Με Τρελαίνεις

1.4K 82 35
                                    

Εγώ γνέφω μην θέλοντας να την κάνω να θυμηθεί την μητέρα της και να στεναχωρηθεί και αυτή απλά μου χαμογελάει λυπημένα . Και εμένα μου λείπει η μαμά μου μικρή μου σε νιώθω.

Ξαφνικά μέσα στην σιωπή μας κάνει μια δυνατή αστραπή και αυτή πετάγεται πάνω μου περνώντας τα πόδια της αριστερά και δεξιά μου και με αγκαλιάζει σαν να είμαι το αρκουδάκι της και εγώ αρχίζω να γελάω .

Ψυχανωμαλοι είστε την μια είστε έτοιμοι να κλάψετε και την άλλη γελάτε ααα καλααααα!

"Τις φοβάμαι εντάξει και μην γελάς !" Λέει νευριασμένη που εγώ γελάω και σταυρώνει τα χέρι της στο στήθος της και σηκώνει την λεκάνη της για να κατέβει από πάνω μου αλλά βάζω τις παλάμες μου πάνω στα μπούτια της και την ξανά βάζω πάνω μου .

"Κρυώνω πολύ μπορείς να σηκωθείς μόνο ένα μου δώσεις την κουβέρτα " της λέω και αυτή περνάει τα χέρι της γύρω μου και με σκεπάζει με την κουβέρτα . Εγώ βάζω τα χερια στην μεση της κολλώντας την εντελώς πάνω μου και αυτή με κοίταξε με σηκωμένο το φρύδι .

"Λογικό είναι να κρυώνεις κοντεύουν Χριστούγεννα και εσυ τριγυρνάς με το κοντομανικο " λέει γελωντας και χώνει το κεφάλι της στον λαιμό της επιτρέποντας μου να μυρίσω το άρωμα της .

Ανώμαλε! Εγώ θα φοβόμουν εάν μου μυρίζεις το άρωμα είναι παιδοφιλη κίνηση αυτή !

Σκάσε εσύ απλά λετρευω το άρωμα της είναι μεθυστικό όπως και τα χείλη της . Ξεφυσαω κοιτώντας το παράθυρο και ξαφνικά μου έρχεται στο μυαλό κατι που θέλω να μάθω καιρό τώρα .

"Να σε ρωτήσω κάτι ;" Λέω και σηκώνει το κεφάλι της για να με κοιτάζει .

"Το έκανες ήδη " λέει προσπαθώντας να κάνει την φωνή μου και εγώ γελαω θεέ μου το θυμάμαι αυτό είναι την πρώτη μέρα που ήρθε εδώ της φέρθηκα τόσο χάλια εκείνες τις εβδομάδες .

"Άντε τώρα" λέει διστακτικά και βολεύεται καλύτερα πάνω μου έτσι κουνήσου κορίτσι μου και μετά δεν βλέπω να ξανά κουνήσεις τα πόδια σου για μια εβδομάδα εάν με ξυπνήσεις εκεί .

"Γιατί μου ζήτησες να σε κάνω σκληρή ;" Την ρώτησα και αυτή με κοίταξε λίγο σοκαρισμένη και μετά αναστεναξε απρόθυμα .

"Λοιπόν νομίζω ήρθε η ώρα να σου δώσω κάποιες εξηγήσεις " μου λέει και εγώ απλά γνέφω .

"Όπως ξέρεις έχασα την μητέρα μου και ο λόγος που έφυγε δεν είναι από καρδιά που λένε όλοι την μη-μητερα μου την δολοφόνησαν "μου λέει βουρκωμένη και εγώ γουρλωνω τα μάτια μου και νιώθω να πνιγομαι με το σάλιο μου .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα