18

4.4K 187 16
                                    

Urmatoarea zi ,ma trezesc inaintea lui Aiden si cobor usor din pat fara sa ma auda. Ma simt foarte bine aici cu el dar...Imi este dor de mama mea. Nu am mai vazut-o de foarte mult timp. Cand Aiden se trezeste am sa vorbesc cu el...Poate ma va intelege. Dupa putin timp il aud cum se foieste prin pat. Merg repede si ma asez langa el .
-Buna dimineata! Zic eu cu zâmbetul pe buze.
-Buna iubito! Ce te face sa fi asa de fericita azi?
-Paii...voiam sa te intreb,mai bine zis sa te reintreb,daca ma lasi sa merg sa o vad pe mama...spun eu cu o fata plina de speranță.
El se incruta si apoi spune pe un ton serios.
-Am mai discutat despre asta, nu incepe iar!
-Dar...
-Daca am zis nu, si asa va ramane! Ridica putin tonul ceea ce ma sperie la el. Nu l-am mai vazut asa de mult. Poate chiar nu ar trebui sa mai deschid subiectul. El merge la baie si dupa 15 minute iese si spune.
-Azi voi pleca,probabil am sa ma întorc destul de tarziu. Ai grija ce faci. Spune si iese din camera. In cam 45 de minute vad cum pleaca de la castel cu o masina neagra. Asta e sansa mea. Merg la mama si pana se întoarce ajung si eu. Ma imbrac repede cu ceva lejer si cobor la parter. Merg spre usa dar...e încuiată. Fuck! Merg si in curier vad mai multe chei. Le i-au pe toate si le incerc ...sunt asa multe. Click. Asta e! Iau cheile si ies repede din castel. Poarta a ramas deschisa din fericire asa ca ma grăbesc sa ies. Bun,acum pe unde o iau? In fata mea e o strada si pe partea cealalta sunt mai multe clădiri cu magazine. Merg in primul pe care il vad deschis si intreb cum pot ajunge pe strada mea. Dupa ce primesc cateva informatii o iau la alergat. Vreau sa ajung cat mai repede. Doamne ,deja merg de aproape o ora! Cu toate indicatiile cred ca m-am pierdut. Acum ce fac? Ma plimb de ceva timp si mai caut pe cineva dar oameni ori nu imi raspund,ori nu stiu drumul pana acolo. Sunt asa o proasta. Merg intr-un parc si ma asez pe o banca. Stau acolo in timp ce ma gândeam la cum ma pot întoarce si sa incerc sa refac drumul pana la castel pe langa mine trece un grup de băieti.
-Hey papusa! Eu ii ignor si sper sa ma lase in pace.
-Cu tine vorbim si sa sti ca nu ne place sa fim ignorati. De data asta ma panichez dar tot ii ignor si nu ma uit la el. Unul din ei vine si ma apuca de umăr si ma ridica de pe banca. Acum ii vedeam. Erau trei băieti. Cel care m-a ridicat avea părul blond si ochii albastri. Arata naspa fata de Aiden.
-Papusa e timidă?
-Nu imi mai spune păpușă!
-Oo...se pare ca si vorbesti,spune unul din spatele blondului.
-Băieti,eu zic sa ne distrăm putin.
-Care e problema voastră?! Spun eu pe un ton putin mai ridicat.
-De la timidă a ajuns cu tupeu asta mica. Spune unul care mai apoi ma împinge pe jos. Eu mă ridic iar altul ma împinge din nou dar de data asta mai rau,făcându-ma sa sangerez la cot. Ce naivă fac eu aici?! Ma iau in gura cu ei ca proasta! De data asta nu apuc nici sa ma mai ridic fiidca blondul imi da un picior în burta ,eu intinzandu-ma pe jos. Acesta ma ridica din nou ca sa ma împingă pe barca unde dau cu spatele de lemnul dur ,ce m-a facut sa gem de durere.
-Haideti sa o luăm,spune unul din ei. Blondul ma ridica pe umăr si porneste pe drum cu mine.
-Pune-o jos! Se aude o voce din fata lor,adica spatele meu. Vocea aia!
-Aa da? Cine zice?
-Eu zic si urasc sa repet. Las-o jos!
-Si daca nu vreau?
-Tu ai vrut-o! În secunda urmatoare ma trezesc pe jos. Il vad pe Aiden cum se bate cu toti trei. Băietii speriati abea acuma ai observat ca el este vampir,lucrul asta făcându-i sa fuga. Eu mă ridic si stau in fata lui. Era supărat,nu,era furios.
-Ti-am zis sa nu pleci! Tipa el la mine....
-Imi p...pare rau!
Scuze ca mi-a luat atata pana sa postez,nu mai aveam inspiratie si na...

My vampire princeWhere stories live. Discover now