Γνωριμία

3.3K 143 11
                                    

Ilianna styles

Ήταν  ενα κορίτσι που  είχε την τέλεια ζωή , του τέλειους βαθμούς ,  την τέλεια μητέρα , το τέλειο σπίτι , την τέλεια σχέση αλλά όλα αλλάζουν χωρίς καμία  προειδοποίηση για αυτήν.

Μετα τον θάνατο ενός κοντινού πρόσωπο της που αγαπούσε πολύ κατι που την διέλυσε  η μόνη της  παρηγοριά  ήταν  η εκδίκηση .

Shawn Mendes

Το κακό αγόρι  , είναι πραγματικά πανέμορφος και δυστυχώς το γνωρίζει . Είναι σκληρός αλλα κρύβει την ευαισθησία του και τον πόνο που νιώθει βαθιά μέσα του περνάει δύσκολα αλλά κανένας δεν το ήξερε εκτός από κάποια που νοιάστηκε να μάθει γιατί συμπεριφέρεται έτσι , γιατί είναι τόσο θυμωμένος συνεχώς  . Δεν έχει αγαπήσει ποτέ και η αλήθεια είναι ότι φοβάται να το κάνει για να μην πονέσει γιατί είχε βαρεθεί να πονάει .

Jack Gilinsky

Ο  κολλητός του Shawn και  πλέον αγόρι της ilianna . Την ξέρει από μικρή την ερωτεύτηκε αλλά όσο καλός και αν ήταν κρύβει κάτι που για κάποιους θα ήταν ασυγχώρητο για την ilianna όμως θα είναι ;

Cameron Dallas

Ο τρελός φίλος της παρέας ο καλύτερος φίλος  ilianna αλλα και του shawn . Το παιδί που τους βοηθά πάντα όσους αγαπά με τεράστια προθυμία .

Cristi Henderson

Κολλητή - αδερφη από τις λίγες αγαπάει πολύ την ilianna και είναι πάντα δίπλα της αλλά έχει ένα μυστικό .

Nolan Styles

Έχει να δει την αδερφή του χρόνια η αδερφή του ήταν η αδυναμία του αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα τους δεν την ξανά είδε . Έχει γινει πανέμορφος και σπουδάζει. Ήθελε πολύ να περάσει στην πόλη της αδερφής του  και θα τα καταφέρει και θα την βρει στην κατάλληλη στιγμή για εξηγήσεις .

Alex Henderson

Ο Alex θα μπεί δυναμικά στο βιβλίο φέρνοντας ζηλιες ψάχνει χρόνια την αδερφή του για να της εξηγήσει γιατι απομακρύνθηκε

❤❤❤❤❤❤❤

Καρδιές μου τρελές αυτό ήταν η γνωριμία θα έχουμε μια συναρπαστική εξέλιξη στις ιστορίες ολων των πρωταγωνιστών

Τα λέμε εύχομαι να σας αρέσει το βιβλίο μ ❤😝

 

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα