ASHLEY!!!!!!

518 17 2
                                    

Hey.

Jeg ved at jeg ikke har udgivet i pænt lang tid. Nu skal i høre hvorfor. Jeg har haft så meget i mit hoved og jeg aner ikke hvor hoved og hale er.

En stor del der fylder lige nu er eksamen. Jeg skal nok prøve at skrive lidt mere men jeg vil ikke love noget. So don't hate me. 

Videre med kapitlet...

--------------------------

~~Logan P.O.V~~

Vi har siddet på Starbucks i næsten hvad jeg tror er 3 timer. Mig, pigerne og drengene beslutter at gå hjem. Eller faktisk blev vi enige om at gå på stranden først. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst var på stranden. Wow. Det er så længe siden jeg ikke engang kan huske det. Jeg sidder og snakker med drengene og pigerne da Ashley går hen til vandkanten. Jeg kan ikke lade vær med at kigge efter hende. Jeg kan ikke lade være. Jeg går hen til hende. Jeg lægger armene om hende. Jeg ved jeg sagde jeg var nød til at holde mig væk fra hende men sandheden er at jeg ikke kan. Hun gør mig glad. Hun får mig til at føle mig hel igen. Hun er min manglende del. 

Jeg håber pænt meget at hun føler det samme som mig. Jeg føler mig bare lost uden hende. Jeg kan ikke forestille et liv uden hende. Bare tanken gør mig bange. Og ja en gang leader skulle ikke være bange for sådan en lille ting.  Men jeg vil gerne sige at hvis nogen kender følelsen af at være forelsket i nogen og de ikke vil miste den person så ville de sikkert sige det samme. 

Jeg ved jeg ikke skulle holde det her hemmeligt for Ashley. Jeg kan bare ikke lade hende vide det. Ikke endnu. Jeg plejer bare at siger "Det er mere sikkert for jer ikke at vide det". Og det er til pigerne hvis i ikke har regnet den ud. Jeg har hader når hun giver os den kolde skulder. Fatter hun det ikke at det er for hendes egen sikkerheds skyld??

"Hvad tænker du på?" Jeg spørger Ashley. Hun ligner en der helt forsvundet i hendes tanker. Hun svare mig ikke. Jeg sukker lettere irriteret. Jeg kan se at hun holder sin kolde facade. Selvom jeg kan se at hun prøver på ikke at smile eller grine ligene. 

"Kom nu. Du kan ikke ignorere os for altid" Jeg siger det mens jeg vender hende rundt. Vi står nu face to face. Jeg må virkelig kæmpe for ikke at kysse hende passioneret på læberne

Har jeg gjort noget galt? Hun stopper med det hun skulle til at sige. Hun stirre på noget bag mig. Jeg ved ikke hvad. Hun løber ud af mit greb og får pisse hurtigt Camilla og Jade bogstaveligtalt smidt ind i hendes bil. Hvad sker der?? Jeg kigger på hende med bekymrende øjne. Hun kigger ikke mod mig. Jeg ser hende trække en freaking pistol frem. What is happening. Hun skyder i modsatte retning af mig og de andre. Jeg kigger derhen. SHIT!! Bagholds angreb. Hun rammer manden i hånden. Pletskud. Vi kigger alle chokket på hende. Hun sender ham et ondt smil.  

"Du skal fucking ikke komme her efter jeg dræbte dig. Vent hvorfor er du ikke død??" Ashley råber ud i det blå. DRÆBT!! Har hun dræbt nogen. Hun har bare at komme med en forklaring efter det her. Manden kommer bare med en onde latter. Den giver mig seriøst det sygeste gåsehud.

"Søde upålidelige Ashley. Tænk at du kunne være så godtroende at du drabte mig. Jeg mangler stadig min hævn for at du dræbte min tvillingebror" Vent WHAT!!! Hun har dræbt før. Hvem er hun. Har hun et dobbeltliv eller sådan noget?

"Jeg ser du endelig er i stand til at redde dine venner. Synd at de dør alligevel" Hvad fanden er det han snakker om. Hvem er han? Hvem er de mænd sammen med ham?

"Du skal fucking ikke tage mine venner med ind i det her lort. Jeg troede at du var til en fair kamp" Jeg kan tydeligt se at hun tænker på en nødplan. Jeg forlader ikke hendes side. Fuck det hvis jeg sætter min hemmelighed på spil. Jeg vil ikke lade hende være alene omkring det her. 

"Jamen ser du. Jeg er ikke kun ude efter dig. Jeg er skam også ude efter de drenge du 'kender' så godt" Fuck nu ved jeg hvem han er. Så blev den plan om at fortælle hende det mig selv ødelagt. Det kan jeg ligeså godt skyde en hvid pil efter. 

"Så har Logan her fortalt dig hvem han i virkeligheden er?" Jeg giver ham et dødsblik. Hun kigger ikke på mig. 

"Hvad fanden er det du fabler om?!" Hun giver ham et forvirret blik. Hun kigger først nu på mig og drengene. Vi har alle har en pistol i hånden. Jeg har givet dem ordre om at være klar. Vi peger på hver sin person. I tilfælde af at de skyder.  

"Ser du, han er den såkaldte gang leader af Red Skulls og hans små venner er også med i Red Skulls" Ashleys mund falder nærmest ned til jorden og hendes smukke øjne triller nærmest ud af hovedet på hende.

"Ikke sandt drenge??" Hun kigger på os skiftevis. Fuck det. Vi nikker langsomt. Så er den hemmelighed.  

"Men lad os nu ikke kun sige deres. Hvad med din lille hemmelighed?" Hun afbryder ham.

"Du kan lige våge på at sige det. Jeg dræber dig personligt" Hun truer ham på livet og han griner bare ondt. Jeg hader ham virkeligt meget. Hans latter er altså pænt klam.

"Så så. Nu ikke være en lyseslukker. Ser drenge, i kender sikkert The Shadow" Vi nikker forvirret. Hvad har hun med det her at gøre. Hun arbejder for mig. Hun peger truende sin pistol på ham. "Hun er The Shadow...." Mere når han ikke at sige før han ligger død på jorden. Hun har lige skudt ham!!!! 

Det næste der sker er en masse skud i luften. Hun freaking skød ham. Skød ham og hans anden hånd.  Aller deres mænd ligger døde på jorden. Det var ikke noget stort gang det her. Jeg ser over på hende.

"ASHLEY!!!" Jeg råber hendes navn da jeg opdager hvad der er sket. Pistolen ryger ud af hendes hånd. Hun er blevet skudt i maven. SHIT! Bare SHIT!! Hun ryster og falder ned i mine arme. Jeg ser hendes blod forsvinde fra hende. Hun begynder langsomt at lukke øjnene. Jeg rusker hende og råber hendes navn og at hun ikke må lukke øjnene. Hun går det dov alligevel. Jeg mærker langsomt at mit liv suges ud af min krop mens hun lukker øjnene.......


I'm bad news but I don't care | ✔Where stories live. Discover now