Στοργή!

1.2K 88 26
                                    




"Μάλλον λάθος Peter τι κάνεις εδώ ;" Επαναλαμβάνει ο shawn κοιτώντας τον εχθρικά και πιάνει την μέση μου σφίγγοντας με πάνω του . Μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν νευριασμένος .

Οι φλέβες στον λαιμό του και στα χέρια του είχαν κάνει την εμφάνιση τους και το σαγόνι του ήταν σφιγμένο .

"Τσ τσ τσ τι τρόπος είναι αυτό γιε μου τι σου έκανα και μου μιλάς έτσι ;" Λέει ειρωνικά και μας πλησιάζει έχοντας τα χέρια του στις τσέπες

Έμοιαζαν όχι πολύ αλλά κάποια χαρακτηριστικά τους ήταν ίδια, εννοείται πως ο Shawn δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον τρελό σε θέμα χαρακτήρα  .


"Δεν σου αξίζει καλύτερος  τρόπος " γρυλησε ο shawn προσπαθώντας να συγκρατήσει τον εαυτό του . Εγώ πάλι δεν έκανα τίποτα καθόμουν και του παρακολούθησα παγωμένη με δάκρυα στα μάτια .


Κατά 90% έχω μπροστά μου τον δολοφόνο της μητέρας του.

"Γιατί μικρέ δεν τον αξίζω τόσες φορές σου έχω φερθεί με στοργή , σου έχω χαρίσει τα πάντα και εσύ μου μιλάς έτσι ; Πες μου μια φορά που δεν σου έδειξα την αγάπη μου " λέει δήθεν θιγμένος ο πατέρα του και μας πλησιάζει και άλλο .


"Έχεις δίκιο μου έδειχνες συνέχεια στοργή όπως τότε που χτύπησες την μητέρα μου μπροστά μου και μετά επειδή μπήκα στην μέση με κλείδωσες στο δωμάτιο μου χωρίς φαγητό για 3 μέρες ή τότε που με ανάγκασες να παίξω σε παράνομους αγώνες και το καλύτερο ήταν τότε  που με εκβίασες ότι θα χτυπούσε την μητέρα μου μέχρι να φτύσει αίμα εάν δεν μοίραζα ναρκωτικά στα φιλαράκια σου . Νομίζω αυτές ήταν οι στιγμές που μου είχες δείξει περισσότερη στοργή " ξεστομίζει ο shawn με ειρωνία όταν αναφέρει την λεξη 'στοργή' και παρατηρώ τα μάτια του που έχουν βουρκώσει.


"Shawn πα-" πάω να πω αλλά γυρνάει και με κοιτάει με αυτά τα μέλι μάτια βουρκωμένα και αμέσως σταματάω την πρόταση μου ξεχνώντας τι ήθελα να του πω.

"Φύγε από εδώ μέσα και μην μας ξαναπλησιασεις δεν σε θέλω κοντά μας " βρυχάται ο shawn με όση δύναμη έχει. Μπορώ να δω το μίσος και την απέχθεια στα μάτια του .

Ο πατέρας του με πλησίασε και άπλωσε το χέρι του στο μάγουλο μου εγώ αποτραβήχτηκα κατευθείαν και o Shawn με έσφιξε και άλλο πάνω του που νομίζω ότι τα πλευρά μου θα έσπαγαν από την πίεση παρόλα αυτά ένιωθα ασφαλής στην αγκαλιά του .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα