Nye Venner

936 23 1
                                    

Hvor fuck er det jeg har set ham før. Ugh fuck det. Jeg kommer nok på det senere. Det var nok den mest kedeligste time nogensinde. Jeg har ikke rigtig hørt efter sååå.... Gad vide om jeg består. *Host host* Nej. 

"Navnet er Nathan. Vent!! Hvorfor har du et billede af min lillesøster??!!" Han kigger smørret men bagefter chokket på mig. Hmmmm. Han ligner sku lidt mig. Bare som dreng i stedet for. Nej det kan ikke passe. Jeg må se syner (Se billede af Nathan coverbilledet). Vent sagde han lige hans lillesøster?? Det er sku mig på det billede sammen med min mor. "Og så du ikke skulle glemme det er jeg fucking ligeglad" Siger jeg flabet tilbage. Jeg kan ikke være hans lillesøster! Jeg kender sku ikke drengen. Hans ven står bagved og griner. Jeg vender mig om og går. Bag mig høre jeg nogen råbe. "God røv" siger hans ven. Jeg gider ikke engang svare igen så jeg svinger lidt mere med hofterne og peger på min røv med begge hænder. Der er helt stille bag mig. HAHAHA jeg vandt. YES! Tag den. 

*Efter skole*

Jeg står med min skøjter på og kigger ned i min mobil. Med et er der en der klapper mig i min FUCKING RØV! Jeg vender mig rundt og ser FUCKING NATHAN! Kan han ikke bare lade mig være i fred. Jeg gider ikke høre at jeg er hans såkaldte lillesøster. Jeg sætter mig på hug. Strækker mit ben ud og snurre rundt. Jeg slår benene væk under ham og han lander på røven med en stort klask. Fuck jeg døde af grin der. 

"Den havde jeg sku ikke set komme" Hans ven kigger chokket fra mig til Nathan. Jeg hader virkelig den knægt og hans ven for den sags skyld. Jeg nåede næsten væk. NÆSTEN! Så lå jeg på jorden fordi den idiot til Nathan havde spændt ben for mig. Nu var de døde af grin. Jeg havde nu et hul på mit bare knæ som gjorde satans ondt lige nu. 

"Av for fanden i helvede. Det gjorde kraftedeme ondt, din store idiot" De griner bare men stopper lige pludselig. "Hvad??" Jeg kigger på dem. De stirrer ikke på mig men bag mig. Jeg vender mig rundt kun for at se hvad de kigger på. De står de. Mine såkaldt "elskede" søskende som ikke bekymre sig en skid om mig. Så meget ved jeg da. Og som jeg viste gik de bare forbi mig som om de ikke kendte mig. IDIOTER!!

De hjælper mig dog op igen eller det vil sige Nathans ven gjorde. "Navnet er for resten Alec" siger han flirtende. "Hvorfor stirrede i på dem??" De ser ud til at de tænker så det knager. "Vi kan bare ikke lide dem. De er totalt idioter som kun tænker på sig selv" Nathan kigger på mig. "Ja det ved jeg men det er værre når de er mine søskende" De kigger chokket på mig og så på hinanden. Sagde jeg noget forkert??? 

"Må jeg egentlig se det der billede igen?" Nathan kigger bedende på mig. Ugh hvis jeg slipper for ham så fint. Jeg viser ham billedet og han sammenligner det vist med et andet billede. Jeg kigger på hans mobil og ser et billede af mig som lille men sammen med en dreng på samme alder som mig på det tidspunkt. Jeg når dog ikke at tænke mere over det. Camilla kommer løbende bagfra og sprænger op på min ryg. Jeg stønner af udmattelse. Hun griner bare. "Skal vi tage ned til skaterbanen??" Hun hvisker i mit øre. Jeg giver hende min hjelm og hun tager den med stor glæde på.

"Kom nu Cam. Kan du i det mindste ikke bare prøve et lille stunt??" Jeg råber til hende. Hun ryster kraftigt på hovedet. Og hvis i skulle være i tvivl står vi eller jeg står på skateboard. Så ved I det i hvert fald nu. Jeg laver et kick flick og køre ned til hende. Hun spærre øjnene op. Jeg hørte nogen pifte. Jeg lader som ingenting men Camilla bliver ved med at prikke til mig og sige at de kiggede på mig.

"Hey. Jeg tror aldrig jeg har set en pige stå så godt på skateboard før" kommentere en dreng mig lige. Vent det sker jo for mig hver dag. HAHA. Jeg vender mig rundt. Ser fire drenge. Jeg kan tydeligt se at de er ældre end mig. Måske 1 eller 2 år. 

"Hey Ash. Skal vi ikke tage på Starbucks. Jeg kunne godt drikke en café latte" Hun kigger på mig med bedende øjne. Ash er for resten et kælenavn hun har givet mig. "Ja tak vi skal nok køre" Jeg vender mig igen mod drengene. Troede de virkelig at de kunne komme med så let. Næh nej du. "Tja i kan komme med hvis I betaler" Jeg kigger bestemt og udfordrende på dem. Dem bag ham jeg så formoder, er "lederen" kommer med nogle "Ohhh" og "Damn girl". Han tænker lidt. Camilla kommer hen til mig og krammer min arm. Sjovt nok min arm. 

"Er du sikker på det her??" Camilla hvisker ind i mit øre. Jeg kan høre at Camilla ikke er tryg ved denne situation. Jeg krammer igen men nikker bare. "Fair nok men så gør i det næste gang" Han kigger selv udfordrende på mig. Jeg griner af hans svar. Tror han virkelig han kunne få mig til det? Niks du. 

I'm bad news but I don't care | ✔Where stories live. Discover now