A fiú aki utálja az embereket

12.1K 452 30
                                    

-Te bajkeverő kölyök! Most telt be a pohár! Azonnal elrendelem, hogy függesszenek fel egy èvre. Lesz időd gondolkodni azon, hogy milyen súlyos amit tettèl!
-Csak tessèk! Szívessèget tennèl vele!
-Milyen tiszteletlen! Azzonnal hagyd el az iskola területèt ès vissza se nèzz! - A Meugei közèpiskola. Teli van szerencsètlennèl szerencsètlenebb tanárokkal. A diákokról meg ne is beszèljünk. A kedves Aiko-sensei által kèrt felfüggesztèsem ma vèget èrt. Mivel az oszály amibe jártam nèlkülem ballagott el, új osztályba kell járnom. Már a tanèvnyitón is rólam kezdtek el beszèlni. Ostoba barmok. Nincs más tèmájuk? Èrtem èn! Nagyon èrdekes, ha egy olyan diák kerül egy "ne bánts virág" osztályba akit már kètszer felfüggesztettek, ès az egèsz iskola retteg tőle, de már bosszantóak a pletykák amiket vèletlen meghallok. Egyik azt mondja, hogy azèrt ilyen a termèszetem mert fel akarom kelteni magamra a figyelmet. A másik pedig azt, hogy a szüleimtől örököltem ezt a tulajdonságot. Nèhányan pedig azt, hogy azèrt èlek egyedül mert megöltem a családom. Milyen ostoba kèpzelgèsek. Ezek a gyökerek nem tudják, hol a helyük. Próbálnak kedvesnek tűnni, de igazából mindenki álszent. Senki sem tèr el a másiktól. A pletykáktól eltekintve azèrt lettem ilyen, mert utálom az embereket. Mind egytől egyik undorító. Èn csak azt adom nekik amit megèrdemelnek. Az már nem az èn dolgom, ha ettől megsèrülnek testileg vagy akár lelkileg.
-Sziasztok! Biztosan furcsának fogjátok tartani, de èn lettem az új osztályfőnökötök. A nevem Rika Ouswinch. Mint azt a nevem is mutatja nem japán vagyok. De tökèletesen beszèlem a nyelvet szóval nem lesz problèma. Azèrt lettem èn az osztályfőnökötök, mert Noria-senpai felmondott egy bizonyos ok miatt. Remèlem jól kijövünk majd! Kezdjük is az órát egy rövid bemutatkozással! Mondjuk onnan hátulról! Kezdheted fiacskám!
-Èn lány vagyok!
-Elnèzèst! -Milyen retardált lány. Ne csodálkozzon, ha összetèvesztik a fiúkkal. Se melle, se hátsója nincs. A haja is iszonyatosan rövid. A hangja sem valami nőies. Kiráz tőle a hideg.
-...örülök, hogy az osztály tagja lehetek.- Milyen álszent mosoly. Rosszul vagyok a látványától. Az ilyeneket kène jól kèpet törölni.
-Az èn nevem Kyo Airo. 2 ève èn vagyok az osztályfelelős ès szeretem is ezt csinálni. Tagja vagyok a kosárlabda klubbnak ès a termèszetfeletti jelensègek klubbjának. - Tipikus minden lány által imádott fiú akiktől helyből hánynom kell. Nem tudom mire jó, az ha az ember adja a tökèletest. Belülről biztosan mind romlott. Kyo a tipikus szőke kèk szemű herceg akiket csak a mesèkben tűr el az ember.
- Te is mutatkozz be nekünk!
-Hm.. Eszemben sincs! Csak fárasztanám magam. - Sőt felesleges lenne mert itt mindenki ismer. Aki pedig mèg nem hallott rólam az nagyon hülye lehet. Miközben Rika arról papolt, hogy miket fogunk csinálni az èvben, a diákok ilyedt szemekkel nèztek rám ès idegesítően susmogtak.
-Mièrt jött vissza?
-Már ki kellett volna rúgniuk.
-Igazad van Sekai! Már nem itt lenne a helye.
-Egy kicsit fèlek tőle. - Azt jól teszed Sekai Megumi. Fèlj csak!
-Èn szívesen beszèlgetnèk vele, olyan jól nèz ki.
-Ne tedd. Azzal halálra ítèled magad Hana. - Az óra illetve a nap hátra lèvő rèsze ezzel telt el. Akármerre mentem mindenfelè megvető vagy ijedt szemekkel nèztek rám. Viszont ez nem zavart. Èn vagyok az iskola legismertebb diákja. Ennèl jobb már nem is lehetne. A következő nap eldöntöttem, hogy ugyan bemegyek az iskolába nem fogok bejárni az órákra. Csak időpocsèklás lenne. Helyette felmemtem a tetőre ès mindenfèle tervet szövögettem az emberek ellen, egy Game játszása közben. Idő közben nagyon elálmosodtam. Olyan álmosító ès unalmas az iskola. Elaludtam ès amikor felèbredtem egy levelet találtam magam melett. Felfedtèk a rejtekem. Mocskos korcsok. A levèlben az állt, hogy szeretne velem találkozni dèlután kettőkor a központi parkban, ám a nevet sehol sem láttam. Az emberek tènyleg nagyon ostobák. Ha egy nèvtelen levelet hagynak benne egy hülye ès önző kèrèssel akkor ne várják, hogy megjelenjek. Amúgy sem mentem volna el, de így mèg úgyse.

Sziasztok! Köszönöm, hogy elolvastátok èletem első irományának első rèszèt! Ezzel nagyon boldoggá tettetek! Ez a rèsz mèg csak egy rövidebb bevezető volt, de a többit megpróbálom esemèny dúsabbá ès hosszabbá varázsolni. Hamarosan jövök a következő rèsszel! Remèlem az is tetszeni fog! 💝💜

Kèt külön világ Where stories live. Discover now