Det koster ikke bare penge men liv

601 14 0
                                    

~~Logan P.O.V~~

"ASHLEY VENT!!!" Jeg råber da hun løber væk. Hvad skete der lige? Gjorde jeg noget forkert eller var det fordi Jade sagde Relax girl? Ugh hvor ville jeg gerne lære Ashley ordentlig at kende. Jeg ved bare at det bliver svært med den jeg er. Hun er pænt meget i farer når hun er sammen med mig eller i det hele tager os fire drenge. Vent!! Hvad nu hvis hun kender min hemmelighed. 

--------------------

Vi har delt os op i grupper. Mig og Ethan er i samme gruppe. Jeg kender ikke så godt de steder hun kan lide, men selvfølgelig har jeg spurgt IQ om at finde hende. Jeg har kigget alle de piger igennem med navnet Ashley Martin. Hvordan kan hun ikke være en del af den? Inden i spørger er jeg ikke hvad man tror jeg er.  Jeg er ikke en syg freak. Eller en stalker. Jeg er hvad folk kalder en leder. En gang leder. Red Skulls for at være mere præcist.

Jeg burde faktisk ikke være forelsket i Ashley. Jeg kan bare ikke lade være. Hun er så smuk, dejlig og helt vidunderlig. Hun har en latter der kan slå benene væk under alle. Hendes personlighed og attitude er perfekt. Hun kan sætte folk på plads som hun vil. Hun kan gøre hvad hun vil uden hun for problemer. Hun er en djævel i en engelkrop. Shit. Jeg lyder som en eller anden syg kærligheds syg tosse. 

Hvor fanden kan hun være? Hun kan da bare forsvinde sådan. Kan hun?? Jeg kan ikke fatte at hun kender byen så godt. Hun har jo nærmest kun været her... Vent jeg ved ikke engang hvor lang tid hun har været her. Jeg må virkelig lære hende bedre at kende. Jeg har jo kun kendt hende i en måned eller to. 

Mig og Ethan leder i gyderne. Han er jo med i mit gang så han kender også byens dårlige steder. Siger det bare. Faktisk er alle fire drenge med i mit gang. Red Skulls. De har gået igennem alt mit lort. Jeg har også hjulpet dem da deres og mine forældre blev dræbt af The Russians. Det er vores største fjender. Jeg har sværget til mig selv at jeg vil dræbe hver og en i det gang. Om så det er det sidste jeg gør.

Vent det slår mig lige. Hvad nu hvis de har fundet ud af at hun er min svaghed? Hvad nu hvis de allerede har hende? Shit. Jeg vil ikke kunne klare at miste hende også. Og selvfølgelig heller ikke drengene. Jeg ved bare at være forelsket koster. Det koster ikke bare penge men liv. Hvis nogen ved at hun er min svaghed går de efter hende. De vil kidnappe hende. Dræbe hende for at jeg skal lave et dumt skridt mod døden. Det kan jeg ikke lade ske! Ikke hende. 

"Hey dude. Hvorfor så bleg? Hvad tænker du på eller burde jeg sige hvem?" Jeg kigger vredt over på ham. Du tænker sikkert at hvis jeg er en gang leder hvorfor kalder han mig så ikke boss? Det skal jeg sige dig. Drengen er de eneste der har kendt mig nok til ikke at kalde mig det.

"Jeg tænkte bare om The Russians måske allerede havde hende" Jeg kigger på ham. Han er dybt inde i sine egne tanker. Jeg overvejer lidt om jeg skal få ham ud eller ej. Fuck det. Jeg trænger til lidt stilhed fra ham. 

"De har de ikke. De vil ikke sådan pludselig angribe. Husk nu vi har fordelene på vores side. Vi har jo vores lille spion og han fortæller os alt" Jeg smilte til hans svar. Ham og drengene ved altid hvordan de kan gøre mig i godt humør igen. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem. Jeg får et opkald fra IQ om at Diego er blevet dræbt. Hvem fanden har gjort det. Jeg vil personligt dræbe den person. Jeg vil jagte den person. Ingen skal røre mine mænd uden konsekvenser. 

--------------------

1 uge. 1 fucking uge. Der er fucking gået en uge siden jeg har set hende. Hvordan kan en lille pige på 1,65 m forsvinde sådan. Jeg mener hun er da ikke så svær at finde. Hun kan råber så meget at jeg tror man kan høre hende på den anden side af jorden. Cole har inviteret os på Starbucks for at slappe af og tænke på noget andet. Hvordan kan han overhoved forvente at jeg skal slappe når hun er væk.  

Vi sidder bare og snakker da Camilla lige pludselig skriger op. "OH MY GOD ASHLEY!!" Hvad? Ashley? Hvor?! Jeg kigger hen hvor hun kigger. Der sidder hun. Lige så smuk som jeg husker. Stop med det kærlighedspis. Hvem er det hun sidder med. Hvis det er dem der fandt hende, skal jeg takke det. Hun nikker bare til os. Seriøst. Vi rejser os alle og går hen til hende. 

"Hvor fuck har du været?? Vi var skide bekymret!!" Hun kigger fra Camilla til Jade. Hvorfor ved jeg ikke. Kan det være fordi den sidste der sagde noget til hende var Jade. Sikkert. Hun sukker dybt og tager Jade hånd. Alle tiger stille. Selv mig.

"Hey. Ingen grund til at have skyldfølelse. Det var ikke din skyld. Jeg havde bare en dårlig dag, okay" Jeg kan se at hun ikke kan lide at Jade eller nogen andre er kede af det. Hun kigger blidt på Jade som nikker og krammer hinanden. 

Hende ellers så stille venner forlader os. Hvorfor ved jeg ikke. Gad vide om de skulle noget? De forlader os bare uden at sige noget. Ashley ser ret ligeglad ud med det. Måske er det fordi hun er vandt til det. 

"Nok med den freaking stilhed. Ud med det. Hvor fuck har du været??!!" Jeg kigger seriøst på Ashley. Jeg var virkelig bekymret. Fuck at man kan se det. Jeg vil bare have at hun ved at jeg bekymre mig om hende. 

"Jeg er ked af hvis i blev bekymret for mig. Det var ikke meningen. Jeg var ved et af mine barndomsmareridt. Jeg manglede bare at føle hun var sammen med mig igen" Hun kigger trist ned på sine hænder. Jeg kan se at hun er på randen til at græde men vil sikkert ikke græde, i offentligheden. Jeg trækker hende ind i et dejligt kram. Det var faktisk hvad jeg manglede. Igen at føle hende tæt på mig. At vide hun er i sikkerhed. 

"Hey det er okay. Men hvorfor forsvinder du sådan lige pludselig?" Jeg spørger ind i krammet. Hun trækker bare på skuldrene og trækker sig. Ikke helt væk. Kun til at jeg stadig har min arm rundt om hendes hofte. Dejlig følelse at dufte til hendes parfume. Eller bare lege med hendes hår mellem mine fingre. Shit. Jeg kan ikke være forelsket i hende. Jeg må holde mig væk fra hende. Ellers ender det bare galt for os begge.....

I'm bad news but I don't care | ✔Where stories live. Discover now