3.

6.2K 270 3
                                    

Au trecut in jur de 2 ore de cand Aiden a ieșit din camera mea,  era plictisitor sa stau singura aici. Ma ridic si deschis usa de la camera. A zis sa nu ies,  atunci,  au trecut 2 ore,  nu cred ca are nimic. Ies din camera si străbat tot holul uriaș pana la capătul sau unde se aflau niste scări.  Am pus piciorul pe prima treapta apoi o durere insuportabil  ma lovește de la spate.  Pe peretele era lipit de spatele meu iar in fata mea se afla un vampir  ce arata de vreo 40 de ani.
-Ce avem noi aici!  Ochii lui ma priveau pătrunzător iar glasul lui era plin de dezgust. Inima începe a sa imi bată din ce in ce mai tare.
-Hmm,  o servitoare de-a lui Aiden.  Nu cred ca se supăra daca ne jucam putin. Dupa aceste cuvinte incep sa tip ca o descreierata si ma aleg cu o vânătaie de la palma primită.  Ochii mei sunt inundati de lacrimi.
-Ce se întâmplă aici?  Întreabă Aiden nervos.
-Uite ca târfa are gura mare,  voiam sa ne distram. Dupa ce analizează cuvintele spuse de prietenul său,  Aiden se uita la fata mea vânătă.
-Ce faci nenorocitule?!  Apoi sare si il ia la pumni pe asta de pe mine. Ii dadea pumni in fata pana a ajuns la sange.
-L... Lasa-l. Dar el tot nu ma auzea.
-Te rog!  De data asta se opreste.
-Daca o mai atingi te omor! Spune răstit.  Ma ia pe sus si ma duce in camera mea.
-Esti bine?
-Dda, mersi,  spun si il iau in brațe. Ma strânge tare la piept.
-Hai,  la culcare,  esti obosită.
-Dar nu vreau.
-Ba o sa te culci. Ma întinde pe pat si ma inveleste si da sa plece.
-Aiden?  Spun eu mai mult in soapta.
-Da?  Se intoarce el spre mine.
-Imi este frica. Spun bâlbâit.
-Off,  se intoarce langa pat si isi scoate tricoul asezandu-se langa mine.
-Ce faci?  Il intreb cu o voce revoltata.
-Ai zis ca îți este frica,  deci,  dorm cu tine. Avea un abdomen bine lucrat.  Avea patratele si 3 tatuaje si mai multe pe mâini. Era asa de sexy. "Știu iubito,  nu trebuie sa imi confirmi ".
-Esti enervant!!! Spun spre el.
-Oh, hai culcate! Nu mai apucat sa spun nimic deoarece ma surprinde cu un gest drăgălaș.  Ma trage in bratele sale. Imi așez capul in scobitura gatului sau.  Mâinile sale se plimbau pe spatele meu si imi trimitea mii de emoții. Era foarte cald pentru un mort. La auzirea gânduri lor mele strâmbă din nas.
-Nu imi mai zi mort,  nu imi place!
-Si sa ghicesc,  îți raneste ego-ul. Aici prefera sa nu raspunde si sa ma ignore. In bratele lui era asa de bine.  Ma simteam protejată si iubita cu adevărat. Dupa câteva minute adorm in bratele stapanului meu.

My vampire princeWhere stories live. Discover now