Måske ukendt storebror??

689 18 0
                                    

De drenge er ikke til at regne ud. Just so you know it. Det er blevet weekend allerede. YES YES! I går havde jeg fået over 50 ulæste beskeder og opkald fra Camilla, 2-5 ulæstes beskeder og opkald fra Jay og Kayla og ingenting fra min mor. Sikke en bekymret familie jeg har. De har vist ikke opdaget jeg er kommet hjem. Nå ja de er jo i skole som alle andre på en helt almindelig fredag. Ikke mig. Jeg er lige kommet hjem fra idioterne (aka Logan, Luca, Ethan og Cole). Hvor er min mobil!!! *Ring, Ring, Ring* Der! Fundet den!! Jeg tager den og bliver nærmest døv da jeg hører Camilla råbe gennem røret. Av siger jeg bare.

Min dejlige pige: HVOR ER DU??!! DU ER IKKE I SKOLE!! JEG SVÆRGER HVIS DE 4 DRENGE HAR GJORT DIG NOGET JEG DRÆBER DEM SMERTEFULDT!!!

Mig: Relax Sweety. Jeg er hjemme. De kørte mig til Rema. Jeg faldt i søvn på vej hjem og jeg overnattede hos dem. Det er ingenting og nej de har ikke voldtaget mig.

Jeg kan høre i den anden ende hun slapper lidt mere af. Især efter jeg har forklaret hvad der skete og at de ikke voldtog mig.

Min dejlige pige: Okay godt. Det gør du IKKE en anden gang okay?

Mig: Nej nej mor. Jeg skal nok huske at sige hvor jeg er næste gang. Bedre?

Min dejlige pige: Det er var godt min skat. Øv jeg skal løbe. Vi skrives ved...

Vi flække begge af grin. Dejligt at have sådan en god veninde. Men jeg lave dog lidt øv lyde til det.

Mig: Ja vi skrives ved mor...

*Samtale afsluttet*

Jeg tager lige et hurtigt bad. Trænger sku til det.
Det var sku dejligt at være i bad. Jeg finder min mobil. Hvem fanden er min søde skat❤? Jeg når ikke engang at tænke det færdig så får jeg en besked fra personen. Jeg ved i hvert fald at det ikke er Cam. Hende kalder jeg Min dejlige pige. Sååååå hvem fanden er det her??!!

Min søde skat❤: Hey smukke. Hvad laver du??

Mig: Hvem er du og hvordan fanden har du fået mit nr.??!!

Min søde skat❤: Hey relax det er mig Logan. Nå hvad laver du så

Mig: Logan?? Hvordan fanden har du fået mit nr. Alle de navne du kunne have givet dig selv valgte du "Min søde skat" Seriøst. Og jeg er lige kommet ud af badet...

Min søde skat❤: Det er noget jeg skal vide. Perfekt navn! ........

Mig: Målløs hahahaha

Min søde skat❤: Havde bare ikke regnet med det svar. Må jeg få et pic??

Mig: Nej og jeg skal gå....

Min søde skat❤: Okay ses....

Jeg lukker samtalen. Vent lige lidt. Var det derfor jeg manglede min mobil da vi var på Starbucks??? Den lille skid. Han tog den for at få mit nr. Av for helvede. Jeg gik sku ind i et skab og en gigantisk tung kasse ramte mig fod. Jeg bander ekstremt meget indvendigt lige nu!! Vent hvad er det her??!! Det ligner sku mig, Jay og Kayla's fødselsattest. Hvordan kan det være at de har den samme far, men jeg har ikke. Vent!! Det minder mig sku om at Nathan stadig har mit billede!!! FUUUUUCK!!!! Jeg skal finde ham nu! Og jeg beholder fødselsattesterne. Bare så jeg har et bevis... Så måske tyder det her faktisk på at jeg har en ukendt bror. Wtf!!!

I'm bad news but I don't care | ✔Where stories live. Discover now