16

4.9K 186 8
                                    

Ceasul se apropie de 17. Aiden trebuie sa vina . Am sa il intreb daca ma lasa sa ies din castel si din grădina, divine plictisitor si vreau sa mai explorez. Dupa inca 45 de minute aud usa de la camera deschizandu-se si pe ea intra Aiden.
-Buna, voiam sa te intreb ceva!
-Din moment ce abia am venit si vrei sa imi spui neaparat pare important, zi.
-Ma întrebam, daca , pot sa mai ies din castel si sti tu, din grădina...
-Nu stiu ce sa zic.
-Hai, te rog... Spun eu facand o fata de bebe.
-Ma mai gandesc. Dar, totusi , daca zici ca te plictisesti, mergem diseară in club, m-au invitat niste prieteni.
-Hmm, in club, pai e mai bine decat sa stau înăuntru.
-Pai, daca vrei, pregăteste-te , mai avem putin si plecam.
-Bine dar iesi din camera. El imi zambeste pervers apoi iese din camera. Ce om! "De fapt...". Sa nu te aud. Merg si imi fac un dus apoi merg la dulap de unde imi iau o rochie neagra stramta , ghete negre si imi fac un machiaj simplu. Acum sunt gata. Dupa putin timp, Aiden vine la mine in camera. El era îmbrăcat intr-o pereche de blugi negri, un tricou alb si o geacă de piele. Cand intra ramane cu gura căscată.
-Arăti...super!
-Mersi, si tu! Spun inrosindu-ma putin. Vine si ma sărută si apoi spune
-Esti asa draguta cand te inrosesti. Dupa ma ia de mana si ma duce la masina. Ajungem la club si cand intram mirosul de tigară si alcool si-a facut aparitia.
-E ok, o sa te obisnuiesti. Ma ia si ma duce la bar unde vorbim, râdem si bem. Ei bine, numai eu beau. Un pahar si inca unul. Vederea mi se incetoseaza si simt o stare de euforie nemaipomenita. Aiden sta si se uita la mine îngrijorat. Aveam de gând să îl fac sa se relaxeze. Ma ridic de pe scaunul meu si il trag pe un fotoliu. Il asez pe el apoi ma pun deasupra lui. Picioarele mele sunt de o parte si de alta a corpului sau eu stând acum in poala lui chiar si in rochie. El se vedea ca e surprins de ceea ce am facut. Am inceput sa il sărut pe gât, se vedea ca ii place dar, la un moment dat spun.
-Hai sa o facem Aiden! Spun foarte vesela.
-Brook, esti beata, o sa regreti dimineata.
-Ba nu, stiu ce fac.
-Brook, nu!
-Oo,haide, stiu ca vrei si tu. Spun de data asta miscandu-ma deasupra lui observandu-se cum pantalonii i se strangeau din ce in ce mai mult.
-Bine, dar hai acasa.
-Bine. Ma ia pe sus si ma duce la masina. Ma asează pe scaunul copilotului si apoi intra si el. Inainte sa pornească masina, eu imi desfac centura si ma asez pe el. Eram fata in fata.
-Brook, ce faci?!
-Hai Aiden, stiu ca ma vrei!
-Off...
Aiden pov.
E beată, poate chiar si drogata. O las sa stea pe mine si trag centura. A fost o idee proastă sa o aduc în club. Dupa 5 minute in care am crezut ca a adormit o vad foindu-se si isi ridica capul din pieptul meu si ma priveste. Credeam ca sa trezit din betie dar nu. Incepe sa ma sărute pe gât in timp ce mâinile sale finute se plimbau pe abdomenul meu. La un moment dat isi coboară mâna si imi maseaza umflatura din pantaloni. In acel moment eram sigur ca o sa facem un accident. Fara sa vreau am inceput sa gem. La auzul sunetelor scoase de mine, maseaza mai puternic. Eu incercam sa fiu atent la drum si sa ajungem intregi. Dupa inca putin timp opresc masina si o iau in brate stil mireasa si o duc in cameră unde o pun in pat. Eu mă asez langa ea si o invelesc.
Brook pov.
-Ce faci?
-Dorm.
-Dar eu vreau sa... Cand vad ca nu ma baga in seama ma ridic si ma asez pe el, ii scot tricoul si il sărut pe abdomen in timp ce ma foiam pe picioarele lui. Ma asează din nou in pat si pleaca la baie. Peste 10 minute vine cu alti pantaloni si se asează langa mine. Ma inveleste si ma ia in brate.
-Te iubesc. Spune el la urechea mea.
-Si eu.

My vampire princeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum