Συγγνώμη!

1.1K 85 23
                                    

Ακούω φωνές έξω από το δωμάτιο μου και μετά κάποιον να χτυπάει την πόρτα του δωματίου μου και είμαι σίγουρη πως είναι πάλι ο shawn έχει έρθει 10 φορές από την ώρα που κλειδώθηκα εδώ μέσα . Αλλά ποιος είναι μαζί του ;

"Τι θες επιτέλους;" Φωνάζω και σηκώνομαι όρθια σκουπίζοντας τα δάκρυα μου .

"Άνοιξε μου σε παρακαλώ " λέει και εγώ πλησιάζω την πόρτα . Δεν μου έκανε κάτι αυτός ήταν ο μόνος που μου είπε την αλήθεια .

Ανοίγω αργά την πόρτα και τον βλέπω που στέκεται μπροστά στην πόρτα με σκημένο το κεφάλι . Όταν καταλαβαίνει την παρουσία μου σηκώνει αργά τα μάτια του από το πάτωμα και με επεξεργάζεται .

"Είσαι καλά ;" Ρωτάει και τρίβει τα χέρια του . Πάντα το κάνει αυτό όταν είναι αγχωμένος .

"Πόσο καιρό το ήξερες ;" Τον ρωτάω και αυτός με κοιταει στιγμιαία στα μάτια .

"Δεν μου το είχαν πει απλα το κατάλαβα και μετά η Cristi με έκανε να βεβαιωθώ , δεν το ξέρω καιρό . Ήθελα πολύ να στο πω αλλά δεν με άφηναν ήταν δικιά τους δουλειά " μου απαντάει γρήγορα και εγώ απλά του γνέφω αδιάφορα και πάω να κατέβω την σκάλα αλλά πιανει το χέρι μου και με σταματαει .

"Είναι κάτω " λέει και τον κοιτάω με γουρλωμενα τα μάτια . Περνώ τον καρπό μου από το χέρι του και μπαίνω πάλι στο δωμάτιο μου .

"Ilianna του ειπα πριν λίγο να φύγει αλλά δεν κουνιέται εάν δεν σου μιλήσει λέει " ακούω τον Shawn να λέει πίσω που και κάθομαι στο κρεβάτι ξεφυσώντας .

"Πες του να έρθει πάνω " λέω αγανακτισμένη και αυτός με πλησιάζει και χαϊδεύει το μάγουλο μου και του χαμογελάω .

"Είσαι σίγουρη πως θες να του μιλήσεις ; μπορώ να παω να τον πλάκωσω στις μπουνιές άμα θες " μου λέει χαμογελώντας και εγώ του γνέφω αρνητικά και τον πλησιάζω .

Φτάνω στο μάγουλο του και του αφήνω ένα φιλί και μετά σκύβω στο αυτί του .

"Ευχαριστώ " ψιθυρίζω και απομακρύνομαι ενώ αυτός έχει μείνει και με κοιταει με ένα τεράστιο χαμόγελο .

Ποσο ηλίθια ήμουν ; Έδιωχνα τον shawn μακριά μου εξετιας του Jack ενώ ο Jack ο καλύτερος μου φίλος τα είχε και με εμένα και με την κολλητή μου ταυτόχρονα .

Το ήξερα ότι όλο αυτό με τον Jack δεν θα κράταγε ειναι αρκετά όμορφος και τέλειος για εμένα εγώ είμαι χάλια ενώ η Cristi είναι σαν μοντέλο, πανέμορφη και δημοφιλής δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί της .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα