Ξέχασε Το

1.3K 91 22
                                    

"ilianna δεν περίμενα να με πάρεις τόσο γρήγορα έγινε κάτι ;"Ακούω την φωνή του Alex και βγαίνω τρέχοντας από το μπαρ.

"Μπορείς να έρθεις να με πάρεις απο το μπαρ σε παρακαλώ θα σου εξηγήσω μετά "λέω αργά παρακαλώντας τον και κατευθύνομαι προς ένα παγκάκι που είδα έξω από το μπαρ έχοντας χαμηλώσει την ταχύτητα μου . ΜΑΛΆΚΑ SHAWN .

"Ναι εννοείται σε δυο είμαι εκεί μόλις είχα φύγει δεν θα αργήσω  " μου λέει γελώντας και κλείνει το τηλέφωνο . Κάθομαι στο παγκάκι και τυλίγω τα χέρια μου γύρω από τον κορμό μου κάνει ψοφόκρυο αλλά έχει ξαστεριά υπέθεσα οτι θα έβρεχε με τέτοια υγρασία που έχει .

Γιατί είναι τόσο μαλάκας και ταυτόχρονα τόσο τέλειος ;Γιατί αναιρεί πάντα αυτά που λέει και αυτά που κάνει; Πώς δηλαδή να ξεχάσω αυτό το φιλί ; Γιατί φιλάει τόσο τέλεια που μέχρι και τον Jack με έκανε να ξεχάσω εκείνη την στιγμή Ω θεέ μου ο Jack περνάει τόσο δύσκολα με την γιαγιά του στο νοσοκομείο και εγώ αντί να του συμπαρασταθώ φιλιέμαι με τον Shawn είμαι απαράδεκτη τόσο που ούτε η λέξη δεν μπορεί να με περιγράψει τι πήγα και έκανα ;


Ακούω μια κόρνα πίσω μου και παίρνω το βλέμμα από τα αστέρια που είχα κυριολεκτικά χαζέψει και το στρέφω στο μπλε αυτοκίνητο που είναι σταματημένο στον έρημο δρόμο μπροστά από το μπαρ . Το παράθυρο της θέσης το συνοδηγού ανοίγει και βλέπω τον Alex που έχει γείρει προς αυτό.


"Τι θα γίνει θα μπεις ; Θέλω να μάθω για ποιόν πούστη λόγο είσαι μόνη σου εδώ έξω . Κυκλοφορούν πολύ μεθυσμένοι με σεξουαλικές ορέξεις εδώ . " λέει ο Αlex αυστηρά και εγώ σηκώνομαι από το παγκάκι και μπαίνω στο αυτοκίνητο . Κλείνω την πόρτα , βολεύομαι στο δερμάτινο κάθισμα και γέρνω το κεφάλι μου προς το παράθυρο .

"Σε ακούω " λέει και βάζει μπροστά το αυτοκίνητο

"Μπ-μπορώ να κοιμηθώ σπίτι σου μόνο για απόψε ;"εννοείται πως δεν θέλω να πάω σπίτι και να αντικρίσω τον Shawn να ξεθυμάνει σε καμιά πουτάνα πάλι . Ο Αlex είναι ο μόνος που έχω αυτή την στιγμή και για κάποιο περίεργο λόγο τον εμπιστεύομαι .

"Εννοείται" απαντάει χαμογελώντας και παρατηρώ τα λακκάκια του ο shawn δε έχει λακκάκια .

Σιωπή έπεσε σε όλη την διαδρομή και εγώ βούλιαξα και πάλι στα συνηθισμένα πλέον γιατί μου . Μετά από λίγο το αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά από μία πολυκατοικία . Ο Alex κατέβηκε απο το αυτοκίνητο και ήρθε μου άνοιξε την πόρτα και μου έκανε νόημα να κατέβω . Κατέβηκα απο το αυτοκίνητο και ο Alex πάτησε ένα κουμπί για να το κλειδώσει .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα