Απόλυτη Σύγχυση .

1.3K 94 9
                                    



Κάτσε περίμενε θα βγούμε ; Ο Shawn Mendes μου ζήτησε να βγούμε ; Μάλλον δεν μου ζήτησε απλά μου το ανακοίνωσε . Δεν πάει καλά σήμερα τον χάνουμε παιδιά σήμερα ήταν υπερβολικά καλός μαζί μου κάτι που με κάνει να ανησυχώ μπορεί να αποβλακώθηκε από το πολύ σεξ ή να είδε τα μουτράκια του στον καθρέφτη και να τρελάθηκε πάντως και τα δύο μου ακούγονται πολύ πιθανά .

Η ώρα έχει πάει σίγουρα σκούπα γιατί η από κάτω έβαλε σκούπα ΝΑΙ έχω μάθει το πρόγραμμα όλων των ενοίκων αυτής της πολυκατοικίας οι οποίοι είναι άλλοι 2 τα αλλά 2 διαμερίσματα δεν έχουν πωληθεί . Τέλος πάντων πρέπει να πάω να κάνω μπάνιο και να ετοιμαστώ σιγά σιγά για τον Mister perfect .



Σηκώνομαι από τον άνετο καναπέ μου BB υπέροχε καναπέ , κλείνω το laptop και ανεβαίνω αργά την σκάλα αφαιρώντας τα ρούχα μου I'M HOME ALONE GUYS και κάνω ότι θέλω όταν λείπει ο μπαμπουίνος . Ανοίγω την πόρτα του μπάνιου βάζω τα ρούχα μου στο καλάθι για τα άπλυτα και ρυθμίζω το νερό στο ζεστό . Μπαίνω στην μπανιέρα και αφήνω το καυτό νερό να τρέξει στο σώμα μου .

Δεν είναι πολυ ωραίος ο shawn ;



Ναι αλλά είναι και τόσο παράξενος δεν μπορώ να τον καταλάβω τόσες μέρες με έβριζε και απο την μέρα που ήρθαν οι θείοι του κάτι άλλαξε έγινε πιο ανοιχτός μου μιλάει περισσότερο και εύχομαι κάποια στιγμή να αποκτήσω την ευκαιρία να μάθω για αυτόν όχι οτι αυτός ξέρει πολλά για έμενα αλλά θα ήθελα τόσο πολύ να συζητήσω μαζί του, να με αφήσει να τον διαβάσω και να τον βοηθήσω .



Με αυτές τις σκέψεις βγαίνω από το μπάνιο πατώντας στο κρύα πλακάκια του διαδρόμου και μπαίνω στο δωμάτιο μου . Ήρθε η κρίσιμη στιγμή. Τι θα φορέσω ; πρέπει να είμαι ωραία έστω θα προσπαθήσω για αυτό δηλαδή .



Σφίγγω την πετσέτα γύρο μου και ανοίγω την ντουλάπα μου και αρχίζω την ανασκαφή άμα βρω τίποτα να με χέσεις . Ουυυ ένα άγαλμα #NOT πιάνω ένα φόρεμα και το κοιτάω προσεκτικά .

"Όχι!" μουρμουρίζω και το πετάω κάτω πιάνοντας ένα άλλο .

"Όχι!" πετάω ένα κίτρινο φόρεμα σαν της γιαγιάς μου εάν το έβλεπε θα το λάτρευε και απορώ τώρα που το βρήκα εγώ αυτό το πράγμα ;

"Όχι!" λέω αηδιασμένη κοιτώντας ένα κόκκινο φόρεμα που είναι σαν δερμάτινη στενή μπλούζα και κόβω τον λαιμό μου πως αυτό δεν είναι δικό μου ποία πουτάνα του Shawn το παράτησε στην ντουλάπα μου και από πότε μπουκάρουν αυτές εδώ μέσα ;



_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα