.

1.3K 95 6
                                    

Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού και άφησα το μπουφάν μου στην κρεμαστρα δίπλα από την πόρτα και  γύρισα το βλέμμα μου προς το σαλόνι .

Μία ξανθιά αδύνατη ξυνή κοπέλα τριγύρναγε στο σπίτι με τα εσώρουχα μαζεύοντας τα ρούχα της από τον καναπέ και από το πάτωμα . ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣ ΤΟ  ΚΑΘΆΡΙΣΑ.

Γυρνάει προς το μέρος μου και με κοιτάει με ένα μπιτσικο βλέμμα . Σηκώνει το το χέρι της και το βάζει στην μέση της και με πλησιάζει επιδεικτικά .

"Ποια υποτίθεται ότι είσαι εσύ ;" Με ρωτάει με σηκωμένο το  φρύδι . Τώρα τι της λες οεο? Και ο άλλος ο μαλακας που είναι ;

"Εσύ ποια είσαι και τι κάνεις σπίτι μου;" Την ρωτάω και εγώ ειρωνικά και πετάω τα κλειδιά μου στην τραπεζαρία.

"Σπι-σπιτι σου; Μα εδώ μένει ο γατουλης μου " λέει ναζιαρικα και εγώ μην μπορώντας να συγκρατήσω τα γέλια μου αρχιζω να κοπανιεμαι γελοντας . Τον λέει γατούλη ομγ.

"Τι γινεται εδώ ;" Ακούω την βαριά φωνή του και εμφανίζεται στην σκάλα και με κοιτάει σαν να είμαι εξωγήινη γιατί γελάω μόνη μου σαν φώκια μάλλον .

Κατεβένει όλο τα σκαλιά και στέκεται στο τέλος της σκάλας καρφώνοντας με ένα μπερδεμένο βλέμμα .

"Γατούλη μου εξήγησε μου ποια είναι αυτή " ρωτάει η τσούλιτσα με την τσιριχτή φωνή της και τον πλησιάζει . Άμα σου κόψω τα κουλά με τα να δω πως θα τον πλησιαζεις.

"Ναι γατούλη της πες  την έχει φάει η περιέργεια και ξέρεις τι λένε η περιέργεια σκότωσε την γάτα γατούλη" λέω ειρωνικά και προσπαθώ να ηρεμίσω την αναπνοή μου από το γέλιο .

"Είναι η συγκατοικος μου Mandy " της λέει και παιρνει την μπλούζα από τα χέρια της και της την φοράει με λίγα λόγια την διώχνει . Αυτή βγάζει έναν ήχο ανακουφισης  και βάζει γρήγορα την φούστα της .

Κακόμοιρη κοπέλα νομίζει πως ο Shawn τη θέλει για κάτι παραπάνω από το sex είδατε πως ζήλεψε όταν με είδε ; Ποιος θα προειδοποίησει αυτά τα ανυποψίαστα θυματα  του μου λέτε ;

"Γατούλη ότι θες πάρε με τα λέμε πέρασα υπέροχα όπως πάντα " τον φιλάει πεταχτά στα χείλη ιού και τι εννοούσε πέρασε υπέροχα όπως πάντα ; Δεν υπάρχει περίπτωση να έβλεπα απλά ταινία ; Η να έπιναν καφέ και να μίλαγαν ; 

Ξεκουμπιζεται επιτέλους  από το σπίτι ρίχνοντας μου ένα τελευταίο ειρωνικό βλέμμα άμα σε πιάσω εγώ από το μαλλί το ψεύτικο  θα σου πω εγώ .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα