Amikor megszólított

6.5K 387 10
                                    

-Nem ment el?  Milyen kegyetlen!
-Miért lepett ez meg annyira titeket?  Várható volt,  hogy nem megy. 
-De direkt névtelenül írtam a levelet,  hogy ha másért nem is,  kíváncsisága miatt eljöjjön. - A névtelen levelet amit teljesen figyelmen kívül hagytam Hanamoto Mei hagyta ott.  Kiderült,  hogy látott felmenni a tetőre ezért tudta meg a rejtekhelyem hol létét. Ostoba liba.  Mégis miért kellett volna találkoznom vele akkor?  Mindegyik lány csak a külsőre megy. Így nem kell barátnő. Legalább is ilyen nem.  Már egy hét telt el azóta,  hogy nem járok be az órákra.  Gyűlnek az igazolatlanjaim , de ezt senki sem bánja!  Az osztály azt reméli,  hogy emiatt fognak véglegesen kicsapni,  de megszívták,  mert azt a hígagyú igazgatót sem érdekli mi van velem.  A szüleim 10 évesen javítóba küldtek,  ahonnan 15 éves koromban megszöktem így azóta is egyedül élek.  Nincs barátom,  se közeli rokonaim akiket érdekelne mi van velem ezért , tehetem meg amire éppen kedvem van.  Senki sem szól érte.
-Nézd csak azt a fiút Shina!! Olyan jól néz ki! 
-Nem ő Yamato Shimura a 3-D-ből?
-Ő lenne az?  Menjünk gyorsan! Siess!! - Mindig ez van ha egy lány meglát.  Mindig elkezdi, hogy milyen jól nézek ki.  Ha pedig megtudja,  hogy ki vagyok lelép mielőtt bármit  is mondana.  Undorítóak.  Csak azt várják , hogy valaki megfektesse őket utána már viszlát.  A lányok sosem akarnak komoly kapcsolatot.  Legalább is én így gondolom.  A legutóbbi felfüggesztésem is egy ócska ribanc miatt kaptam.  Megjátszotta, hogy szeret és miután lefeküdtünk elhagyott.  Eldobott mint egy használt zsebkendőt.  Jól a képembe mondta,  hogy már megkapta amit szeretett volna így már nem kellek neki.  Ekkor telt be a pohár.  Képen vertem a csajt és az akkori pasijárt is amit Aiko-sensei meglátott.  Attól a perctől fogva utálom a nőket.  Ócska ribancok.
-Yamato!!
-Mit akarsz szőke herceg?  Nem fogok bemenni az órákra! 
-Nem sikerült még megjegyezned a nevem. Igaz?
-Nem is akartam.  Nem érdekel. 
-Kyo Airo.
-Mondtam,  hogy nem érdekel! 
-Be kéne járnod az órákra,  Yamato.  Nagyon unalmas lehet itt egyedül. 
-El vagyok én egyedül is,  szőke herceg.
-Kérlek!
-És ha nem,  akkor mit csinálsz?  Megerőszakolsz az iskola tetején?  Vagy mész árulkodni a dirinek?  Sok sikert "Apu"!
-Szeretnék segíteni neked megváltozni. 
-És ha én nem akarok megváltozni? 
-Akkor majd én változtatlak meg!- Nem értem azokat az embereket akik dönteni akarnak mások helyett és átformálni olyanra akik számukra elviselhető. Ha nem bírják a képem,  csak kerüljenek el.  Nem kell a társaságuk.  A magány a legjobb dolog ami valaha történt velem.  Ezt gondolom most is,  és később sem lesz másként.  Nem fogja nekem egy buzgó szőke herceg megmondani,  hogy mit és,  hogy csináljak.- Sokszor mondod,  hogy utálod az embereket.  Ez rendben van.  Utáld, vesd meg őket.  De arra is gondolj,  hogy te is egy vagy közülük.  Te is ember vagy.  A hited, hogy minden ember ugyan olyan téves.  Mindenki különbözik.  Csak azért mert eddig csak olyanokkal találkoztál akiket nem kedveltél,  ne taszítsd el a többieket.  Ezzel őket is megbántod.
-Elég már a hegyi beszédből!  Nem kértem a véleményed!
-De szerettem volna elmondani.- Mi van ezzel?  Teljesen elment az esze.  Csak azért nem látja,  hogy mindenki egyforma, mert ő is olyan mint ők.  Nem tudom,  hogy mi célból jött oda hozzám hegyi beszédet tartani,  de nem fogok még egyzser közösülni azokkal az undorító korcsokkal.  A nap amikor megszólított életem talán legidegesítőbb napja volt.  Azóta minden nap feljön hosszabb-rövidebb  beszédeket tartani mintha muszáj volna. -Egyezzünk meg annyiban,  hogy te megmutatod nekem miért tartod ugyan olyannak az embereket.  Utána én is megmutatom,  hogy miben is különböznek.
-Nem akarok egyezkedni veled szőke herceg. 
-Egyszer hívhatnál a nevemen is.  Nem lenne nehéz. Vagy te talán örülnél ha fekete démonnak hívnálak?
-Csak tessék!
-Az egyezségünkre visszatérve jobb lenne,  ha belemennél. 
-Nem adod fel ugye?
-Nem én! 
-Hát legyen!  Kíváncsi vagyok milyen képet fogsz vágni mikor megtudod, hogy végig nekem volt igazam. -Igen szőke herceg!  Meg fogom neked mutatni milyen gyalázatosak az emberek.  Az ellenérveidet pedig lehúzhatod a vécén.  Ostobább vagy mint amire számítottam. 

Kèt külön világ Where stories live. Discover now