Starbucks og "sleepover"

840 22 1
                                    

Fuck de er jo totalt sjove at være sammen med. Camilla er også blevet lidt og jeg mener lidt mere tryg. Jeg fandt så åbenbart ud af de hed Luca, Ethan, Cole og Logan. Logan havde sat sig ved min højre side og Camilla ved min venstre. Cole havde sjovt nok sat sig ved siden af Camilla. Tror han er lun på hende. Ved ikke med sikkerhed. Men hvis han såre min pige klipper jeg bollerne af ham. Vil gerne sige jeg kom ved et "uheld" til at gøre det en gang. Han var virkelig en irriterende dreng. Luca sad ved siden af Cole og Ethan ved siden af Logan. Vi har siddet på Starbucks i snart 2 timer.

Logan P.O.V

Ashley er en totalt sød og sjov pige. Jeg ved ikke med jer men jeg vil i hvert fald have hun skal have mit nr. Hun har alligevel lige brugt den og heldig for mig ikke låst den. Jeg sniger hendes mobil ned under bordet. Jeg skriver mit nr. ind og skriver mit navn som: Min elskede skat ❤. Jeg sender den videre til Ethan. Han sender den videre til Luca og til sidst har vi Cole. Jeg får den igen og gemmer hendes nr. på min mobil. Done. Den er tilbage hvor den lå før.

Tilbage til Ashley's P.O.V

Okay jeg ved jeg lagde min mobil ved siden af mig. Vent der er den. Hvordan fuck kan man overse sin mobil når den ligger ved siden af mig. Ugh fuck det. "Hey venner. Min mor er her nu. Ash vil du have et lift hjem eller..." Camilla kigger på mig. Jeg tror ikke hun vil have mig til at blive sammen med dem. Fuck det. "Nej jeg skal lige i Rema og købe ind" Hun nikkede forstående. Vi rejste os alle. Jeg krammede hende farvel og så hende køre væk. "Sår min Camilla og jeg såre dig, forstået? Jeg kigger bestemt på Cole. Han nikker lidt skræmt. Det er et godt tegn.

"Okay guys. Jeg skal I Rema. I kan bare køre hjem" de kigger alle på hinanden og laver nogle blikke. Hvad var de blikke til for??
"Niks du. Kl. er 20.30 om aftenen og det er allerede mørkt. Vi køre dig. Vi accepterer ikke et nej" bekymre Logan sig omkring mig?? Nej sikkert fordi set er sent. Drengene besluttede sig hurtigt enig med Logan. Jeg sukkede højt.

*Næste morgen*

Ugh hvor jeg hader når folk ringer til mig så tidligt om morgenen. Jeg kiggede på uret. Shit den er 11.35 formiddagen. For sent i skole komme jeg da. Hvad fanden er det rundt om min mave. EN FREAKING ARM! "AAAHHHHHH!" Jeg skreg op og prøvede at skubbe manden ned på gulvet men det gik ikke så godt. Jeg var den der faldt på gulvet med stort klask. "Av for helvede I røven hvor gjorde det fucking ondt!" Jeg kan høre nogen grine. Og frem kommer Logan. Vent Logan!

Nogen kommer ind. Resten af drengene. Vent hvor er jeg og hvad fanden er det jeg har på??!! "Hvad har du gjort ved hende??" Ethan kigger fra mig til Logan. Han tager hænderne op over hovedet. "Ikke noget" Jeg vil gerne indrømme at han har en sexet morgenstemme. Han kigger på mig og begynder at grine igen. "Ikke sjovt og hvor fuck er jeg henne i idioter??" Jeg kigger meget surt på dem. De tager alle hænderne op over hovedet. "Easy tiger. Du faldt i søvn efter at du havde været Rema og vi vidste ikke hvor du boede så vi tog dig med hjem til Logan" Cole kigger roligt på mig. Jeg er i diskussionen med mig selv. Enten har de bortført og voldtaget mig eller taler de sandheden.

"Mmmmm. Det smager fucking godt!" Jeg mumler med mad i munden. Ethan er en pisse god kok. "Tak" små griner Ethan. Jeg kom i tanke om at jeg havde noget andet tøj på. Vent jeg havde NOGET FUCKING ANDET TØJ PÅ!! "Wait a fucking second. Jeg ved med sikkerhed jeg havde noget andet tøj på i går. Den her t-shirt er jo gigantisk i forhold til mig!!" Jeg kigger skiftevis surt på dem alle fire. Hvis de fucking har gjort det her, så klipper jeg VIRKELIG dem alle skaldet. De giver hinanden det der blik igen. HVAD BETYDER DET BLIK??!! "1) Hvad fuck betyder det blik. 2) Svar på mit fucking spørgsmål. 3) Noget andet!" Det kan godt være at jeg måske, måske ikke bitcher totalt ud. "1) Det fortæller vi dig på et andet tidspunkt. 2) Det var mig men jeg sværger jeg ikke så noget. I hvert fald noget jeg ikke havde set før" Jeg giver Logan en lammer på armen og stormer op og tager mit tøj på.

"Går du allerede? Vent du går stadig i skole ikk? Hvorfor er du ikke i skole?" Luca eller Lucas som han hedder rigtigt. Han vil bare ikke kaldes det. "Ja jeg går. Jo jeg går i skole. I bortførte mig jo sååå..." Jeg gider ikke mere. Først var de totalt søde, bagefter bortføre og klæder mig om og nu krammer de mig!!! Wtf!! Jeg kan dog ikke lade hver med at kramme igen. Don't judge me!!!

I'm bad news but I don't care | ✔Where stories live. Discover now