12.

5.5K 201 35
                                    

Alergam ce alergam si deodată simt in spatele meu o suprafata moale. Stăteam pe pat iar Aiden deasupra mea. Avea un genunchi langa coapsa mea stanga si celalalt intre picioarele mele.
-A...am ce faci?
-Ti-am zis sa incetezi, meriti o pedeapsă. Ok, imi este frica. El incepe sa ma sărute pe gât ceea ce ma face sa respir cat mai greu. Pieptul meu se ridica si cobora lent. Saruturile sale ma fac sa scot un mic geamăt.Dupa ce isi mai reinoieste muscatura trece la buzele mele pe care le devorează. In acest moment uram faptul ca aveam o fusta si o bluza larga. Isi baga mâna pe sub bluza mea făcând cerculete pe abdomen , ridicând-o spre sutien. Eram putin dezorientată si speriată ceea ce ma făcea să mă agit. Mâinile sale imi mangaiau lent pielea. Cea dreapta coboară si imi mângâie piciorul,facandu-ma sa tresar. Era prea aproape."Oh, stiu ca iti place, nu nega".
-Nu,nu imi place!El nici nu ma baga in seama. Isi coboară capul incepe sa imi sărute abdomenul. Sincer, eu mai aveam putin si radeam, ma gadila. Se da jos de pe mine si se asează pe pat in dreapta mea.
-Te iubesc pisoi. La aceste cuvinte am înghetat. Nu stiam ce sa zic asa ca am preferat sa tac. "Si tăcerea este un raspuns pisi". Sa sti ca nu sunt mata. El ma ia in brate si ma sărută pe crestet. Deodată telefonul lui suna. Se ridica supărat si raspunede.
-Ce vrei?!
-..............
-Da, sigur, de cand nu te-am mai vazut!
-..............
-Bine, te astept, pa! Cand se întoarce eu ma uit confuză la el.
-E sora mea , Kimi.
-Ai o sora si nu mi-ai zis?! Te bat!
-Stim amândoi ca nu poti sa faci asta.
-Esti rau, spun eu in timp ce fac o fata de catel plouat. Vine si imi mai da un sărut pe frunte si apoi spune.
-Vine in cateva ore, o sa o noua prietena.
-A, voiam sa iti zic ceva, daca tot vrei sa iesi din camera, o chemi pe Kaira la mine ?
-Off, bineee!Zâmbesc si ma dau jos din pat si merg la baie. Aud usa din camera deschizandu-se asa ca ies si o vad pe Kaira.
-Bună, ce faci? O intreb prietenos.
-Bine, sunt cam plictisită.
-Si eu . Azi, in cateva ore vine sora lui Aiden.
-O,abia astept sa o cunosc!
-Stai, tu nu o sti?
-Nu, nu sunt de chiar asa mult timp aici. Pai hai sa te îmbraci . Din dulap imi iau niste pantaloni negri largi si o bluza alba pana la buric. Imi picioare imi iau tenesii si gata. Dupa ceva timp de vorbit la usa se aude o bătaie. Pe aceasta intra o fata cu par negru si ochii albastri. E asa drăguță.
-Pai, mersi. Spune ea cu zâmbetul pe buze.
-O,nu,nu si tu Kim, nu imi citi si tu gândurile, spun dramatizand ca si cum mar fi rănit. Ea incepe sa rada iar Kaira mai avea putin si plângea.
-Sincer, esti foarte draguta, nu ma asteptam, spune ea. Toate fostele lui Aiden erau niste curve ordinare . Spune ea supărată . Mhmm...fostele lui Aiden, erau multe?
-Credema , erau destule! Spune Kim chicotind.
-Bun, ce vreti sa facem? Intreb nerăbdătoare.
-Karaoke?! Inrebam toate laolaltă. Punem o melodie cunoscuta de toate si începem.(media).
"Don't lose who you are in a blur of the star
  Seeing is deceiving, dreaming is believing
                It's ok not to be ok
Sometimes it's hard to fallow your heart
Tears a be a losing , everybody's bruising
      Nothing wrong with who you are"
-Ador melodia asta! Spun eu dupa ce terminam de cântat.
-Inca una , intreaba Kim , nu puteam sa o refuz. Si asa mai începem un cantec, si inca unul si tot asa pana am ramas fara glas.
-Ma doare gâtul de la atata zbierat, mai ales de la ultimele melodie rock de la Black Veil Brides si Evanescence. Spun cu o voce mica si răgușită.
-Mda, si pe noi, ma afirma fetele.
Ma scuzati ca a durat atata doar ca am lăsat toate temele de scoala pentru acum si na.... Nu prea mai am timp. Va iubesc mult pentru locul #13 .

My vampire princeWhere stories live. Discover now