Νομιζα Ησουν Διαφορετικη

1.4K 106 4
                                    

"Απλά απαντά στην γαμημένη ερώτηση μου που ήσουν και τίνος είναι αυτά τα ρούχα ;" Ξανά φωνάζει και με πλησιάζει απειλητικά . Ενώ νιώθω τα νεύρα μου να αρχίζουν χτυπούν κόκκινο .

"Όποιου γουστάρω είναι τα ρούχα και όπου γουστάρω ήμουν δεν κατάλαβα αναφορά θα σου δώσω ;" Λέω εκνευρισμένη και κατεβαίνω από τον πάγκο της κουζίνας κάτι που με έφερε πιο κοντά του .

"Ναι έχεις αγόρι δεν μπορείς να πηγαίνεις σε σπίτια άλλων " Ποιον είναι το προβλημα του τώρα ; Αυτόν τί τον νοιάζει ; Και γιατί μου κάνει κάτι σαν σκηνή ζηλωτυποίας λες και είναι το αγόρι μου ;

"Μου φωνάζεις εσύ που με πήρες από την παρέα μου με φίλησες και με παρατήσες σε ένα μπαρ γεμάτο μεθυσμένους μόνη μου ενώ εσύ είμαι σίγουρη πως γύρισες  σπίτι και έκανες ότι έκανες  με εκείνη που σου τριβόταν; σκέφτηκες ότι θα μπορούσαν να με είχα πάθει κάτι; σου πέρασε από το μυαλό καθόλου; " φωνάζω έξαλλη και αυτός κατεβάζει το κεφάλι του ψιθυρίζοντας κάτι που δεν άκουσα δυστυχώς .

"Μιλας για εμένα ενώ εσύ είσαι χειρότερος δεν νοιάστηκε ποτέ για το εάν είμαι καλά με τις παπαριές που μου έλεγες " του ξανά φωνάζω και νιώθω τα μάτια μου να υγραινουν .

"Δεν ξέρεις τι λες το βράδυ δεν γύρισα σπίτι με καμία και γύρισα το πρωί λίγο πριν έρθεις είχα ανησυχήσει τόσο που και σε έψαχνα παντού στο μπαρ αλλά εσύ είχες φύγει με εκείνον τον φλώρο και είμαι σίγουρος ότι και τα ρούχα δικά του είναι έτσι δεν είναι ; Εγώ δεν έκλεισα μάτι εξαιτίας  σου, περίμενα όλο το βράδυ να γυρίσεις με την ανησυχία να έχει βαρεσει κόκκινο και εσυ ήσουν με εκείνον δεν ξερω και εγώ τι σκατα κάνατε και ήρθες να μου το παίξεις θιγμένη ." Φωνάζει και κάνει ένα βήμα πίσω ενώ εγώ προσπαθώ να βρω λέξεις να απαντήσω σε αυτά που μου είπε .

"Δε...δεν-..."προσπάθησα να μιλήσω βουρκωμένη αλλά με σταμάτησε .

"Γάμα το κοριτσάκι μου νόμιζα ότι ήσουν διαφορετική αλλά είσαι όπως όλες οι άλλες τελείωσαν όλα και τα μαθήματα " λέει και απομακρύνεται και άλλο από εμένα ρίχνοντας μου ένα απαξιωτικό βλέμμα και φεύγει από την κουζίνα.

Σκατα σκατα σκατα . Τα έχω κάνει όλα σκατα . Βγάζω το κινητό μου από την τσέπη μου και καλώ τον Alex είναι ο μοναδικός που μπορώ να μιλήσω αυτή την στιγμή .

"Τι σου εκανε ; " Ακούω τον Alex να λέει κατεύθυναν με το που το σηκώνει και γελάω μέσα στα δάκρυα μου και μου ξεφεύγει ένας λυγμός .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα