7.

5.4K 241 6
                                    

Ma pregatesc de atâta timp.  Aiden intra val-vârtej  in camera si spune.
-A venit. Cand da ochii cu ai mei rămâne mut.
-Arati foarte bine.
-Mmersi,  ii spun timidă si rosie la fata.
-Hai.  Ma trage de mana si coboram.  Eu nu am ieșit din camera si abia acum mai vad ce este pe aici. Ajunge într-o sufragerie si ne asezam la masa. Acolo se afla un baiat de cam aceeasi vârstă cu Aiden.
-Alex,  ea este Brook,  iubita mea. Brook,  el este Alex,  cel mai vechi prieten al meu. Eu ma uit la el si habar nu aveam ce naiba tre sa fac.  Stai,  el imi citește gandurile? "Nu,  Ti-am pus bariera pe gânduri,  esti in siguranta,  mai ales știu ca esti gura spartă si ar putea afla orice de la tine ". La ce a spus ma strâmb si încerc sa il ignor. "Nu mai fa fata aia,  esti urâtă ".  Ce sa zic,  tu oricum esti urat.  "Da,  cum spui tu"
-Si,  de cand si-a găsit Aiden sufletul pereche? Nu il știu eu pe el asa de atractiv si nu prea se pricepe cu fetele. Eu pufnesc in ras iar Aiden se uita incruntat. "Încetează! ".  Nu.
-Si,  cati ani ai Brook?
- Am 17. Spun.  Eu cu vocea putin joasă.
-A,  ai fost la banchetul de anul asta.
-Cam asa. In mare parte totul a decurs normal.  La anumite subiecte Aiden de încrunta si prefera sa vorbească despre altceva cheia ce era suspicios. Si asa se făcu ora 22:00. Acum eu,  Aiden si Alex ne uităm la un film.  Niciodata nu ma imaginat stand cu printul vampirilor si cu un prieten de al sau la film. "Sa ști ca imi place cand ma venerezi". Pf... Pufăi eu exasperată.  Veziti de viata ta si lasa o mai usor cu cititul gandurilor. Dupa film ceasul era 1 si eu muream de somn.
-Bun,  cred ca trebuie sa plec,  spune Alex.
-Poti sa ramai peste noapte daca vrei,  ii raspunde prietenul sau.
-Nu,  este ok,  ne mai vedem Aiden,  spune si da mana cu el. Mai vorbim Brook,  spune si imi sărută mâna. Mataitul lui Aiden se aude puternic.
-Mereu protector,   ce sa zic.
Hey,  sper sa va placa. Si sper sa imi iertati greselile gramaticale.

My vampire princeWhere stories live. Discover now