15

4.9K 200 6
                                    

Ma simteam super rau. Cred ca au trecut 15 minute de cand ne-am certat. Eu stăteam in pat suparata. Ma ridic , ies din camera si cobor in living. Il vad pe Aiden stând pe canapea la televizor. Se vedea ca este nervos. Merg si il imbratisez de la spate.
-Imi pare rau, nu am vrut! El ma ia pe sus in stil mireasa si ma duce in pat. Ma sărută pe frunte si apoi imi spune.
-Nu e nimic.
-Ba da, este ceva. Imi pare foarte rau si ai tot dreptul sa fi supărat. El vine mai aproape de mine si ma sărută pasional pe buze.
-Daca esti geloasă inseamna ca ma iubesti. El se pune peste mine si incepe sa ma sărute pe gât. Se simtea asa de bine. Il vad cum ranjeste si imi dau seama de ce.
-Nu imi mai citi gandurile!
-Nu pot! Vreau sa te conosc pe tine fara pic de greseala. Dupa ce spune asta el coboară cu saruturile. Imi ridica bluza pana sub sani si imi sărută abdomenul ridicându-se mai sus. Mâinile mele se plimbau pe abdomenul sau conturand fiecare patratel. El se ridica ajungant din nou la buzele mele incepand un sărut pasional. La final, ca o semnătură, ma musca de buza inferioară de unde imi curge putin sânge. Vine si mai imi da un scurt sărut apoi imi aud."Esti foarte dulce iubito". Asta ma facut sa ma inrosesc. El se asează langa mine si ma inveleste.
-Ingeras?
-Da?
-Maine plec putin si sa sti ca nu sunt la curve.
-Bine, dar unde?
-Speram sa nu ma întrebi. Plec sa ma hrănesc.
-Ohh...
-Vin inainte de 17, bine?
-Bine. Ma mai sărută odata pe crestet si asa ajung cuprinsă de somn.
Ma trezesc si vad la ceasul de pe perete ca ceasul este 11. Ma ridic din pat si merg la bucătărie sa mănânc. Acolo vad bucatareasa facand clătite. Se întoarce la mine si imi spune.
-Buna dimineata, printesa!
-Buna dimineata, dar, de ce imi spuneti printesa?
-Pentrucă toata lumea stie ca sunteti perechea lui Aiden si e normal.
-Ok...dar mai bine spunemi Brook.
-Cum doriti.
-Deci....clătite?
-Da, spune cu o fata amuzantă. Dupa ce mănânc micul-de-jun ma gandesc sa ies de dupa gardul ce înconjoară palatul. E naspa sa stau înăuntru si de grădină m-am plictisit. Dar oare Aiden are ceva in potriva? Rămâne de vazut!
Doamne, deci, va multumesc mult! Am ajuns in locul 3 in Vampiri! OMG!

My vampire princeWhere stories live. Discover now