Bedre da du ikke var her

485 14 1
                                    

Logan POV

Det har været en uge siden at Ashley kom på hospitalet. Hun havde miste så meget blod at hun nu ligger i koma. En uge har jeg savnet hendes trykke kram, hendes attitude og ikke mindst at hun er røv ligeglad med om folk tror hun er skør. Hvor jeg hader mig selv lige nu. Hvordan kunne jeg lade det her ske. Jeg kunne have ændret så meget i mit liv.

Hvis jeg ikke havde fået fat i The Shadow som er Ashley. Så var hun aldrig kommet til at fuldført så mange af mine beskidte job.

Hvis ikke mig og drengene var på den skide skaterbane ville jeg aldrig have mødt hende. Jeg vile alligevel have fortrudt aldrig at møde Ashley.

Jeg kan huske den dag jeg tog hendes mobil for at give hende mit nummer.

Flashback

Ashley er en totalt sød og sjov pige. Jeg ved ikke med jer men jeg vil i hvert fald have hun skal have mit nr. Hun har alligevel lige brugt den og heldig for mig ikke låst den. Jeg sniger hendes mobil ned under bordet. Jeg skriver mit nr. ind og skriver mit navn som: Min elskede skat ❤. Jeg sender den videre til Ethan. Han sender den videre til Luca og til sidst har vi Cole. Jeg får den igen og gemmer hendes nr. på min mobil. Done. Den er tilbage hvor den lå før.

Flashback slut.

Jeg kan også huske vores små møder. Den første besked til hende, da hun havde problemer med hendes familie og hun ringede til mig først. Jeg kan ikke fatte det at hun ligger i koma og jeg kan intet gøre. Normalt kunne jeg betale mig fra det men ikke denne her gang. Med et mærker jeg noget på min hånd. Jeg kigger på den. Der ligger Ashleys lille hånd oven på min. Jeg kigger på hendes ansigt.

"L-logan? Er d-du ok-ay?" Jeg ser med tåre i øjnene på Ashley. Jeg giver hende hurtigt et glas vand.

"Ashley. Du spørger mig om jeg er okay? Det er dig der ligger i en hospitalsseng. Fuck hvor har jeg savnet dig!" Jeg krammer hende. Hun spænder lidt i kroppen. Shit hun er sku da næsten lige bliver skudt og jeg krammer allerede livet ud af hende. "Undskyld" fik jeg sagt til hende.

"Hvorfor er jeg i en hospitalsseng? Jeg hader de her ubehagelige senge og jeg vil ikke engang komme ind på tøjet" Jeg grinte svagt af hende. Selv når hun er skadet kan hun finde ud af at snakke om alt muligt andet. Hun kiggede surt på mig. Jeg var ligeglad nu. Jeg pressede mine læber mod hendes. "Fuck hvor har jeg savnet at kysse dig" Mumlede jeg ind i kysset. Ashley smilte som svar.

"Oh Ashley det er godt at se dig vågen. Hvordan har du det?" Vi stoppede med at kysse da sygeplejersken kom ind og forstyrrede os.

"Bedre da du ikke var her" Sagde hun pigesurt. Sygeplejersken gispede lidt forskrækket over hende svar. Jeg grinte lidt. At se hende nu, lyst vågen og i god behold (aka næsten) er bedre end jeg kunne forestille mig.

"Godt at høre du ikke har mistet din attitude Ashley" sagde hum mens hun mumlede det sidste. Hvis ikke det var fordi at hun lige var vågnet havde jeg fået fyret den heks. Hun gik efter at hun havde tjekket Ashley.

"Please få mig ud herfra" Tiggede hun stille. Hvordan kan jeg sige nej til det? Niks det kan jeg ikke. Hun er simpelthen for sød til det.

"På en betingelse" Var det eneste jeg sagde som svar. Hun kiggede nysgerrigt på mig.

"Som hvad?" Spurgte hun ekstremt sexet. Fuck hun kan tænde mig på mindre end to sekunder. Hvad er det hun gør ved mig?

"At du går på date med mig" Med det sagt havde hun presset sine læber mod mine. Gud hvor jeg elsker hende.

"Endelig fik du taget dig sammen til at spørge mig ud"

THE END

I'm bad news but I don't care | ✔Where stories live. Discover now