Και στα δικά μας

1.4K 100 22
                                    

SHAWN POV



Όταν λέω εγκαιφαλικό εννοώ κανονικό ! πως δεν με μαζεύουν με το κουταλάκι αυτη την στιγμή ειλικρινά δεν ξέρω . Αυτή που κατέβαινε την σκάλα δεν ήταν η ilianna το γνωστό φυτό , η γνωστή ηλίθια συγκάτικος μου οχι οχι σιγουρα δε είναι αυτη ! Εκτός εαν υπάρχουν μάγισσες .



Μαλάκα τέτοια μεταμόρφωση ούτε στο Your face sound familiar . Φοράει ενα λευκό φόρεμα με κοκκινες γοβες και επιτελους μπορω να δω αυτο το υπεροχο ποδι . Τα μαλλια της ηταν μπουκλες και παιδια υχνος μακιγιαζ.

Γαμώ πως γίνεται να είναι τοσο όμορφη και γιατι ολη η τελειότητα του κοσμου μαζευτικε σε ενα γαμωατομο ;

Είχα μεινει παγωμενος να την κοιτάω να με πλησιαζει μέχρι που με ξυπνησε η Amy "Thawn αυτή είναι η κοπελα θου;" με ρωταει εκπληκτη και εγω γνέφω διστακτικά .



Είσαι μεγάλος ψεύτης καλα δεν ντρέπεσαι να λες ψέμματα στην Amy !



Τι να του πω του παιδιου δηλαδη ; Ξέρεις Amy δεν ειναι κοπελα μου ειναι η κοπελα του κολλητου μου με τον οποιο δεν μιλαω πια επειδη του πειραζω την γκομενα και οτι εκανα συμφωνία μαζι της οτι θα παριστανει την κοπελα μου και εγω θα την μαθω μποξ.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙ ΕΔΩ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΚΑΠΝΟΥΣ !!!



"shawn αγορι μου δεν θα μας συστησεις ;" με ρωταει ο θειος μου και εγω γνέφω χαμένος και σηκωνομαι ορθιος αφηνοντας την Amy απαλα στον καναπε .

Μην την κοιτας shawn απλα μην την κοιτας και θα είσαι καλα θελει να σου κανει μάγια !

Πιανω την <<κοπελα>> μου απο την μεση της και τη κολλαω πανω μου και ενας ηχος ξαφνιασμου βγαινει απο τα χειλη της αν και εμενα μου φανηκε πιο πολυ σαν αναστεναγμος . Και στο άκουσμα του ενα πονήρο χαμόγελο χαραζεται στα χειλη μου . Που'σαι ρε Jack να μας καμαρωσεις .

Μην τον μελετας και πεταχτει απο το πουθενα!



"Θειε, θεια και πριγκιπισσα Amy απο εδω η κοπελα μου η ilianna . ilianna απο εδω ο θειος Alexander , η θεια Elisabeth και η μικρη μου Amy" Τους συστηνω και η ilianna κανει χειραψια με τον θειο μου το ιδιο παει να κανει και με την θεια μου αλλα αυτη την τραβαει και την αγκαλιαζει . Η ilianna στρεφει τα ματια της προς τον καναπε και βλεπει την Amy . Της χαμογελαει και σκιβει για να την αγκαλιασει. Γαμώτο σε λαθος μεριά εκατσα δεν εχω ανοιχτο οπτικο πεδιο εδω .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα