21.

4.3K 152 20
                                    

Sunt atat de confuză. Ce se intampla cu mine? De ce ma comport asa ciudat in preajma lui? De ce ma simt asa in preajma lui? Stau in camera mea si ma gandesc. Aiden intra nervos.
-Imi spui si mie care e treaba? Spune el aproape tipand.
-Ce? Spun eu total nedumerită.
-De unde il cunosti?
-Ce? Pe cine?
-Pe Andrei!
-Nu stiu! E ceva in legatura cu el ce imi este super cunoscut dar nu stiu ce.
-Cum dracu poti sa te indragostesti de el asa repede?
-Nu m-am îndrăgostit de el! Cred! Nu! Ma simt ciudat in preajma lui si parca o voce imi spune ca il plac dar nu o fac! Serios! Aiden se uita nedumerit la mine si cu o fata cercetătoare.
-Nu ma crezi?
-E greu de crezut asa ceva sincer,dar te cred. Stăteam si ma gandeam. Poate e o vraja ceva. El de copil a fost crescut de vrăjitoare. Poate găsim un descantec.
-Nu stiu,ma doare capul,nu ma pot concentra pe nimic. El vine si ma ia in brate si ma sărută. Imi era dor de buzele lui. Imi era dor de el. La gândurile mele ranjeste.
-Imi pare rau!
-Pentru ce? Spune el neintelegand.
-Imi pare rau pentru ca l-am invitat sa stea cu noi si pentru gândurile bizare referitoare la el.
-Este ok. In plus,nu e vina ta. Totul o sa fie bine. Promit. Era asa bine sa fiu iar langa el,ma simteam bine. Mult mai bine decat ma simteam in preajma lui Andrei. Langa ala imi este frica si ma simt agitată. E un sentiment handicapat de care as vrea sa scap. "O sa te ajut eu cu asta. Maine merg la o vrajitoare .".
-Mersi.
-Bun,acum hai sa ne plimbam. M-am saturat de castelul asta.
-Unde mergem?
-Surpriza!
-Tu si surprizele tale! Merg si ma îmbrac repede iar Aiden ma asteapta in masina. Urc si eu repede. Ia o panglica neagra si mi-o leaga la ochii.
-Ce faci? El imi pune degetul pe buze in semn sa tac. Incepe sa ma sărute tandru pe gât. Ma apuca de solduri si ma pune deasupra lui. Cu o mana imi mângâia piciorul iar cealalta se plimba pe abdomenul meu. Mâna sa dreapta se ridica si ajunge la sânul meu pe care acum il maseaza,lucru care ma face sa gem puternic. Momentele astea ma fac sa imi aduc aminte de dragostea si pasiunea dintre noi. Nu stiu care este treaba cu Andrei dar nu o sa iubesc pe nimeni mai mult decat pe Aiden. Nu am sa il părăsesc niciodată fiindca stiu ca nici el nu ar face-o. Il iubesc si ma iubeste. Am nevoie de el cum si el are nevoie de mine. El este singura mea culoare si nu am de gand sa il pierd pentru nimeni si pentru nimic in lumea asta. Este o persoana prea speciala. Si Andrei,nu conteaza ce vraja ai facut sau ce încerci să faci nu o sa iti merga.
Scuzati greselile gramaticale. Nu am avut timp sa corectez.

My vampire princeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum