Det er skide koldt but I don't care

636 18 0
                                    

Jeg vågnede op til den mest fantastiske duft nogensinde. Nemlig mad!! Nå ja selvfølgelig også Logan. Jeg rejste mig hurtigt uden Logan opdagede noget. Og det gjorde han ikke. Heldigvis. Hahaha jeg komme først til maden og min morgen kakao. Jeg fungerer ikke uden min morgen kakao. 

Nede i køkkenet står Ethan og laver mad. Jeg begyndte at lave kakao. Det er noget jeg skal have om morgenen. Ethan var vist meget optaget så jeg gik ud i haven. Lidt koldt når jeg kun havde underbukser og en for stor t-shirt på. Det var udsigt til havet. Wow siger jeg bare. Jeg får sådan lyst. Jeg sætter mit krus på havebordet og hopper over hegnet. Jeg begiver mig ned til stranden. Havet har altid haft en afslappende virkning på mig sååå... Jeg frøs ekstremt meget. Måske fordi det var efterår og jeg havde næsten ingenting på. Jeg var som frosset fast. Eller ikke helt. Jeg bevægede mig mod vandet. Det var skide koldt da mine fødder rørte vandet. Jeg gik helt ud indtil vandet gik mig til knæene

Ethan P.O.V

Jeg var faktisk færdig med morgenmaden. Vent jeg var sikker på at Ashley var herinde. Hvor fanden kan hun være. Forhåbentlig ikke udenfor. Det er pisse koldt om morgenen. Ugh fuck det. Hun vil ikke være så dum til at gå udenfor. Vel?? 

"DRENGE OG ASHLEY!! DER ER MAD!!" De kom alle løbende ned. Altså alle undtagen Ashley. Logan havde vist også set det og gav mig hvor-er-hun-blikket. Jeg tog hænderne op over hovedet i forsvar. "Ikke kig på mig. Hun var her og tog noget kakao men gik igen. Jeg aner ikke hvor hun er" Vi begyndte alle at kigge i alle rum. Hun er ikke i huset. Hvor fanden kan hun være??! Logan er ude af sig selv. Og er sjovt nok sur på mig for at lade hende ud af syne.

*Ring, Ring, Ring* En eller andens telefon ringer. Vi går efter lyden. Det er Ashleys mobil. Hvem fanden er min dejlige Pige. Jeg når at tage den først.

Min dejlige pige: Ash! Hvor er du? Vi havde en aftale. Du brander mig totalt af. Ikke fedt!!

Mig: Hey Camilla ikk?

Min dejlige pige: HVEM ER DET HER OG HVOR ER ASHLEY???!!!

Mig: Hey relax girl. Det er Ethan. Drengene står her bagved mig. Ashley havde nogle problemer med hendes familie og overnatter her men vi ved ikke hvor hun er. Det sidste jeg så til hende var hun tog en kop kakao. Ved du noget??!!

Min dejlige pige: Ømmm. Det er godt hun er okay eller det håber jeg i hvert fald. Øm hun plejer altid hver morgen at drikke en kop kakao og gå udenfor. Nogle gange plejer hun at gå ned til stranden hvis den er i nærheden og hun gider.

Mig: Selvfølgelig. Der ligger en i lige 100 meter herfra. Vi kigger der. Tak!!

Min dejlige pige: PAS PÅ HENDE ELLER JEG KOMMER EFTER JER!! Ses

*Samtale afsluttet*

"Drenge hun er måske nede ved stranden. Hun elsker strande. Så lad os komme afsted" De nikkede. Vi tog sko og jakker på. Logan tog hendes jakke med. Vi kiggede ned mod stranden og ganske rigtig. Der stod hun. Puh ha. 

Logan P.O.V

Vi løb alt hvad vi kunne ned til stranden. Det er jo pisse koldt hvis man ikke har overtøj på. Puh der er hun. Hun ryster jo totalt. Hvorfor gik hun også herud i det hele taget. Vi kom nærmere. Hun stod i vandet. Vandet gik hende til knæene. Er hun ude på at fryse sig selv ihjel?? Fuck det. Jeg løb ud til hende. FUCK hun er jo iskold. Vi kom ind på land igen. Hun svajede let. Jeg skyldte at give hende jakke på. Jeg tror den vejede for meget for hendes ben gav efter. Jeg nåede dog at gribe hende. "Hun skal ind nu! Hun er iskold!" Drengene nikkede og vi begyndte at løbe. 

Det er nu 4 fucking timer siden vi fik hende indenfor. Jeg kan ikke vente længere. Vi har på skift set efter hende. Nok mest fordi vi ikke viste hvornår han ville vågne. Vi skifter hver halve time. Jeg startede. Det er min tur igen for 3 gang. For helvede hun må gerne vågne nu! Jeg er syg af bekymring.

"Logan??" Jeg kigger på Ashley. Jeg springer hen og krammer hende. Jeg er idiotisk glad lige nu. Hun er fucking vågnet. "Hvad skete der? Det sidste jeg husker, er at jeg gik ud i vandet" Vi krammer stadig. Jeg forklarer hende det der skete og hun nikker når der skal nikkes. 

"Vent vi skal hen til Nathan" Hun mener det vist seriøst. Jeg nikker bare og hjælper hende op. Hun er jo så stædig at hun vil afsted nu. Drengene kommer hen og krammer hende. Er det underligt at jeg er jaloux?? Sikkert. Jeg er jo også lun på hende. Jeg mimer til drengene Nathan og de forstår med det samme. Af sted til Nathan den idiot. Siger det bare... 



I'm bad news but I don't care | ✔Where stories live. Discover now