"Vil jeg ende som en storkriminel or en lonely gammel dame??"

581 16 0
                                    

Camilla, Jade og drengene har prøvet at få mig til at grine igen og igen. De elsker åbenbart mit grin. Hvilket jeg ikke gør!! Jeg hader mit grin. Jeg hader min sangstemme. Jeg hader at jeg ryger. Okay lad os sige at jeg hader mange ting ved mig selv. Jeg er jo også blevet fortalt at alt ved mig er forfærdeligt siden jeg var 5. Jeg har bare ikke tiltro til at de ikke vil afslå mig som ven når de høre hvad jeg har gået igennem.

"Hør guys. Jeg er ikke en der griner okay, men prøv i bare at få mig til at grine" De nikker som svar. Vi sidder ved havnen. Jeg rejser mig op og er på vej hen til kanten. Alt er faktisk meget perfekt lige nu. Jeg har det faktisk lidt godt. Ikke helt men lidt. Jeg tager mine støvler af og trækker op i buksebenene. Halvdelen af mit skinneben er dækket af vand. Skidekoldt men fuck det. Jeg tager en af mine pakker smøger op. Jeg gør det normalt fordi jeg tænker for meget over noget. I dette tilfælde er det hvordan mit liv er. Altså hvad sker der for mit liv for tiden? Hvad vil jeg med livet? Vil jeg ende som storkriminel or en lonely gammel dame? Pigerne ved det ikke at det er derfor. Det er nok heller ikke den bedste grund til at ryge. Men jeg kan ikke gøre for det. 

Jeg ryger når jeg overtænker noget.

Jeg tager stoffer når jeg ikke gider mine mange problemer. 

Jeg laver selvskade når jeg ikke gider livet mere.

Og jeg har prøvet at begå selvmord da jeg ikke gad mere af folks bullshit! Er stoppet!!

Så er det ude. Ingen ved det. Jeg gør det til gengæld også kun der hvor man ikke lægger mærke til det. Altså selvskade. Hvis i ikke ved hvad selvskade er så google det. Jeg gider ikke forklare det. Som sagt jeg har ikke meget tiltro til nogen. Jeg gider ikke fortælle det til nogen. 

Jeg bliver slået ud af mine tanker da en skubber mig i vandet. Vent VANDET! Jeg kommer hurtigt op igen. Jeg kigger op på min gerningsmand. Eller skal jeg sige gerningsmænd?? Jeps der står de alle og griner af mig. Hvis det ikke var koldt før, så er det i hvert fald.

"I FUCKING IDIOTER! HVAD FANDEN I HELVEDE SKULLE DET TIL FOR??!! " Man kan godt sige at jeg er pisse sur lige nu. De griner endnu mere. Fuck dem. Jeg lader mig synke. Jeg mærker bare kulden omringe mig. Dens dødbringende kulde. Jeg overvejer om det er den her måde jeg vil dø på. Nej ikke på den her måde. 

Camilla P.O.V

"I FUCKING IDIOTER! HVAD FANDEN I HELVEDE SKULLE DET TIL FOR??!! " Vi kunne ikke lade være. Okay lad mig bare sige at mig og Jade har lavet den her mission. En mission omkring at få Ashley til at stoppe med at ryge og tage stoffer. Jeps det ved vi nemlig. Okay vi havde måske ikke taget hendes cigaretter og hash og gemt det væk fra hende. Ups siger jeg bare. Mærk sarkasmen. Fuck hvor så hendes fjæs sjovt ud da hun opdagede det var os. HAHA!! Vent. Fuck! Hun skulle jo ikke synke eller noget. Jeg ville ikke kunne leve med mig selv hvis hun havde taget sit eget liv. Hun dukker op igen. Hendes læber er nærmest helt blå af kulden. 

Vi får hevet hende op. Hun ryster let. Ikke meget men lidt. Vi skæver alle til hende. Hun stirrer bare tomt ud i luften. Hun gør ikke noget. Hun siger ikke noget. Vi får hende hen på bænken. Jeg får hurtigt min jakke af og lægger den rundt om hende. 

"Har i nogensinde tænkt på at drukne sig selv ikke er sjovt" Tager hun gas på os? Hun kigger spørgende på os. Med et begynder hun at grine igen. Hun har altså det mest nuttede grin i verden!! Hun lyder som en lille pige der er ved at blive kildet. So cute!! 

"Vi var skide bekymret og så begynder du på det der!!" Jade råber lidt af hende. Altså til hun selv bryder ud i grin. Hvordan kan det være at de slemme piger har de mest nuttede grin?? Logan er vist gået. 

"Her tag det her på" Logan giver hende noget mega grimt tøj men det er tørt såååå. Hun ser lidt skeptisk på det men gør som han siger. Resten af dagen har vi det pisse sjovt. Altså indtil Nathan som åbenbart er hendes bror nu ringede og sagde hun skulle hjem. Så nu sidder jeg alene på mit værelse og tænker lidt. På hvad eller nok mere hvem. Jeg ved ikke men Cole er mega sjov at være sammen med. Jeg overvejer lidt om jeg skal give ham en chance. Lad os se om han kan imponere mig???

I'm bad news but I don't care | ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora