4.

5.8K 260 12
                                    

Ma trezesc din cauza razelor de soare orbitoare. Ma ridic in șezut si vad ca nimeni nu se afla langa mine. Pff, a plecat. De ce? Eu voiam sa mai stea. Stai, ce proasta sunt, imi poate citi gandurile. Deodată se aude un ciocănit.
-Buna păpușă.
-Nu începe iar.
-Bine, bine, cum spui tu piticot.
-Nu-s pitica.
-Ba esti.
-Ba nu, esti tu prea inalt. Ce zic, esti ca un zgarie-nori.
-Am 1.85 piticot.
-Eu am 1.65 inaltule. La apelativul folosit l-am facut sa chicoteasca.
-Esti asa de copilaroasa. El începe sa se apropie de mine. Eu ma d-au inapoi pana ajung cu spatele lipit de perete iar pieptul si sânii lipiti de pieptul sau tare.
-A... Aiden, ce faci? El nu imi raspunde si se uita serios la mine.
-Ce parere ai despre mine Brook? Cand m-am auzit numele am încremenit.
-Păi... Ăm... Sigur vrei sa ști? El se uita deja plictisit la mine si afirma.
-Deci... Esti prea arogant si egoist. Vorbesti prea mult si nu asculti. Tratezi pe oricine de sex feminin ca o păpușă si dupa ce ii intri in pantaloni o atunci ca pe o carpa. Ai un ego mare ce daca este măcar atins te înfurii. Tratezi anumite persoane ca niste obiecte spunând ca sunt ale tale. Pe langa toate astea mai esti si o persoană de care oamenilor sau chiar si vampirilor le este frica chiar daca te cunosc. El maraie înfundat si sfidează o expresie nervoasă.
-Tie îți este frica de mine? Eu nu ii raspund. Ma ridica, obligandu-ma sa imi incolacesc picioarele in jurul taliei sale.
-Fie îți este frica de mine? De data asta vorbește mai apăsat si la ureche ca mai apoi sa muste lobul acesteia.
-N... Da, spun stiind ca daca am sa mint oricum isi v-a da seama. Se vedea ca nu se aștepta sa spun asta. El ma lipește mai bine de perete, apropiindu-se mai mult de mine, asezandu-se mai bine intre picioarele mele. Aveam o groaza de fluturasi in stomac si sigur eram foarte rosie la fata. Ma simteam bine aproape de el dar nu neg ca inca imi este frica de el. Nasurile noastre erau lipite unul de altul.
-Nu vreau sa îți fie frica de mine. Dupa ce spune asta pleacă si ma lasă singura in camera. Ce ciudat a fost.

My vampire princeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum