8.

5.5K 218 3
                                    

Era foarte tarziu,  eu avea mergeam pana la mine in camera. Cand intru merg direct la dulap si imi scot pijamalele.  Imi scot rochia si rămân in lenjerie intima.  In acel moment usa se deschide si pe ea intra Aiden.
-Aaa,  iesi,  acum!
El face o fata perversa si lasa la iveală un rânjet tipic lui. Se apropie de mine iar eu in secunda următoare il împinge afara si ii trantesc usa in nas. Asa ii trebuie. Știu ca m-a lăsat sa il împing fiindcă e mai greu ca un munte,  dar contează ca l-am scos din camera. "Sa ști ca esti sexy in lenjerie neagra". Mh... Tu esti doar enervant. Ma îmbrac repede in pijamale si merge sa imi sau jos gletul de pe fata. Mor,  câta machiaj am,  nici nu observasem. O sa imi ia mult sa ma demachiez. Usa de la baie se deschide eu scapand un fel de scheunat de frica. O sluga de-a lui Aiden intra in baie.
-Buna stăpâna.
-De ce imi spun toți stapana, prințesă sau mai știu eu cum?
Fata prefera sa nu imi raspunda ridicand din umeri. Dupa ce scoate cu o viteza uluitoare machiajul de pe fata si apoi pleacă. Ma așez in pat incercand sa ma linistesc. Si uite asa adorm.
                                  
"Alergam ca disperata prin padure. Bratele mele goale erau pline de zgarieturi din care se scurgeau dare rosii. Crengile scrasneau sub talpile mele vietii. Era foarte frig. Din spatele meu se aud zgomote teribile de pusca, lătrat si tipete distorsionate. Ochii mi se impaienjenesc iar in picior imi intra ceva ascutit. Colti unui caine erau infipti in el pana la os. "
Ma trezesc deodată. Inima imi batea puternic. Usa se deschide si pe ea intra Aiden. Fata mea era brazdata de lacrimi si ochii imi erau rosii.
-Ce s-a intamplat?  Vine langa mine si ma i-a in brate.
-N...  Nu știu,  spun eu sughitand de la atata plâns. Prin ochii imi treceau doar fazele teribile din vis. Vedeam atata sange iar urletele mi se intiparisera in minte.
-Este ok,  a fost doar un vis,  spune apoi strâmbă din nas,  probabil imi citește gandurile. Aiden ma întinde in pat si ma sărută pe frunte. Ma i-a in brate si ne inveleste.  Închid ochii fara a mai comenta. Era atât de bine. Dupa nici măcar un efort am adormit bine-mersi. Inca ii simteam mâinile ce se plimba pe spatele meu.
Știu ca am zis ca azi nu postez dar... mna. Dupa cum stiti eu ma simt foarte rau,  trec printr-o răceală cam rea dar am încercat sa postez. Nu cred ca este prea bun capitolul dar macar am încercat. SI ESTE SPECIAL PENTRU ANY CHELBA.

My vampire princeWhere stories live. Discover now