Ellenállás (18+)

5.9K 282 8
                                    

Nap végére reméltem sikerült teljes mértékben elkerülnöm Kyot. Utolsó óra után siettem ki az iskola kapuján, hogy még csak véletlen se fussak vele össze. Furcsa, hogy én menekülök el ahelyett, hogy más menekülne tőlem. Hozzá szoktam már ahoz így nem is akartam, hogy változzon.  Na szóval rohantam ki az iskola kapuján remélve, hogy nem fogok összefutni vele, de mintha látta volna mit fogok tenni ott várt a kijáratnál.
-Azt hitted egész nap hagyom, hogy elkerülj és figyelmen kívül hagyj? 
-Reméltem. - Válaszoltam a kérdésére semleges hangon unott képet vágva. Ő erre csak megfogta a kezem és elrángatott magával valami ismeretlen helyre. -Miért jöttünk ide? - Kérdeztem tőle.  Ekkor elszélesedett vigyorral az arcán bevezetett az egyik szobába. A szoba közepén volt egy asztal. Eléggé puccosan volt megterítve két személyre. Furcsa hangon, furcsa arcot vágva megkérdeztem tőle, hogy miért vagyunk itt. Ő mutatott az egyik székre és jelzett, hogy üljek le. Ő pedig a szemben lévő székre ült le.
-Ez a hivatalos első randink. - Mondta teljesen komolyan. Én viszont már nem bírtam visszafolytani a nevetést. Egyrészt a komolyságán, másrészt a helyzet miatt nevettem. Kicsit kínos ez így. Rögtön azután ami történt elhoz engem egy "hivatalos" randira. Nem gyors ez egy kicsit?  Nem tagadom, örülök a kialakult helyzetnek de elég váratlanul ért. -Van valami baj? -tette fel a kérdését aggódó tekintettel.  Megráztam a fejem és elkezdtem tömni magam a kajával aminek nem volt olyan jó íze viszont Kyo mellett nem is igazán foglalkoztam vele. Utólag visszagondolva nem is tudom miért próbáltam elkerülni őt. Elkerülni az első embert akit közel engedtem magamhoz. Néhány hete nem is gondoltam volna, hogy én majd egy ember társaságában fogok enni. Egy ember társaságában fogok nevetni, beszélni vagy akár levegőt venni. Elérte nálam azt amit más nem tudott.
-Mond csak, miért akartál velem egy hivatalos randira menni Kyo? -Kérdeztem tőle érdeklődően bár az arckifejezéséből úgy tűnt, hogy nem akarja elmondani. Ezután elkezdtem dobálni morzsadarabokkal és megfenyegettem, hogy addig nem hagyom abba amíg el nem mondja. Tudom gyerekes fenyegetés, de jobb nem jutott eszembe hirtelen az adott körülmények miatt.
-Azon gondolkodtam, hogy amíg nem mentünk el legalább egyre addig nem is léphetünk tovább.
-M..m..mi van? Hova akarsz te lépni? -kérdeztem tőle mintha nem tudnám a választ. Ő csak elmosolyodott és benyomta a szájába az utolsó falat kaját és felállt a székéből.
-Na akkor mehetünk?  -tette fel a kérdését. Én csak a fejem ráztam, jelezve, hogy én nem megyek vele sehová. Megragadta a kezem és ismét magával húzott. Utálom, hogy úgy rángat mint egy próba babát. Teljesen idegesít a makacssága. De ez az egyik dolog amit szeretek is benne. A kinézete ellenére nagyon erős személyisége van. Berángatott egy másik szobába ahol nem terített asztal volt, hanem egy ágy és a szokásos hálószobába illő dolgok. Jobban örültem volna az asztalnak. Mondjuk egy svéd asztalnak. Az lenne csak az igazán jó. Beértünk a szobába. Kyo becsukta az ajtót, de a másik kezével még mindig a kezem fogta. Szorosan. Mikor végül teljesen becsukta az ajtót magához rántott és erőtelhesen csókolt. Próbáltam elhúzódnu tőle, de egyszerűen nem sikerült. Nagyon szorosan tartott magához. Elkezdtem ütögetni, hogy engedjen el végre, de nem fogta fel a jeleket. Legalábbis csak nem akarta felfogni. Egyre közelebb tolt az ágyhoz majd abba hagyta a csókolásom és rálökött az ágyra. Majd felém mászva folytatta. A kezeim felogta és szenvedélyesen csókolt. Nem tudtam ellenkezni. Őt nem is érdekelte, hogy én nem akarom ezt tenni. Kigombolta az ingem majd levette rólam és a sajátjától is megszabadult. Féltem, hogy ezután mi lesz a következő lépése. Levette az ajkait az enyémről. Végre kaptam levegőt. 
-Lazulj el és ne ellenkezz! Úgy élvezetesebb lesz! -mondta mosolyogva. Erre én is elmosolyodtam, de nem akartam ezt tenni. Attól féltem, hogy meg fogja említeni, de eszembe sem jutott, hogy esetleg meg akarja majd ismételni. Levette a nadrágját és az enyémtől is megszabadult. Felhagytam az ellenállással és az ellenőrzéssel mivel beláttam, hogy ellene nem győzhetek ebben a játékban. Megszabadult az utolsó ruhadarabtól ami eltakarta a kényesebb testrészem. Szóval tényleg tovább akar menni. Megcsókolt, majd én is visszacsókoltam. Elkezdte fogdosni a férfiasságom miközben egyre lentebb haladt a testemen. Valahogy jó érzséssel töltött el viszont én nem mertem az ő szerszámához érni. Sőt semmijéhez. Egészen elért addig a pontig. Elkezdte nyomkodni a nemiszervem amitől az rögtön bizseregni kezdett majd minél tovább nyomkodta abba maradt. És újra így. Miután abba hagyta a maszírozását megfogta és bevette a szájába. Nagyon fura de közben jó érzés is volt. Elhatároztam, hogy én is bevetem magam. Felültem és kényelmes pozícióba helyezkedtem. A mutató ujjammal hirtelen beléhatoltam majd lassan növeltem az ujjak számát. Ő csak halkan felnyögött  és folytatta tovább a kielégítésem. Miután befejezte megcsókolt majd megkért hogy fordítsák neki hátat. Nem tudom miért de így tettem. Ő a nemi szervével lassan belém hatolt. Először fájt, de utána egyre jobb érzés volt. Miután biztosra ment, hogy nem fáj gyorsított a tempóján. Közben a hátam csókolta. El sem hiszem, hogy ez mind megtörtént egy éjszaka alatt.  Tudom, hogy még korai de nem bántam meg, hogy végül elengedtem magam. Kihúzta belőlem a szervét és elkezdte nyalogatni a területet. A számat természetesen rengeteg nyögés hagyta el. Halkabban és viszonylag hangosak is. Ezután újra a szájába vette a szervek, de ezúttal én is az övét. Éreztem, hogy hamarosan elélvezek. Sajnos ezt sikerült a szájába csinálnom. Gyorsan kiköpte és úgy csinált mint aki hányni akar.  Persze csak viccelt. Kicsit vacakul éreztem magam miatta.
-Na látod Yamato?  Nem olyan rossz ez.
-Miért mentünk el ennyire messzire. Ehez képest még a pornó is csak gyerekmese.
-Ne reagáld már túl. Te vagy a bajkeverő akit már kétszer kicsaptak az iskokából. Ha még ennyire sem vagy képes az nem tesz jót a rossz hírednek.
-Kit érdekel a rossz hír. Sajog mindenem.
-Ez jelenti azt, hogy jó munkát végeztem. Te nem erőltetted meg magad.
-Ne legyél már erre olyan büszke! Senkinek nem beszélhetünk erről vágod?
-Jó. Egy feltétellel! Járjunk! - mondta nagyon komoly arcot vágva. Nem tudtam erre mit válaszolni. Nagyon gyorsan történik mellette minden. Olyan kiszámíthatatlan mint az időjárás. Végül elfogadtam az ajánlatát és egy pár lettünk.

Kèt külön világ Where stories live. Discover now