Γνωρίζονταν;

1.3K 89 41
                                    

Απομακρυνθηκαμε για να πάρουμε ανάσα και τον κοίταξα χαμογελώντας ενώ αυτός έβαλε το κεφάλι του πίσω στο κάθισμα και έβαλε μπρος .

"Ευτυχώς που δεν ήρθε ο Jack " λέει και εγώ γελάω

"Γιατί εσείς οι δύο γίνεται έτσι ; Κα-κανατε πολύ παρέα και είναι άδικο που δεν μιλάτε " του λέω και τον κοιτάω έξω από το παράθυρο ενώ το αυτοκίνητο έχει αρχίσει να κινείται .

Πραγματικά δεν ξέρω πως άρχισε αυτή η έχθρα ήταν πολύ καλοί φίλοι όχι όσο ήταν ο shawn με τον Cam αλλά κάναν πολύ παρέα .

"Από τότε που άρχισε να γίνεται μαλακές , ilianna μην τον εμπιστεύεσαι σου κρύβει πράγματα που μπορει και να μην μάθεις ποτέ " μου απαντάει και εγώ γυρνάω και τον κοιτάω γεμάτη ερωτηματικά τι μπορεί να μου κρύβει ο Jack ;

"Σαν τι μυστικά μπορεί να έχει ο Jack από εμένα δηλαδή ;" Τον ρωτάω και αυτός σφίγγει τα χέρια του στο τιμόνι και παιρνει ένα βλέμμα σαν να προσπαθεί να καταπολεμήσει κάτι .

"Δεν μπορώ να σου πω αυτή είναι δικιά του δουλειά εάν είναι άντρας όπως λέει θα έρθει και θα σου πει τα πάντα . " Μου λέει επιταχύνοντας προς μια άγνωστη κατεύθυνση για εμένα .

"Που πάμε ;" Τον ρωτάω και αυτός μου κάνει νόημα να ανοίξω το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και έτσι κάνω .

Ανοίγω το ντουλαπάκι και κάποιες φωτογραφίες πέφτουν από αυτό στα πόδια μου , τις πιάνω και αυτό που βλέπω με σοκάρει .

Α-αυτη είναι η μητέρα μου με    το  πατέρας του , τον πατέρα μου και μια όμορφη μελαχρινή κυρία που μοιάζει πολύ με αυτή που είναι σε κάτι οικογενειακές φωτογραφίες μας που είναι μωρό η κ.Karen είμαι σίγουρη πως την λενε έτσι .

Πώς γίνεται να είναι όλοι  αυτοι μαζί ;

"Sh...shawn π..πως γίνεται η μητέρα μου και ο πατέρας μου αν έχουν φωτογραφίες με τον δικό σου ;" Λέω σοκαρισμένη και νιώθω πάλι τα μάτια μου να υγραινουν όπως τους βλέπω και τους δύο αγκαλιά να χαμογελούν .


"Αυτό πάμε να μάθουμε στην θεία μου " μου λέει αποκαλύπτοντας μου που πάμε και εγώ συνεχίζω να κοιτάω τις φωτογραφίες κάποιες είναι στο σπίτι μας και άλλες σε ένα άγνωστο σπίτι για εμένα .

"Που τις βρήκες αυτές ;" του δείχνω τις φωτογραφίες και σκουπίζω τα δάκρυα μου .

"Στο σπίτι μου " μου απαντάει και εγώ ξανά γουρλωνω τα μάτια μου .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα