Den nye pige

1.3K 25 2
                                    

*Bib, bib, bib*
Mit vækkeur ringer. Jeg magter ikke det her. Jeg skal I helvede eller skole som den også bliver kaldt. Jeg gider kraftedeme ikke. Jeg overvejer kraftigt at pjække. Jeps jeg er den type. Jeg er ikke en lille engel som man kan blive kaldt. Jeg er en pige der både pjække, hænger ud med de forkerte og gør som det passer mig. Jeps en rigtig 'bad girl' eller en 'fuck girl' som nogen også kalder mig. INGEN tør lægge sig ud med mig på min gamle skole. Jeps jeg har lige skiftet skole og nu er jeg som alle ved den ny pige. Jeg er lige flyttet til USA fordi min mor har fået arbejde der. FUCK HENDE I RØVEN! Ja jeg har aldrig haft eller får aldrig et godt forhold til min mor. Det lyder trist men hvad har hun gjort for mig? Ingenting.

Ej hvor er mine manere. Jeg har nemlig ingen men for en gangs skyld kan jeg prøve.
Jeg hedder Ashley Que King og er 17 år gammel.
Jeg har to søskende. Jay og Kayla. De er tvillinger og jeg er bare det der ekstra barn som ikke skulle være kommet til verden. Wuhu. Mærk ironien. De er begge 18 år gammel. Jay er en typisk player og Kayla er en af de der bitches man hader.
Jeg er godt nok også en player men jeg er mere en bad girl som alle er bange for. Jeg tror jeg lagde 10 eller flere på hospitalet. Fuck det. Nok om mig. 

Jeg kommer kørende på mine elskede rulleskøjter med tja næsten ingen beskyttelse på. Jeg har den her sjove påstand at sår beretter store bedrifter. Man ved jo aldrig om blå mærker og rifter vil blive den helt nye mode og alle ville have det. Niks kommer aldrig til at ske. Jeg køre stadig på mine rulleskøjter indenfor. Gider sku ikke tage dem af såååå... Alle kigger sjovt nok underligt på mig. Fuck dem. Jeg skal vise hvem man skal være bange for. Jeg står lidt op af nogle random skaber og kigger ned i min mobil. 

"Du ved godt at man ikke må have rulleskøjter på indenfor og gider du at flytte dig. Jeg skal ind i mit skab??" Jeg kigger op på en brun håret pige. Hun har grøn-blå øjne og en masse fregner i fjæset. Ser sød ud. Jeg rykker mig til den ene side. Hun studerer mig med øjnene. "Du må være en af de nye der skulle komme. Jeg hedder Camilla Starr" Hun rækker hånden frem og jeg tager imod den. "Ashley. Kan du vise mig vejen til kontoret?" Hun nikker og viser vej. Hun må dog små løbe lidt for at følge med mig. Okay jeg sænkede farten så hun kunne gå. "Jeg venter på dig" når hun at sige. Jeg nikker og træder bare ind.

"Er der Ingen der banker på længere?" Hun hentyder vist til mig. Tja ved du hvad gamle dame. Jeg er fucking ligeglad med at banke på. Det er ikke spjældet vel? Nej det tror jeg ikke. "Nej mine manere glemte jeg vist derhjemme. Jeg er ny så gider du give mig mine ting eller skal jeg stå her og blomstre?" Hun kigger først chokket på mig men bagefter meget surt. Gud bevar hun kunne nok ikke tåle at blive talt imod. "Du må være Ashley King og rigtigt nok der står skam ingen manere" Jeg fnyser ad hende. Hun giver mig bare mine bøger, skema, skabs nr. + kode og jeg ruller ud. Eller næsten. "De der rulleskøjter tager du af med det samme eller jeg konfiskerer dem" Jeg sukker højlydt men gør dog som hun siger. De er jo mit lift hjem.

Jeg har proppet mine skøjter ind i skabet og er på vej til mit klasselokale sammen med Camilla. Vi har de samme timer så nu kender jeg i det mindste en. Heldigvis. Inde i lokalet er nok en mere gammel og sur dame. "Du kommer for sent Camilla og du er?" Jeg studerer hende mens jeg giver hende dræberblikket. Ikke så gammel måske i 40'erne. Briller og stramt tøj. "Har du aldrig hørt om at være glad?" Der er flere i klassen der gisper. Hun ser ekstremt sur ud. Tja det kommer måske af at hun ikke bliver svaret i mod. "Du må være hende den nye som jeg desværre skal have i MIN klasse. Sæt dig ved Nathan" Hun lægger sjovt nok pres på MIN. "Tja det er da mere mig der bliver straffet" Mumler jeg så højt hun kan høre det. Jeg kan mærke nogle sure øjne i nakken men fuck det. Jeg sætter mig ned ved siden af drengen der rakte sin hånd op. Han må så være Nathan. Han ligner en jeg har set før... Men hvor???

I'm bad news but I don't care | ✔Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz