Nolan

1.1K 87 24
                                    

Shawn POV

"Τι έκανε λέει;" Ρωταει ο θείος μου και σηκώνεται θυμωμένος όρθιος ενώ εγώ τον πλησιάζω και στηρίζω τα χέρι μου στο γραφείο του γέρνοντας το σώμα μου προς αυτόν .

"Ήρθε σπίτι ΜΟΥ ! Είπε στην κοπέλα ΜΟΥ για τις πουστιες που με έβαζε να κάνω με τους φίλους του τους δήθεν κύριους μεγαλοεπιχειρηματίες   και πίστεψεμε εάν κατάλαβε κάτι η ilianna θα πάω και θα τον σκοτώσω όπως έχει κάνει και αυτός με την αδερφή σας  " λέω αρκετά επιθετικά και αυτός πιανει το κινητό του μάλλον για να του τηλεφωνήσει .

"Υποσχέθηκες ότι δεν θα τον αφήσεις να με ξανά πλησιάσει μου έχει καταστρέψει την ζωή , με έβαζε να διακινώ ναρκωτικά  , μου στέρησε το μποξ , φερόταν σκάρτα στην μάνα μου μέχρι που με έκανε να νομίζω ότι αυτός την σκότωσε , με έδιωξε από το ίδιο μου το σπίτι, και τώρα προσπαθεί να βλάψει και την ilianna τρομοκρατώντας την λέγοντας της ότι ξέρει την μητέρα της τι άλλο θα προσπαθήσει να κάνει ;" του λέω αγανακτισμένα και πετάω μια κούπα που είχε πάνω στο γραφείο του από τα νεύρα μου στο πάτωμα .

"Θα το τακτοποιήσω απλά μην πάρεις εσύ την κατάσταση στα χέρια σου μην του μιλήσεις εάν σου τηλεφωνήσει είναι επικίνδυνο " μου λέει και βάζει το χέρι του στον ώμο μου και με αγκαλιάζει . Τον έχω σαν πατέρα μου πάντα με προστάτευε από τον αληθινό πατέρα μου δεν μπορώ να του θυμωσω προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά μου . 

"Γιε μου θα πάνε όλα καλά απλά κρατά την ilianna κοντά σου κινδυνεύει και αυτή τώρα " λέει και εγώ απομακρύνομαι και του γνέφω . Γυρνάω την πλάτη μου και ανοίγω την πόρτα νευριασμένος για να φύγω πρέπει να της μιλήσω .

Μπροστά μου βλέπω την ilianna να μπαίνει στο ανσασερ κλαίγοντας . Τρέχω προς τα εκεί αλλά οι πόρτες κλείνουν και πατάω το κουμπί μανιωδώς,  δεν μπορώ να κατέβω τις σκάλες είναι 20 όροφοι μέχρι το ισόγειο .

Πρέπει να την βρω , να μάθω τι στο καλό άκουσε και να της εξηγήσω πριν είναι αργά και αρχίσει να με φοβάται ή φύγει από το σπίτι .

End Shawn POV

Βγαίνω τρέχοντας απο το κτίριο και περπατάω στην άκρη του δρόμου με σηκωμένο το χέρι μου για να σταματήσει κάποιο από τα Taxi  που περνούν .

Δεν το πιστεύω ο πατέρας του Shawn είναι έμπορος ναρκωτικών και μπορεί να έχει σκοτώσει την αδερφή του  και μαλλον την μητέρα του shawn. Θεε μου πώς έμπλεξα έτσι δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι φοβάμαι τόσο πολύ από την αρχή όταν είδα αυτόν τον άνθρωπο ένιωσα τον φόβο  γύρω μου .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα