I HAR FUCKING MEGET AT FORKLARE

477 13 1
                                    

Camilla POV

Efter alt hvad der er sket i vores forhold, har hun holdt sådan en stor hemmelighed gemt. Hvordan er det overhovedet muligt? Jeg burde have set det komme. Hun er ikke glad for kropslig kontakt. Hun var endda pisse god til det arkadespil med hvor man skulle skyde folk ned. Hvorfor har jeg så en blandet følelse? Hun løj for os hvem hun var og nu har det måske kostet hendes liv. Hun redede endda mig og Jades liv for fucks sake!!

"GUYS FÅ OS FUCKING UD HERFRA!!!" Jeg råbte. Cole kom og fik os ud. Ashley lå allerede i Logans arme. Han sagde et eller andet og kørte væk med hende. Sammen med Ethan. Han har bare og sms hvor han køre hende en eller jeg smider ham i det dybeste sted i havet med to bowlingkugler rundt om benene og drukner ham. Fuck hvis Ashley og Logan elsker hinanden. Han skal ikke prøv på noget så længe jeg lever!

"Du skal fucking ikke røre mig. Du løj! I alle løj Og nu er Ashley i livsfare!!" Jeg sagde døds truende til Cole som prøvede at kramme mig. Jeg vil ikke have det. Jeg troede jeg kendte ham. Jeg troede jeg kendte alle drengene og Ashley. Jeg var ved at bryde sammen lige nu og Cole gjorde det ikke meget bedre. 

"Please lad mig forklare" Han tiggede mig faktisk nu. Jeg kunne bare ikke klare det nu. Ashley er den søster jeg aldrig fik. Ligesom Jade. Jeg så op på Cole. Hans øjne var fulde af bekymring og smerte. Han fortryder hvis det her. Jeg kunne ikke mere. Jeg brød sammen i tåre. Cole greb mig og krammede mig. Okay jeg vil aldrig indrømme det her men det hjalp faktisk pænt meget.

"I FUCKING IDOIOTER!! FATTER I IKKE HVAD I HAR GJORT!! I HAR BRINGET OS ALLE I LIVSFARE OG NU ER ASHLEY DØENDE!! I HAR FUCKING MEGET AT FORKLARE MEN FØRST SKAL VI HEN TIL ASHLEY!!!" Jade råbte op som en sindssyg. Hun gik frem og tilbage i raseri. Luca krammede hende bagfra. Hun prøvede at slippe fri med failede.

"Kom. Vi kan forklare i bilen" Med det satte vi os ind i Ashleys sorte Mercedes. Godt jeg fik hendes nøgler inden Logan kørte hende væk. Cole kørte. Han var også den eneste med kørekort så det giver meget mening. Hvis jeg husker rigtigt. 

"Okay fortæl" Jade var meget hård i stemmen men det er lige meget. Vi har fuldkommen ret til at være sure. Vi har lige set og hørt at Ashley er The Shadow som åbenbart er et dækkenavn som hun bruger. Hvem fanden skulle have troet at hun var en snigmorder. Drengene på den anden var med i et gang. Eller det vil sige at Logan ikke kun er med men også bossen. Da Ashley fortalte at hun var til bad bois troede jeg ikke hun mente gang leders. Kæft un er fucked up. 

Her kommer det. "Okay som i nok allerede ved er vi med i et gang. Logan er bossen fordi hans forældre var det. Han var enebarn så han havde ikke noget valg på det tidspunkt. Han tog over og blev bossen. Vi drenge har altid været venner og har aldrig forladt hinanden siden vores forældre døde. De døde alle af et andet gang vi altid har været fjender med. Logan ville hjælpe os med at få hævn. Så han tog os ind i hans gang. Gav os et hus, beskyttelse og en ny familie.  Vi vil altid være taknemmelig for det. 

Nok om det. Øm. Vi er Logans mest betroede mænd. Vi hjælper med alt hvad vi kan. En dag fik Logan den ide at skaffe en snigmorder til at hjælpe os. Han kontaktede den bedste af den bedste. Nemlig The Shadow. Han viste hvad konsekvenserne var. Derfor lovede han at vi ikke ville forråde hende. På det tidspunkt viste vi ikke at Ashley er The Shadow. Konsekvenserne var at vi hun ikke ville have at vi så hendes ansigt og at hvis vi forrådte hende ville hun udradere hele vores gang. Vi lavede en deal og sådan har det været i snart 2 år. Vi havde aldrig problemer med hende. 

Vi mødte Ashley skaterbanen sammen med dig Cammi. Fra den dag viste vi godt at i begge ville komme i livsfare men vi kunne ikke holde os fra jer. Jeg ved for os alle at vi manglede noget i livet. Nogen der ville elske os for den vi var. Logan faldt hurtigt for Ashley fordi hun afviste hans charme. Jeg kan ikke tale for Luca men jeg kan for mig selv. Cammi jeg elsker dig okay. Det har jeg altid gjort. Jeg elsker når du er genert over for andre, din nuttede måde at prøve på a blive sur, når du er dybt i inde i dine tanker. Jeg vil ikke bytte dig for nogen anden. 

Øm... Vi har altid haft jer beskyttet. Logan fik sørget for at der altid var mindst 2 af hans mænd der beskyttede jer to. Ashley kunne vi aldrig få beskyttet. Hun fandt altid en måde at slippe af med dem. Vi prøvede at sige det til jer men vi var bange for at i ville løbe væk og aldrig se os igen. Jeg håber du kan tilgive os men ikke mindst mig. Please gå på date med mig" Cole afsluttede. 

Både mig og Jade var mundlamme. Jeg var fuldkommen ligeglad med at de er med i et gang. Jeg er skide ligeglad med at vi er i livsfare stort set hver dag. COLE FUCKING SAGDE HAN ELSKER MIG!!! 

"Okay hør. Jeg er ikke sur okay. Jeg panikkede bare da hun blev skudt. Jeg var bange for at hun ikke vil klare den. Cole jeg..." jeg tog en dyb indånding. "Cole jeg elsker også dig og jeg glæder mig allerede til den date" fik jeg endelig sagt. Cole lyste op i et smil. 

Jade POV

Jeg elsker Luca mere lige nu. Jeg ved det lyder underligt, men jeg er fuldstændig helt skudt i gangs. Jeg elsker hvordan de altid er i enten problemer eller livsfare hver dag. 

"Jade jeg elsker dig" Lød det stille fra Luca. Luca sad ved siden af mig på bagsædet. Cole og Cam sad foran. Jeg sad mundlam. 

"Jade jeg elsker den måde du er ligeglad med hvad folk mener. Jeg elsker at du altid kommer i problemer og jeg er den første du ringer til som hjælp. Siden den første dag jeg så dig viste jeg at jeg havde fundet den eneste ene. Vil du gå på date med mig når det her er over?" Jeg svarede ikke men sprang i armene på han. Jeg kyssede ham fuld af passion. 

"Jeg elsker også dig Luca. Jeg ville elske at gå på date med dig"

Efter vores lille moment var vi kommet til hospitalet. Vi fandt Logan sidder i ventesalen med hovedet i hænderne. Han ser ud til at bryde sammen hvert øjeblik. 

I'm bad news but I don't care | ✔Onde histórias criam vida. Descubra agora