım. Elini tutunca koşarak yuları çıktık. Ve odalarımıza ayrıldık.

Üzerime yanlarda beyaz çizgileri olan bi tayt ve adidas tişört giyip uçlarını önden bağladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Üzerime yanlarda beyaz çizgileri olan bi tayt ve adidas tişört giyip uçlarını önden bağladım. Ayağıma spor ayakkabılarını giyip, adidas şapkamı be gözlüklerimi aldım. Canın odasının oraya gidip kapıyı tıklattım: Can ben aşağıdayım birşeyler hazırlıyıcam.dedim.

İçerden 'hı hı' gibi bi ses gelince hızla aşağı inmeye başladım. Mutfağa girip ilimize sandiviç ve içecekleri hazırladım. Dolapları karıştırınca kuru meyve cipsleri olduğunu gördüm. Onlarıda alıp yiyeceklerin yanına koydum. Yukarı çıkıp sırt çantamı aldım. Odadan çıkınca karşımda yakışıklılık abidesini gördüm.

Benim gibi beyaz çizgili eşortmanlarını giymiş, şapka ve gözlük takmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Benim gibi beyaz çizgili eşortmanlarını giymiş, şapka ve gözlük takmıştı. Bide kolye takmış şuna bak.

" ooo yakışıklı sevgilim benim". Deyince gözlüğünü indirip göz kırptı. Bende ona kocaman gülümsememle bakıyodum. Birlikte aşağı inip mutfağa girdik. Yiyecekleri sırt çantama koydum. Canın elinde tutup kapıya doğru gittik. Bahçeye çıkınca korumalar önümüzü kesip: Nereye Eflin hanım? Dedi

Canla birlikte ormanda piknik yapıcaz.dedim. Canda  kafasıyla onayladı. Koruma beklememizi söyleyip uzaklaştı ve telefonunu çıkardı. Galiba Arası arıyıcak. Bir kaç dakika sonra yanımıza gelip: Sizi yalnız gönderemem, bende size eşlik ediyorum. Deyince gözlerimi devirip Canla önden ilerlemeye başladık.

Zaten ev ormana yakın olduğundan yürümeye başladık. Ormana vardığımızda Canla yürüyüş yolunda yürümeye başladık.

 Ormana vardığımızda Canla yürüyüş yolunda yürümeye başladık

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( temsili)

Hoş sohbet eşliğinde yürüyüşümüzü yaptık. Koruma arkamızdan geliyordu. Adı ahmetti. Ve çok sevecendi Ahmet abi. Arada sohbetimize oda katılıyodu. Yorulunca bir ağacın altına oturduk. Çantamdan sandiviçleri çıkardım. İyi ki fazladan yapmışım. Hepimiz sandiviçlerimizi yiyip içeceklerimizi içmeye başladık.

Yemeğimiz bittikten sonra toparladım çöplerimizi. Hepimiz yere uzandık. Telefonum çalınca ayağı kalkıp baktım. Yetimhanede benimle uğraşıp duran kız arıyodu. Adı Canan. Hep beni ederdi,tabi ben onu pek takmazdım, ego yığını bildiğin. Niye arıyosa.. Telefonu açıp: Efendim. Dedim.

- alo kız napıyon, bulabildinmi biyer, ah canım bulamadıysan sana yardım ediyim diyicektim, malum ben çok ünlü tanınan iç çamaşır mağazasında çalışıyorum. Ee sende dışarda kaldıysan belki bişiler yaparım. Belki de yapmam. Deyip iğrenç bi kahkaha attı.

Yüzümü buruşturup ilerlemeye başladım. : iyiyim canım sen napıyosun. Diye tısladım. Sonrada: işimi buldum hem de yatılı, sıkıntım yok saol. Dedim.

Oturduğumuz yerden baya uzaklaşmıştım fark etmeden. Geriden bi gürültü kopunca hızla arkama baktım. Oturduğumuz yerden geliyordu. Telefonu kapatıp cebine attım. Koşarak oturduğumuz yere geldim. Ama... Ama burada kimse yoktuki. "CAN, Ahmet abi" diye bağırarak etrafımda döndüm. Çantamda yoktu. Koşar adım ilerlemeye başladım.

****

Evet çok güzel. Kayboldum. Nolet girsin. Napıcam şimdi. Telefonum yanımdaydı çıkarıp baktım. Hızla Aras beyin numarasını tuşladım. Çaldı , çaldı..
Açmıyo ve kapandı. Meşgule attı resmen. Hava kararmaya başladı. Napıcam ben ya. İki saattir bağırmaktan sesim kısıldı. Ya cana bişey olduysa naparım ben. Korkuyla yanımda duran ağacın altına oturdum. Hödük açmıyoda telefonu. Başka zaman hemen açar. Ayaklarım koptu. Ayaklarımı  uzatıp ağacın gövdesine yaslandım.

"Gerizekalı, hödük, aptal.. Ya asıl ben salağım ya Cana bişey olduysa naparım ben, asla kendimi affetmem." ben böyle seslice söylenirken, iyice uyku bastırdı. Gözlerimi kapatıp dinlenmeye başlarken uyku bedenini esir aldı...

*****

Kulağımdaki ıslaklıkla uyandım. Noluyo be. Üstümde bana arsızca gülümseyen Arası beklemiyodum tabi. Gözlerimi kocaman açık : noluyo be , diye bağırıp hızla ittim. Ayağı kalkıp ona baktım.

Kızgınca ona bakıp " niye açmıyosun telefonu çok korktum, Can nerde kayboldu sanırım, hepsi benim yüzünden allah beni.." diye devam ederken kendimi arasla ağaç arasında buldum. Dudakları dudaklarımı esir almış sertçe öpüyodu. İtmeye çalıştım ama işe yaramadı. Dizimi kırıp erkekliğine tekmeyi geçirdim. Aras yerde kıvranırken ben saçlarımı savurdum. Ona sinirlice bakarken bana sırıtarak bakıp acı içinde inlemeye devam etti.

Sınırın bozuldu maş gibi sırıtıyo, ben ona Canı soru- tabi yaa. Pislik bana oyun oynadı. Hızla üstüne oturup yumruğu geçirdim yüzüne beklemediği için şaşkınca bana baktı. Diğer yumruğuda yüzüne geçirip " pislik beni nasıl kandırırsın aptal ne kadar korktum haberin varmı? Cana bişey oldu sandım. Kaçırıldı sandım. Sense kaşıma geçmiş sırıtıypsun" hem söylenip bende yumruklarımı göğsüne indiriyodum. Gözümden akan yaşları durduramıyodum. Bi anda sırtım yerle buluştu. Ellerimi başımın üstünde tek eliyle sabitledi. Yüzünü yaklaştırınca sinirle diğer tarafa döndüm. Aptal hâlâ ne düşünüyo. Kulak mememi ağzına alıp çekiştirdi. Çırpınmaya başladım. Bırak diye bi yandanda bağırıyodum. Bacaklarının arasına yerleşmiş sertliğini hissettiriyordu. Kafamı diğer tarafa çevirip kulağımı ağzından kurtardım. Bu sefer kulağımın altındaki çene kemiğimi ağzına alıp emmeye başladı. Yavaşça aşağı inip köprücük kemiğimi  emmeye başladı. Çırpınmalarım devam ediyordu ama o bunu aldırmıyodu. Arada kendini bana sürtüyodu. Diğer eli beline kaydı. Ordan bağlı olan tişörtü çözdü. Elini içine sokup göbek deliğimin  etrafında daireler çizmeye başladı. O anda karnına giren ağrıyla çığlığı bastım. Ayaklarımıda kendime çektim. Tabi ne kadar mümkün olduysa. Kafasını kaldırıp bana şaşkınca baktı. Giren ikinci sancıyla tekrar çığlık attım. Bu nasıl bi ağrı.

Doğrulup bana baktı, ama hâlâ üzerimden  kalkmamıştı. " Karnım.." diye inleyince  ayağı kalkıp beni kucağına aldı. Hiç itiraz etmeden kollarımı boynuna sardım. Kafamı boynuna gömüp kokusunu derince soludum. Odunsu bi kokusu vardı. Kesinlikle hoş kokuyodu ve ona yakışmıştı.😂😂 Sonuçta o da odungillerden. Kapı sesiyle arabaya geldiğimizi anladım. Karnımın ağrısı geçmişti ama ona söylemeye niyetim yok. Koltuğa oturunca kafamı sürücü koltuğuna çevirdim ve kollarımı  göğsümde çaprazladım. Tabiki de trip atmıyorum😒. Burnunu yanağıma sürtüp kemerimi takti. Sonra kapımı kapattı. Dolanıp sürücü koltuğuna geldiğinde bu sefer camdan dışarı bakmaya başladım. Hareket etmeden bana bakıp iç çekti. Tabikide camdan yansımasından fark ettim. Araba yolculuğunuz bitince eve girdik. Girmemizle Canın çığlığı kulaklarını doldurdu...

BAKICI' MWhere stories live. Discover now