19.

4.4K 181 14
                                    

El o luase inainte mergând destul de repede. Eu schiopatam in spatele lui dar nu reuseam sa il ajung.
-Nu mai merge asa repede! El se încruntă la mine,iar apoi vine si ma ia pe sus. Drumul este destul de tăcut.
-Scuze....spun Eu chiar trista. El nici macar nu se uita la mine. Ma doare cand ma ignora.
-E ok, dar fiindcă ai facut asta,cand ajungem trebuie sa te pedepsesc. Spune cu un rânjet specific lui. Nu iar cu astea! "Oo,ba da,m-ai pus sa te caut ceva timp si sa ma bat cu prosti aia". Meh... Ajungem destul de repede la castel.
-Dute in camera,fa un dus si stai cuminte.
-Bine,da nu mai imi spune ce sa fac de acum!
-Da,ca poate fugi iar,face el o fata cercetătoare. Eu afisez o mutra nevinovată si urc in camera. Merg si imi fac un dus rapid si ies. Ma îmbrac cu ceva lejer si ma asez în pat. Ma uit la ceasul de pe noptieră si vad ca este 20:15. Asa de mult am fost plecată?! Imi este asa de somn. Incerc sa adorm dar sunt speriată de usa ce se deschide. Era Aiden.
-Încetează sa mai intri asa pe usa! El avea o privire malefică,punea ceva la cale...dar ce?
-Iti aduci aminte de ce ai facut,nu? Acum trebuie să platesti. El ajunge peste mine in cateva secunde si incepe sa ma gadile. Eu efectiv muream acolo de ras si nu mai puteam sa respir. Văzând cu nu se mai opreste il zgarii cu unghiile pe spate. El se opreste si se uita in ochii mei. Off,cred ca ma topesc.
-Cineva devine perversă? Eu ma uit confuză la el.
-Ai inceput sa zgarii. Asta făcându-ma sa ma uit urat la el. Ma ia pe sus si ma pune deasupra lui. Asta m-a uimit dat fiindcă niciodata nu o facut asa ceva. Ma simteam asa ciudat sa fiu deasupra lui."Deci,ca sa inteleg,nu iti place sa fi deasupra". Daca imi mai citesti gandurie te bat. "Stim amândoi ca nu poti sa o faci". Atunci,fac altceva."Hai sa te vad". Asta a fost singurul lucru pe care a trebuit sa il aud. Si am inceput. Mai intai m-am ridicat si l-am sărutat pe buze coborând spre gât. Urmatoarea mea miscare a fost sa ii scot tricoul ca mai apoi sa cobor si sa ii conturez abdomenul,in acest timp miscandu-ma deasupra barbatiei lui asta făcându-l sa scoată un mic geamăt."Gata Brook,inceteaza",dar eu il ignorăm incepand cu miscări mai senzuale."Daca nu încetezi acum,nu vei mai fi virgină în următoarele secunde". Dar asta nu m-a oprit din a continua. In secunda urmatoare ma trezesc sub el. Acum era randul lui sa ma chinuiasca pe mine. Incepe sa ma sărute pe buze iar apoi trece la gat. Deodată o durere apare in zona gatului unde Aiden mi-a lăsat o vanataie rosiatica. Acum imi aduc aminte de o chestie,el ar putea sa imi suga sângele in orice moment,nu?
-Da,as putea sa o fac,spune el cu o voce răgușită,dar am sa o fac doar cand esti de acord cu asta. Ma uit la el si zâmbesc.
-Poti sa încerci,el se uita surprins la mine. Pana si eu sunt surprinsă de ce am spus dar mereu am vrut sa stiu cum este asta.
-Nu stiu,nu cred ca este o idee buna.
-Haide,te rog,mereu am vrut sa stiu cum este...cum se simte...
Hai ca iar v-am lăsat in suspans! Capitolul asta nu prea imi place dar este facut la repezeală si na,am incercat. Va multumesc mult pentru locul #1 in Vampiri. Va ador!

My vampire princeWhere stories live. Discover now