Απλά Νιώσε Κάτι !

1.1K 87 46
                                    

Shawn POV

Βγαίνω από το αυτοκίνητο μπροστά στο σπίτι αυτού του Nolan και αρχίζω να περπατάω προς την πόρτα του διαμερίσματος του .

Ανεβαίνω δύο ορόφους και χτυπάω την μοναδική πόρτα που δεν έχει ενοικιάζεται πανω. Ελπίζω να μένει εδώ .

Γαμώτο γιατί αργεί τόσο να ανοίξει ιιιι εάν είναι μαζί στο κρεβάτι του και ...θεέ μου ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω .

Η πόρτα ανοίγει απότομα και ένας ξανθός φλώρος στέκεται στο κάσωμμα της έχοντας σταυρωμένα στο στήθος του τα χέρια του .

"Άκου έχεις 3 λεπτά ολόκληρα εαν σου πει να φύγεις εξαφανιζεσαι στο δευτερόλεπτο δεν έχω σε τίποτα να σε πλάκωσω στις μπουνιές " μου λέει και κάνει χώρο για να μπω στο σπίτι . Σφίγγω τις γροθιές και μπαίνω μέσα χωρίς να του απαντήσω γιατί εάν απαντήσω τον βλέπω στα επείγοντα .



Παρατηρώ το σαλόνι που είναι άδειο και τα φώτα κλειστά και γυρνάω και τον κοιτάω παρεξενεμένος ενώ αυτός κλείνει την πόρτα και με πλησιάζει .

"Στο δωμάτιο μου είναι στο τέλος του διαδρόμου " λέει με ενα στραβό χαμογελο και πηγαίνω προς τα εκεί . Ένα εκατοστό να έχει ακουμπήσει από το σώμα της θα του κόψω τα χέρια και θα του τα δώσω να τα φάει του παλιό μαλακά .

Φτάνω στο τέλος του διαδρόμου και ανοίγω αργά την πόρτα για να μην την ξυπνήσω . Μπαίνω στο δωμάτιο και την βλέπω έχει γυρισμένη την πλάτη της ,την  πλησιάζω από την πλευρά που κοιταει   και κάθομαι δίπλα της μαλακά .


Κοιμάται τόσο γλυκά που δεν μου πάει η καρδιά να την ξυπνήσω γαμώτο τα εκανα τόσο σκατα τώρα μπορεί να μην θέλει να ξαναγυρίσει σπίτι και πραγματικά δεν θα μπορέσω να μείνω μόνος μου εκεί μέσα το ξέρω ακούγεται φλώρικο αλλά την έχω συνηθίσει πια .

"Ilianna !" ψιθυρίζω και της χαϊδεύω το μάγουλο ενώ αυτή απλά χαμογελάει βλέπεις καλό όνειρο μωρό μου ;

"Ili σήκω !" Ξανά λέω και αυτή μουγκρίζει θα προσπαθήσω να μην το πάρω ανώμαλα αυτό .

"Ili σήκω να πάμε σπίτι μας " της λέω και αυτή ανοίγει τα μάτια της αργά χαμογελώντας μέχρι που με βλέπει. Σέρνεται προς την άλλη μεριά του κρεβατιού και με κοίταει μπερδεμένη .

"Τι κάνεις εσύ εδώ;" Λέει αρκετά ψυχρά και σηκώνεται όρθια από την άλλη μερια του κρεβατιού .

"Ήρθα να σου μιλήσω " απαντάω και σηκώνομαι και εγώ όρθιος και περπατάω προς αυτήν .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα