Mendes House

1.1K 84 85
                                    

Εννοείται πως δεν μου απάντησε και απλά έβαλε μπρος το αυτοκίνητο .  Δεν με ενοχλεί σέβομαι το ότι θέλει τον χρόνο του για να δει εάν όντως είναι ερωτευμένος αλλά όλο αυτό με φοβίζει .

Φοβάμαι ότι δεν θα γίνει ποτέ αυτό , ότι δεν θα ακούσω ποτέ να το λέει και ότι θα κάνω καμια χαζομάρα και θα τα καταστρέψω όλα .

Νιώθω ότι δεν είναι αρκετή για αυτόν και όταν είδα την Rosie ήξερα πως την είχε ερωτευτεί πως από τα χείλη του είχε βγει η λέξη σε αγαπώ και την είχε πει σε αυτή την κοπέλα  . Φάνηκε  από τον τρόπο που την απωθούσε .

"Φτάσαμε " τον ακούω να λέει ,  σηκώνω το κεφάλι μου από το παράθυρο και ισωνω την πλάτη μου κοιτώντας έξω. Υπάρχουν δημοσιογραφοι και πολλοι φρουροί .

Ο Shawn κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και έρχεται τρέχοντας να μου ανοίξει την πόρτα . Την ανοιγει χαμογελώντας μου και δίνει το χέρι του .

Με το που το πιάνω και βγαίνω ακούω τα φλας από τις κάμερες να περνούν φωτιά και οι ερωτήσεις να έρχονται απανωτά .

"Κύριε Mendes τι έχετε να πείτε για τα αρνητικά σχόλια προς την δισκογραφική εταιρεία σας από την RCS Records ;" Ρωταει ο ένας και ο Shawn γυρνάει προς το μέρος του και του χαμογελάει ψεύτικα .

"Δεν ασχολούμαι και τόσο με τις δισκογραφικές εταιρείες που έχουμε στην ιδιοκτησία μας για να μπορώ να ξέρω ποια είναι τα αρνητικά σχόλια των υπολοίπων εταιρειών . Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι πως πηγαίνουμε υπέροχα και συνεχώς εξαπλωνομαστε . Ευχαριστώ " Λέει και βάζει το χέρι του στην μέση μου και με παρασέρνει μαζί του προς την είσοδο .

"Μια τελευταία ερώτηση για τον πατέρα σας  " φωνάζει μια κοπέλα και τον νιώθω να σφίγγεται . Το κράτημα του φεύγει από την μέση μου και πάει στο χέρι μου και μπλέκει τα δάχτυλα μας κοιτώντας με σαν να μου ζητάει βοήθεια.

Τελικά σταμάτησε να περπατάει στο τελευταίο σκαλί πριν περάσουμε την πόρτα της έπαυλης .

"Πείτε μου" της απαντάει και στέκεται μπροστά της και η κοπέλα τον κοιτάει αγχωμένη από τον τρόπο που την κοιτάζει .

"Για-γιατί έχει καιρό να εμφανιστεί στις επιχειρήσεις σας και πλέον έχετε αναλάβει εσείς την θέση του αντιπροέδρου που του ανήκει ;" Ρωταει η κοπέλα και χαμογελάει ενώ οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι σωπαζουν .

Τώρα βρήκαν να σκάσουν !

Του έριξα μια κλέφτη μάτια και είδα  ότι είχε τρομοκρατηθεί αλλά το έκρυβε πίσω από αυτό το χαμόγελο που έχει στολίσει το υπέροχο πρόσωπο του .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα